Doresc o demonstratie cu aspiratorul Kirby

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by clau2toma

Ai dreptate Victoria si eu m-am gandit la o femeie dar pe urma m-am gandit ca femeia nu poate sa scoata acarienii si nici sa filtreze aerul.

Nu vreau sa fiu carcotasa, dar la faza cu acarienii chiar nu ai nici o dovada a ii "scoate"...Nu ai cum sa-i numeri "inainte si dupa", plus ca specia umana convietuieste cu ei de jdemii de ani, si numai datorita microscopului a aflat de ei...

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Ai dreptate ,dar si microbii de pe maini s-au descoperit tot la microscop si asta ce inseamna ca daca nu se vad cand intri in casa si ai numai praf pe maini si nu altceva tu nu te speli pe maini? Cam asa suna ce ai scris tu mai sus.Adevarul e ca noi toti si generatii intregi au trait cu acesti acarieni pana ce sa se stie de ei dar atentie ca ei sunt cei care provoaca o gramada de alergii si astmul plus o serie intreaga de boli pulmonare sau daca ai vreo boala la plamani trebuie sa inspiri aer f curat si atunci trebuie sa faci aproape totul pt sanatatea ta .Te rog daca nu stii despre acarieni te rog sa dai o cautare pe Google despre ei si pe urma mai stam de vb.Iar ce e mai rau ,daca ai copii si ai un astfel de articol in fata despre acarieni cred ca nu te-ar lasa indiferenta la ce boli pot provoca si simplu fapt ca exista ceva inpotriva lor cred ca te-ar pune pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Ma bucur Claudia ca iti place aspiratorul Kirby si mie mi-a facut o demonstratie cu el asta vara si abia astept sa mi-l cumpar, m-am indragostit pur si simplu de el...... si desi este cam scump, eu zic ca cine si-l permite nu o sa-l regrete mai ales ca e un aspirator pe care il ai toata viata!

quote:
Originally posted by clau2toma

Cristel iti multumesc pt nr de tel pe care mi l-ai lasat mesagerie.Azi mi-a venit fata ,Catalina ced ca o cheama si mi-a facut o demonstratie de mai mare frumusetea.Gata ,m-am hotarat ce sa imi iau.Imi iau aspiratorul Kirby .E super .Ce i-a placut si lui fi-miu ,mai ales cand l-a plimbat cu aspiratorul!E cam scump ,dar merita dupa parerea mea.

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Acum am vazut pozele din album Claudia, sunteti foarte frumosi, atat tu cat si zanul Tomita, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Originally posted by Christel

Acum am vazut pozele din album Claudia, sunteti foarte frumosi, atat tu cat si zanul Tomita, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.

Mersi Cristel esti tare draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrueu spune:

da e foarte bun Kirby, am si eu unul dar din pacate trebuie sa-l vand (probleme financiare. Nu prea e folosit. Daca stiti pe cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytzu007 spune:

Robot TOTAL de intretinere a curateniei confectionat din materiale NASA.Bate covoarele, le spala, lustruieste si ceruieste parchetul, curata saltelele in profunzime si purifica aerul.
Pentru mai multe informatii si poate chiar o prezentare, email la gabytzu_danutz@yahoo.com sau la Tel: 0751/995.336 0767/659.654

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurentziu2 spune:

Salut.

Lucrez la compania Kirby, iar daca vreti o prezentare, ma pot ocupa de acest lucru. Dati-mi un apel la 0753751685 si se va rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si eu care speram sa citesc din experienta celor care au acasa asa ceva..

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

De curioasa am googalit pe niste siteuri frantuzesti sa mai aflu si alte pareri, se pare ca acest aparat Kirby este foarte eficace insa face un zgomot infernal, este f greu ( nicidecum recomandat pt o casa cu scari), face un miros urat iar pretul este nejustificat de mare. Se pare ca pretul de fabrica este de 500 eur si el se vinde de 6 ori mai scump ( in Franta).... Trebuie negociat mult la pret!!! Astea sunt spusele unei persoane care a lucrat la Kirby cativa ani buni pe diferite posturi.
Si ia uite ca sa inchei, altcineva spune cam la fel, ca aspira bine dar ca e foarte greu, nu poate sa il foloseasca in viata de zi cu zi, si ca daca ar fi ar alege un alt aspirator, mai ieftin si usor care aspira la fel de bine....

Mergi la inceput