Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

N-ar fi rau nici prin Oradea. Sti cumva ora plecarii si gand ajunge in Oradea ?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

N-ar fi rau nici prin Oradea. Sti cumva ora plecarii si gand ajunge in Oradea ?

Noi 2 singurei

6+

Este o plecare la 20.30 (ora Ungariei), si inca una intre 23 si 01 (asta in functie de cat de repede se aduna oamenii...cursa asta de noaptea e mai putin solicitata si se sta ceva mai mult pana se aduna calatori de la mai multe avioane). Noi am mai colaborat cu cei care pleaca la 20.30, cu ceilalti inca nu, ca nu am avut solicitari.Nu stiu pe la cat ajung in Oradea, dar o sa ma interesez.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ce mai faceti fetelor
noi peste 2 saptamani suntem in Romania, poate punem de-o intalneala, ce ziceti?
va doresc o zi frumoasa tuturor

+12

Mergi la inceput

Mersi frumos Camelia. Daca poti sa afli si ora pe la care se ajunge in Oradea, esti o scumpa.

Olim, din pacate noi venim in Ro. in august, deci.......nu ne putem intalni. Imi pare rau.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

salutare tuturor
fetelor, stie cineva daca se pot lua in Baia Mare lectii de parasutism sau pilotaj.Stiu ca mai demult era la intrare in oras dinspre Lapusel, dar nu stiu daca acum mai exista acel turn de unde se putea sarii cu parasuta.
Una dintre fetele de la cluj prea sa ii faca cadou sotului, si ma gandeam ca poate aveti habar daca mai exista.
Astept informatii daca stiti cevamultam

+12

Mergi la inceput

Olim, eu nu mai stiu exact ce si cum. Dar parca nici acum 4 ani nu mai functiona, e cam vechi turnul ala. Dar fetele se pot interesa .
Ma gandeam ca ai de gand sa sari cu parasuta.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

NU EU!!!
Poate as trimite-o pe soacra, dar sa nu i se deschida parasuta, ca daca nu platesc degeaba
tu ce mai faci, cum esti cu burtica?

+12

Mergi la inceput

Deocamdata bine, astept ziua de joi sa merg la eco. Am fost cam ametita ieri, ca am tensiunea mica, azi vad ca sunt mai bine.Mai am probleme cu greturile, abia astept sa se termine cu ele. Ca eu in loc sa ma ingras, slabesc.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

sa ai mare grija de tine.Si eu am slabit 4 kile, abia acum incep sa pun ceva pe mine.Eu am fost saptamana trecuta la eco, si azi mi-a luat sange.Deja ma dispera doar cand aud ca trebe sa ma duc la doctor.
Eu am probleme cu mirosurile, mai ales cu cel de carne prajita.
Sper sa imi treaca si mie.
Ai multa grija de voi, te pup

+12

Mergi la inceput

Si eu am probleme cu mirosurile, de carne prajita, de usturoi gatit, parfumuri, balsam de rufe, mi-am spalat o mare parte din haine pt. ca nu mai suportam mirosul de parfum din ele.
Si saracul sot i-am spus sa nu se mai parfumeze in casa, ca vomit. Noroc ca-i intelegator, ca altfel nu stiu ce m-as face.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput