Prison Break

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ufffff......belea mare cu serialele astea.....dupa ce am epuizat Lost,am trecut la PB.....mie nu-mi place Michael,imi place Link....mmmmm.....super barbat.....ati observat cat de inalt este?

T-Bag cred ca-si joaca cel mai bine rolul,asta e chiar de Oscar,zau.....

Michael pozeaza pen'ca asa e scenariul,trebe multe cadre cu moaca lui ganditoare si savanta.....tocmai ca sa induca senzatia ca el este Creierul......

Si imi mai place si de Paul Kellerman,fostul agent al presedintei,dragutzel tipul,poate prea dragutzel pentru rolul asta,nu prea are figura de dur....

Eu mai am 4 episoade din seria a doua(pe care le voi epuiza probabil maine).....cum facem rost de a treia?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si eu sunt proaspat fan al serialului PB. De-abia am vazut primele 7 episoade din seria 1 aseara.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Mmmmmmmm........

http://www.nndb.com/people/094/000103782/dominic-purcell-1-sized.jpg

wooooow.........

http://www.buddytv.com/articles/Prison_Break/Images/dominic_purcell_2.jpg

http://galerie.prison-break.cz/albums/Dominic%20Purcell%20-%20Lincol%20Burrows/purcell_1.jpg

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Brenda dar vad ca nici Dominic nu-ti displace.

Noi (eu si sotul) de doua nopti ne culcam tarziu, stam cu sufletul la gura sa ne uitam la Michael Scotfield. Am auzit ca unii si-au luat concediu ca sa urmareasca filmul. Boala curata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brendamitran

.....mie nu-mi place Michael,imi place Link....mmmmm.....super barbat.....ati observat cat de inalt este?

BRENDA
FOREVER YOUNG

pai asta am si spus,ca-mi place Dominic,sau Link,sau cum Dumnezeu i-o spune.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Linc...Link m-a derutat k de la sfarsit. Ma gandeam la un personaj negativ. Eu ma incadrez in standarde ....imi place Scotfield.

Mergi la inceput

Linc am banuit si eu ca e corect,ca e de la Lincoln,insa in traducerea pe care o aveam eu,era trecut Link....hi,hi,hi.....a naibii engleza..........

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ma inscriu si eu (alaturi de sotul si fratele meu) pe lunga lista de fani Prison Break. Ieri am terminat si sezonul doi si asteptam cu nerabdare sezonul 3...daca e dupa mine sa se lungeasca pana la sezonul 15 dar fara pauzele astea lungi intre sezoane.
Bien sur fan 100% Wentworth Miller...dar nici Dominic nu e mai prejos, numai ca este alt tip de barbat.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Am terminat de vizionat ambele serii dar parca nu-mi mai vine sa ma mai uit si la urmatoarele, cate or mai fi. Ma enerveaza ca Scofield este iar in inchisoare plus ca actiunea e cam trasa de par pe alocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Mai vin si eu la spartul targului,abia acum am vazut acest topic...si eu mare fan,am inceput intamplator de la video club ca tot auzisem de el si m-am lipit...apoi am cautat pe torente si le-am vazut toate...martea era ziua mea preferata,cum ma trezeam,cautam noile ep din PB,24 si CSI Miami...eu sunt fan in general al multor seriale,asa ca daca aveti vreo intrebare,eu stiu tot,am vazut tot...
Pt cine nu a vazut inca, AICI puteti vedea toate episoadele online din ambele seaoane...de asemeni urmand link-ul veti gasi si LOST,toate cele 3 sezoane(sezonul 3 se termina...waw....) si HEROES...

Premiera PB va avea loc pe 17 septembrie,au fost date si nume primelor 4 episoade

Episode 3.01: Orientacíon
Airdate: September 17, 2007

Episode 3.02: Fire/Water
Airdate: September 24, 2007

Episode 3.03: Call Waiting
Airdate: October 1, 2007

Episode 3.04: Good Fences
Airdate: October 8, 2007

Va recomand de asemeni DEXTER,FRIDAY NIGHT LIGHTS,NIP/TUCK(The best si MUST SEE!!!,4 season deja,astept nr 5),THE SHIELD,6 season vine season 7,The 4400 deja urmaresc sezonul 4,azi am primit ep 8,NUMB3RS,CRIMINAL MINDS...si as putea continua...Sa nu uitam CSI din toate orasele,tot ce a jucat,am vazut,tot. CSI Las Vegas sezon 7,fantastic!!!

Si sa ma intorc la PB,mie imi place mult PURCELusul si T-Bag are unul din cele mai bine jucate roluri!!!

Mergi la inceput