Povestiri de noapte
Raspunsuri - Pagina 2
nemary spune:
de acord cu voi. nu ca m-as fi dat in vant dupa emisiunile din trecut ale lui Cabral, dar aceasta chiar mi se pare dezgustatoare la fel ca si colegul lui de emisiune care nu are niciun pic de farmec.
la postul acasa ma uit doar duminica seara la film.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
oana_n spune:
E normal sa isi impacheteze frumos produsul "ratat", insa cred ca vor sa inceapa sa atraga si barbatii.....cum ei sunt post de telenovelistica in special la care in mod normal se uita doar femeile...incearca acum sa prinda si ceva specimene masculine.
Nu am nimic cu femeile goale care apar...insa contextul in care se intampla e de-a dreptul tampit...cel putin asa mi s-a parut mie. Nu am stat prea mult sa urmaresc si sa analizez...dar cred ca esentialul se surprinde in maxim 30 de secunde.....si apoi simti nevoia subita de a schimba kanalul...ca de aia avem telecomanda!!!!!
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
sali spune:
quote:
Originally posted by oana_n
E normal sa isi impacheteze frumos produsul "ratat", insa cred ca vor sa inceapa sa atraga si barbatii.....cum ei sunt post de telenovelistica in special la care in mod normal se uita doar femeile...incearca acum sa prinda si ceva specimene masculine.
Nu am nimic cu femeile goale care apar...insa contextul in care se intampla e de-a dreptul tampit...cel putin asa mi s-a parut mie. Nu am stat prea mult sa urmaresc si sa analizez...dar cred ca esentialul se surprinde in maxim 30 de secunde.....si apoi simti nevoia subita de a schimba kanalul...ca de aia avem telecomanda!!!!!
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
Ceva-ceva barbati vor atrage pana la urma , mai bine zis poate vor fi barbati care se vor simti atrasi...asta din cuza co-prezentatorului blond, care ar fi homosexual declarat.
Cat despre emisiune, am vazut intr-o seara cum printesa Briana Caradgea si-a facut parastas de vie, adica si-a chemat prietenii la pomana / chef si ea a fost adusa in locatie in sicriu.Si mi-a ajuns.
sali spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Aia cu sicriul a fost frectie....de emisiunea cu platoul ce zici?
As zice dar n-o vazui.
Am vazut in schimb aseara cum isi aratau unele sanii ...poate d-aia Cabral in deschiderea emisiunii a folosit expresia "tzatza de matza" ?
nemary spune:
chiar asa...
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Anca Wish spune:
E adevarat ca Mircea, partenerul lui Cabral e homosexual?
Mi se pare asa de ciudat, de nepotrivit, de penibil, de...
Nu ma intelegeti gresit. Nu am nimic cu homosexualitatea, dar omul asta ar trebui sa faca orice altceva, dar nu televiziune.