Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (6)
Raspunsuri - Pagina 6
olim spune:
salutare tuturor
eu is bine, un pic stresata cu mutatul, care nu se mai termina, plus ca deja ma stresez cu liceenta, si cu drumul de Romania.Pe 25-26 mai suntem acasa, daca totul merge bine.
VA pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor
+11
irlandeza spune:
Drum bun sa aveti Oli.
ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, unde esti ? Mai , o fi bine ?
Noi 2 singurei
5+
irlandeza spune:
Fetelor, ce mai e pe acasa ? Am auzit ca sunt calduri mari. Ce bine de voi. Aici e racoare de cateva zile, si mai si ploua din cand in cand.
Noi 2 singurei
Pisoiul lui maimi si tati
6+
camelia.t spune:
Caldura mareeeee!!!!
Ieri parcul era enervant de aglomerat, asa ca dupa scurt timp am facut cale-ntoarsa.
Noutati? Nu prea e nimic nou.Dar daca apare ceva, va anuntam!
Ali da tu chiar ai dezertat! Hai mai zi cateva vorbe, macar sa stim ca sunteti bine.Cum e Iarinutza?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
szaboali spune:

Io una nu mai prea apuc sa stau pe net ca am o terminatoare prin zona
.
Suntem bine , Iarinei a inceput de ieri sa ii curga putin nasucul dar e ok in rest.
Facem plimbari la greu si numai pe jos ii trebuie sa isi plimbe singura caruciorul de papusi , apoi mana nu vrea sa mi-o dea mai nou.
Cam atat despre noi...multi
tuturor.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina
szaboali spune:
Am uitat sa felicit si eu burticile , Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de o nastere ca si a mea
, fara dureri .
Am pus niste pozici aici http://www.dropshots.com/ali-iarina daca vreti sa o vedeti.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina
alessia105 spune:
Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...
Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
irlandeza spune:
Camelia, firma tatalui tau face transport cu autobusul din Ungaria in Ro. si invers? M-ar interesa 2 bile in august din Ungaria spre Ro. , dar seara. Dupa ora 19.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Camelia, firma tatalui tau face transport cu autobusul din Ungaria in Ro. si invers? M-ar interesa 2 bile in august din Ungaria spre Ro. , dar seara. Dupa ora 19.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru6+
Din pacate ultimul transport e la 18.30. Dupa ora asta mai sunt doar spre Cluj, dar intra in tara prin Oradea.Daca mai apare ceva intre timp, te anunt.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)