Doresc o demonstratie cu aspiratorul Kirby

Doresc o demonstratie cu aspiratorul Kirby | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Astazi am avut acazia sa vad o demonstratie cu aspiratorul Raynbow ,as vrea daca se poate sau daca sunteti distribuitor Kirby sau stiti pe cineva de la Kirby o demonstratie si cu acest aspirator.As vrea sa achizitionez unul dintre aceste aspiratoare ,dar deocamdata nu stiu pe care.Acum un an mi s-a facut o demonstratie si cu Kirby ,dar a trecut prea mult intre cele 2 demonstratii.Peste cateva luni vreau sa am unul dintre ele .Si daca aveti pareri legate de acestye 2 tipuri de aspiratoare ,m-ar ajuta f mult in decizia mmea .Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Chiar nu stie nimeni de pe acest forum pe cineva de la Kirby?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Da, cunosc eu pe cineva iti trimit un pm cu datele persoanei care se ocupa de distributie si demonstratie. Intr-adevar e super abia astept si eu sa-mi iau unul, face toti banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Kirby de 50+ milioane lei??

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Da Cristel te rog sa imi dai un PM .sau poate ca mi-ai dat .Stai sa ma uit.
Iubika eu sper sa fie 50 de mil ca e bine fata de ce am auzit eu.De fapt vreau sa aleg intre Reynbow si Kirby.Cica sunt super amandoua si se achizitioneaza in rate pew 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Iubika eu am auzit de ala Rainbow ca e aproximativ 2000 euroi. Dar cica e super fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

La mine a venit duminica, la poarta, un reprezentant Kirby...I-am spus ca nu ma intereseaza, a insistat, ma rog...

Mi se pare totusi prea scump, 1600 de euro...sunt banii pe care-i dau femeii cu curatenia in 4 ani..

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Ai dreptate Victoria si eu m-am gandit la o femeie dar pe urma m-am gandit ca femeia nu poate sa scoata acarienii si nici sa filtreze aerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Oameni buni, chiar ati da atatia bani pe un aspirator?

Avand in vedere ca vanzatorii umbla din usa in usa, daca Doamne fereste se strica masinaria, unde gasesti piese de schimb, la cine te duci cu garantia?....

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Da Iubika sincer iti spun ca as da cu mare placere pt sanatatea mea si a familiei mele .Tu poate nu stii ce inseamna sa fii bolnav de plamani si sa nu poti respira .Eu stiu ce inseamna toate aceste lucruri si de asta as investi intr-un astfel de aparat.Exista reprezentante pt firmele respective daca se intampla ceva cu aspiratorul .Nu il cumperi de la cineva care iti bate la usa si gata.Te interesezi unde este firma ,te duci la sediu si faci niste acte pe care le semnezi ,si inca ceva:il achizitionezi in rate..Aparatele au o garantie de pana la 8 ani.Se fac revizii anuale ca la masini .Stiu ce vorbesc pt ca m-am interesat.De un an de zile tot stau pe ganduri pt un astfel de aspirator.Vreau sa imi iau unul neaparat dupa ce m-oi muta .De asta mai si astept cateva luni.

Mergi la inceput

Cristel iti multumesc pt nr de tel pe care mi l-ai lasat mesagerie.Azi mi-a venit fata ,Catalina ced ca o cheama si mi-a facut o demonstratie de mai mare frumusetea.Gata ,m-am hotarat ce sa imi iau.Imi iau aspiratorul Kirby .E super .Ce i-a placut si lui fi-miu ,mai ales cand l-a plimbat cu aspiratorul!E cam scump ,dar merita dupa parerea mea.

Mergi la inceput