ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita ce minune de fata esti!cat despre incompetenta ce sa spun....?Cunosc atatea cazuri,ca-ti vine sa capiezi,asa ca iti inteleg sentimentele.tot e bine ca ai tot acolo.Eu cred ca totul se va rezolva.Nu stiu,asa simt eu ca si la tine va fi bine!Macar ai ajuns pe maini bune si foarte bune.poate ca omul nu vrea sa-ti dea supersperante,ca vrea prima data sa VADA CE GASESTE SI CE FACE.Apoi sunt sigura ca va fi mai deshis, mai liber la dat drumul la sperante.Vei fi bine, noi toate si aici si cele de la FIV, toate fetele de pe forum care te cunosc ne vom gandi la tine si vom spera alaturi de tine, ne vom ruga.E imposibil ca atata energie pozitiva pe langa a voastra si a noastra sa nu faca ceva bun si pentru tine.SIGUR DUMNEZEU ESTE ALATURI DE OAMENI CA TINE!Astea sunt doar piedici,incercari,pe care le vom depasi toate impreuna
Te tzuc!acum esti in Banat

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu sa sti ca noi suntem foarte optimisti. Eu am mers la consultatie cu presimtirea ca ne va spune ca nu se poate.... faptul ca macar incercam este cel mai bun lucru . Pentru ca am asa suport de la voi toate vor fi mai usoare. Sigur la a doua infatisare va fi mai bine . Acum o sa tabar pe chinezutul meu cu feed-back-ul de la Chivu si sa incercam sa ne dregem. Ce este important este faptul ca asa cum mi-a spus el asa a fost. Aveam emotii cu echo, eu nu am mai facut din 2004 so... Este super bine si va fi si mai bine .
Üuüici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita ai PM de la mine.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, m-am bucurat foarte tare sa va gasesc asa de bine dispuse si nebune, se potriveste tare bine cu starea mea de spirit actuala...se pare ca n-a venit numai la mine primavara.
adevarul e ca dupa o iarna destul de urata, suprapusa si peste ceva teste de sarcina cu o sg liniutza, era cazul sa mi se modifice si mie stare de spirit.
e prima data cand postez la subiectul asta, pana acum am scris doar pe pagina cu tutu, sper ca e loc si pentru mine
felicitari Adelamaria, gravidutza care domina forumul:), du-te fugutza fugutza la odisee si pastreaza-ne si noua un loc cald fiindca tare ne mai chinuim sa-ti calcam pe urme.
ce sa va spun mai mult despre mine, am endo, astept laparo saptamana viitoare, si om vedeam in continuare, cand s-o lasa si cu bebei.
o intrebare pentru fete, e si pestele interzis in regimul pt endo? ca daca e asa, eu nu stiu daca pot supravietui, oricum sunt dependenta de lactate si am inteles ca sunt interzise...
deocamdata, pana la operatie, ma rasfatca si asa m-am saturat de cure de slabire si kg in plus, fetelor, mare dreptate aveti cu ingrashatul de dupa maritish...asta e , e de vina sotzul ca ne face viata asa de tihnita
pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Gabitucu toate problemele inceputul pare promitator,multa bafta in continuare .....hai ca pe aici,pe la noi pe acasa(forum)avem numai vesti bune......sa ne tina tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna dimineta frumoaselor,
Eu sunt bine ,stau la o portie de DC ,o cafeluta si bineinteles la o
Adelamaria facem galerie vrem sa stim rezultatul de sange ce valori are.
Ioanatugs ma bucur pt.tine ca ai vesti bune.Sa inteleg ca histeroscopia ai facuto fara anestezie?Si eu am facut o histeroscopie prin 2003 dar cu anestezie totala.
lucialu eu nu sunt foarte vorbareata pentru ca nu am net acasa,iar la serviciu intru cand pot.
Adifle la ce medic mergi la Cluj?
Zenobia sa fac galerie.....sa nu fac.....totusi fac
Gabitu sa fie intr-un ceas bun!
celalalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata si de la mine ! Am citit tot de ati scris aseara si m-am bucurat tare.
Ioana ce bine ca nu te-a durut asa tare si ca totul s-a rezolvat cu bine. Am auzit si eu de dr asta ca e bun, asa ca ce ai povestit tu confirma. De abia astept sa te duci la Odisee si sa o iei si pe Gabita cu tine. In curand cred ca o sa ramana subiectul asta cam nebagat in seama, vad ca toata lumea sa muta la Odisee si nu e rau deloc.
Gabita ai incredere si o sa vezi ca o sa fie bine. Cred ca psihicul lucreaza mult mai bine cateodata decat credem noi.

La mine intr-adevar s-a dat liber la . Poate e de bine !!! de fapt sigur e de bine . poate imi vine si cm-ul asta odata.
Legat de efectele Dipherelinului, osteoporoza am inteles si eu ca se face daca faci tratament peste 6 - 9 luni. Asa ca ma indoiesc totusi ca ar fi vorba de asta. Poate a coincis tratamentul cu vreo problema de-a mea cu genunchii. Nu stiu ce sa spun. Poate o sa ma duc totusi la un control.

Lucia, Zeno, Adilfe, Ariana, Ralu, Nicole, Lili

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Neata, fetele.

La o Inka... pe-aici! Cine mai vine?

Gabi, te puuuup, bafta in tot ce faci!!! Ma gandesc la voi!
Jubicasaru-mana pentru galerie!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Adelamaria, unde ai disparut???? ne-ai dat uitarii deja?

Te pupacim.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Ioana
Sunt de-a dreptul consternata de povestea ta…deci cauza reala si de necontestat (fara sa excluda anumite cause secundare) era sinechia uterina. Felicitari doctorului Ion Ionut, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult de el din povestile voastre. Iti pun acesta intrebare si tie, si celorlate fete, acest tip de eafctiune, sinechia uterina nu este vizibila ecografic? Ai avut cumva posibilitatea sa intrebi? Presupun ca ai facut numeroase ecografii in toti acesti ani...cum de se poate vedea un polip de dimensiuni asa mici iar lipirea peretilor uterini nu este vizibila? Este un mister pt mine...daca ma poate ajuta cineva.
Si eu ma intreb de ce in timpul unei laparoscopii nu se face si histeroscopie...daca tot esti anesteziata, ce sens are sa inlaturi toate cauzele externe, pelvine, cand uterul tau poate gazdui astfel de surprize, care cu toata buna functionalitate a sistemului genital in rest...nu poate gazdui un embrion. Iti doresc tot binele din lume si bebe cat mai rapid. Adica luna viitoare...

Ralu t
Cum de esti asa sigura ca ai endo daca spui ca abia sapt viitoare vei face laparo? ai diagnosticul pus pe baza unei ecografii? ce simptome ai? eu sunt una din putinele de aici care nu endo confirmata prin laparo asa ca astept opinia ta
Cat despre regim...multe se vehiculeaza pe net, nimic nu e demostrat. Daca orezul, peste etc ar fi asa interzise...va imaginati ce incidenta ar avea endometrioza in randul populatiai asiatice? ar face ravagii...or toate lumea stie ca rata cancerului este mult, mult redusa in randul polulatiei asiatice,care se hraneste preponderent cu peste si orez, alimente sanatoase si naturala.....poti tine ce regim vrei, nimic nu e demonstrat, important e sa elimini mancarurile pe baza de E-uri, conservanti, coloranti si sa te hranesti cat mai natural, cat mai sanatos....si mai ales sa gandesti pozitiv. Multa sanatate!

Mergi la inceput