Informatii utile Braila/ Galati
Haideti fetele...
turnati...dati cu parul sau saltati in slavi..cum doriti voi..
numai spuneti-va parerea ca e tare de folos pt fetele din Galati...sa stie unde se merita si unde dai si fugi...
deci...Galatiu' adunarea!
asteptam comentariile voastre! pupici!
iuca spune:
Buna, eu sunt tot din Galati. Pana nu demult ma duceam la dr. Bratu si nu prea am fost multumita de ea. As vrea sa ma duc la dr. Ciobotaru Jean (de la Romar), am auzit lucruri nune despre el.
http://tt.lilypie.com/yuZyp2.png
bio
simi77 spune:
Eu sunt din Tecuci si merg la dr Ciobotaru la Romar. Pentru inceput am o paraere buna.
nuchi spune:
Salutare, eu sunt tot din Galati.Acum doi ani cand ne-am hotarat sa renuntam la anticonceptionale si am dorit sa apara un
in viata noastra am mers la dr.Bucatanschi(cab din tig I)si dupa un control rapid am primit OK ca ne putem apuca de treaba, fara sa-mi dea absolut nici o analiza de facut.
Entuziasmati , plini de dorinta si cu siguranta ca ne iese din prima ne-am pus pe treaba si dupa un an de nereusita in care am luat-o mai in gluma mai in serios,am mers la dr.Mataca la Romar si la AvantMedica. Rezultatul nu a intarziat sa apara: sarcina dupa o hiperstimulare cu clostibegyt fara nici o monitorizare si bucurie mare(desi durerile de burta in urma hiperst. erau crancene) pana la 6 saptamani cand sarcina se opreste din evolutie si urmeaza chiuretajul.La iesire din spital mi se da sa fac analize:RH, grupa sang.,VSH,Toxo. si inca cateva.
Dupa aproape o luna se sangerari(cand usoare,cand hemoragie cu eliminari de tesut), control la dr.Ioana Pop deoarece dr.Mataca era in concediu si nu mai puteam astepta unde primesc o invitatie de mai mare frumusetea la al doilea chiuretaj ca a mai ramas ceva acolo.Socul a fost si mai mare, deoarece am primit si rezultatul RH-lui care e negativ asa ca ciu-ciu vaccin anti D.
Acum au trecut aproape 8 luni de la ultimul chiuretaj, nu ne-am protejat si tot nu am ramas insarcinata. Hotararea luata? Dupa pasti, teleportare la Bucuresti la dr.T ca aici nu mai rezist.
Daca are cineva un sfat pentru mine referitor la un medic de aici din Galati, va astept cu mare drag. Poate nu am gasit eu medicul potrivit si m-am dus unde nu trebuia, dar nu mai am rabdare, timp si bani sa faca cineva experiente cu viata mea.
Tia spune:
IULIABRAILA
Trimise - 22/01/2007 : 13:03:32
--------------------------------------------------------------------------------
fetelor, doctorul meu gineco, cu care m-am tratat, mi-a explicat ca, din cauza pozitiei uterului(al meu in speta), trebuie adoptata o pozitie specifica. deci toata chestia este de la forma uterului si lungimea colului. eu avind un uter hiperanterovers si lungime mare a colului, mi s-a recomandat pozitia pe burta si repaos la pat dupa, de cel putin 2 ore.
si s-a intimplat exact asa.....
SPOR !
IULIA
20+
mihavasoi
Trimise - 22/01/2007 : 14:07:13
--------------------------------------------------------------------------------
IULIABRAILA cine e doctorul tau ginecolog? Poate nimeresc si eu pozitia, desi, vorba fetelor, le-am incercat pe toate de dai ani
elaa
Trimise - 23/01/2007 : 10:50:36
Miha, Iulia, vad ca sunteti din zona Galati Braila....spuneti-mi si mie pe la ce medici mai mergeti...ca eu am incercat cam tot ce s-a putut prin galati, ba chiar si in Braila si nu pot spune ca am gasit unul in care sa am prea multa incredere.
Iulia....sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
multumesc
mihavasoi
Trimise - 23/01/2007 : 13:15:15
elaa-eu am fost pe la Botezatu si , sincer, nu m-a dat pe spate,iar in Braila am facut doar cateva monitorizari la dr Puschita.Am mai auzit de dr Tovarnac cum ca ar fi bunicel, dar nu stiu prea multe.Oricum eu merg la Bucuresti fiindca pe aici mi se pare ca pierd timp si bani de pomana.
elaa
Trimise - 23/01/2007 : 14:05:04
miha eu nu am ajuns la Botezatu, dar am prietene care au fost la el le-a papat de bani o perioada destul de lunga si fara nici un rezultat, tocmai de aia nu am apelat la el...intr-un final l-am gasit pe dr. irimia de la judetean ,am fost multumita de el , dar am pierdut sarcina la 4 luni si jumatate, asa ca nu stiu cata incredere mai am in el la o data viitoare, cu toate ca el nu a avut vreo vina....
la Buc. la cine mergi?
IULIABRAILA
Trimise - 23/01/2007 : 14:13:59
fetelor, in urma unei experiente super nasoale anul trecut la braila, am fost la botezatu la galati, cu ajutorul caruia, dupa 6 luni de trat, am ramas insarcinata cu bebe actual. sarcina merge superbine f probleme.
iar in braila ma tratez cu tovirnac, f amabil si care isi recunoaste limitele, cind colaboreaza f bine cu botezatu.
asa ca spor,
IULIA
aicha77
Trimise - 23/01/2007 : 19:08:25
Despre dr. Ciubotaru, nimic? Eu am fost la un consult mi se pare un dr. super ok.Eu sunt in perioada aceea de un an de incercari. Pana acum au trecut 8 luni si fara nici un rezultat. Elaa, Miha, voi ati depasit etapa de incercari si ati ajuns la tratamente?
elaa
Trimise - 24/01/2007 : 08:43:09
aicha ,la mine e putin altfel, am avut un an de incercari, cand nu ramaneam...pana cand s-a intamplat minunea, numai ca la 4luni si jumatate am pierdut sarcina....,referitor la tratament...nu stiu ce sa spun, sunt cativa pasi de facut pana la tratament,in cazul in care nu i-ai facut, te pot indruma, eu m-am documentat f mult in domeniu asta
succes
Ela
elaa spune:
Buna dragele mele, dupa cum spunea cineva de pe acest forum , cel mai bun medic ar fi : trenul catre Bucuresti, eu una am umblat prin multi medici in Galati dar nici unul nu mi s-a parut prea profesionist, toti cauta sa-ti ia banii si atat, eu acum iar incep investigatiile, dar le fac in alt mod: un bun prieten medic in Tm imi spune ce analize sa fac, apoi telefonic urmam tratament daca e nevoie, sau cep putin imi spune pasii de parcurs iar la medic merg sa cer exact ce vreau,.....sper insa sa fie cu noroc si sa nu ajung pe la Bucuresti(mi-am propus sa ajung peste 2 luni daca nu se intampla pana atunci)
succes si sa auzim numai de bine
Ela
simi77 spune:
Buna fetelor.Eu am mers la dr Ciobotaru pentru niste analize.Pe 4 Aprilie am programare la Bucuresti la dr Ion Ionut -Giulesti.Problema mea nu tine de Galati Asa ca a trebuit sa-mi gasesc un medic la Bucuresti.
elaa spune:
Simi cum ti s-a parut Ciubotaru?....ca am inteles ca este destul de tinerel si ma gandesc ca daca e prea tanar nu este asa experimentat, poate ma insel....
Ela
vio05 spune:
buna,
eu am fost 2 ani la ciobotaru fara rezultat. acum merg la bucuresti la prof marinescu. in 2 luni am facut o laparoscopie si o cauterizare. din punct de vedere uman dr ciubotaru este ok, dar medical nu face mai mult decat tratamentele clasice.daca se intampla bine daca nu tot la bucuresti ajungi. asa ca bine spus cel mai bun medic din galati este trenul spre bucuresti.
simi77 spune:
Da.Este destul de tanar.Asa am gandit si eu dar cine stie pana la urma.Eu am mers la el doar sa-mi prescrie sa fac niste analize hormonale ptr. ca atunci cand merg la Bucuresti sa le am facute.Eu am un singur ovar,dereglari de ciclu si o dorinta mare sa am un copil.Am mai fost la Buc. la un medic si am renuntat la el ptr ca in aproximativ un an nu am facut decat 3 analize.A fost foarte greu sa ma hotarasc din nou la un medic.Am tot intrebat fetele din Buc.pe internet, tot am citit de dr Tutunaru, de Ion Ionut...si totusi am ales Gulesti si de acolo pe dr Ion Ionut.Giulesti ptr ca daca pana la sfarsitul anului viitor nu raman natural voi recurge la vitro.
Anul trecut am facut 2 stimulari dar nu s-a intamplt nimic.Acum cand voi merge la dr Ion Ionut am sa cer sa fac inseminare artificila pentru a-mi mari sansele de a ramane indsarcinata.Nu mai vreau sa fac stimulare fara sa fac inseminare.
Si mie imi este frica si ma intreb:Oare de data asta am nimert dr?
Oare are timp sa se ocupe de mine?
La ex. dr obtineam programari la 2,3 luni.Chiar si sotul imi spunea ca daca o sa merg de 3 ori pe an la dr. o sa ma copil la 40 ani.
Deja am 30 si vreau ca lupta mea sa fie mai scurta.
Aveti voi fetelor vreo ideie mai buna in legatura cu dr?