angelina jolie adopta un baiat ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Ba n-a fost grasa deloc in sarcina, am vazut mereu poze cu ea in revista InTouch si era chiar ingrijorator de slaba pentru o gravida.

Intr-adevar nu s-a prea ingrasat,ba mai mult acum e mult mai slaba decat inainte.
Se pare ca insusi Brad Pitt si-ar dori o Angelina asa cum era cand filmau impreuna Mr.and Mrs.Smith.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am citit ca ultima dorinta a mamei ei, care a murit de cancer acum cateva luni, a fost ca cei doi sa se casatoreasca.

Mergi la inceput

Stie cineva de ce Angelina e certata cu tatal ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Din cauza ca tat-su a parasit familia cind copiii erau mici. Din cauza ca a prasit-o pe maica-sa care a fost nevoita sa creasca copiii singura (pe ea si pe fra-su)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pe langa ce s-a sc ami sus ... mai e o faza fff urata.. cand Angelina era in proceduri sa il adopte pe primul ei copil tatal ei a declarat la TV ca :"Angelina, te iubesc si vreau sa te ajut - deaceea iti sugerezi sa mergi la medic sa iti tratezi boala mintala de care suferi"
De aici marele si uriasul scandal...

B si A au avut o ceremonie simpla dupa moartea mamei ei, dar nu e nunta, doar isi promiteau unu la altu ca se iubesc, se vor sprijini si vor avea grija de copii impreuna

nunta adevarata cu casatorie la popa si casatorie civila inca nu sunt hotarati cand si cum va fi...

quote:
Originally posted by Luna75

Stie cineva de ce Angelina e certata cu tatal ei?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

B si A au avut o ceremonie simpla dupa moartea mamei ei, dar nu e nunta, doar isi promiteau unu la altu ca se iubesc, se vor sprijini si vor avea grija de copii impreuna

Asta-i un fel de logodna?

Mergi la inceput

nu chiar... le zice "schimb de promisiuni"... nu e logodna... logodna e cand schimba inel si se gandesc la nunta

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Dupa parerea mea cei doi se potrivesc de minune.Sper sa se casatoreasca cat mai repede iar uniunea lor sa si dureze.
Citeam recent ca Brad a fost prins de Angelina cautand poze cu ex-sotia pe internet,dupa care a urmat

Mergi la inceput

asa de multe inventi se sc despre cuplurile faimoase ca nu am idee de unde le vin lor idei sa sc atatea aberati - totul doar pt cea mai cumparata revista...

si eu cred ca cei doi se potrivesc, si i-am vazut inainte de oscaruri impreuna un cuplu cu adevarat reusit.

a ajuns acasa si piticu numaru 4 ... acuma sunt cu toti happy ziceau azi pe E!

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Dupa parerea mea cei doi se potrivesc de minune.Sper sa se casatoreasca cat mai repede iar uniunea lor sa si dureze.
Citeam recent ca Brad a fost prins de Angelina cautand poze cu ex-sotia pe internet,dupa care a urmat

Da, asa citisem si eu despre cearta lor....sincer mi se pare ca Angi e cam nesimtita.....dupa ce ca s-a bagat in mariajul lui Brad acum ii interzice sa comunice cu fosta...ce e asa de rau sa vorbesti cu un fost/fosta, mai ales in lumea Hollywood?
Eu nu prea cred ca o sa ramana impreuna, cred ca lui Brad ii se cam invarte capul.....de la a avea o sotie frumoasa, linistita, cea mai buna prietena a lui, a trecut la una frumoasa, tumultuasa, acum are 4 copii, e implicat in atatea organizatii de ajutor(bravo lui) si mai are si de aface cu istericale.Mie nu imi pasa orice s-ar intampla dar nu cred ca sunt atat de solid conectati ca sa ramana impreuna.Poate pt copii...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput