Prison Break

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Crixi, multumesc, mi-a mers la inima clipul asta. Am bocit nitel si acum. Fain tare. S-au potrivit de minune actorii astia, si Sara atat de finuta e, iar Michael, oh, cine i-ar rezista...

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Stati asa ca io nu m-am impacat deloc cu ideea, nu pot sa las lucrurile asa.
Am scris un mail la Fox si am lansat o petitie. daca strangem multe semnaturi poate ii convingem sa ni-i mai aduca iar pe ecrane.
Avem nevoie de semnaturi asa ca faceti linkul cunoscut, va rog!
http://www.gopetition.com/petitions/continue-prison-break.html

p.s. Lumea zice ca Mahone e vinovat de moartea lui Michael caci daca nu ii distrugea el primul plan, ala cu unghiul mort langa gard, Michael o scotea pe sara pe acolo si nu murea...

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mi-a mers si mie la suflet videoclipul ala.. mai ce tinerel era Michael.. mai slabut, mai naiv, dar tot frumusel ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Andra, ar trebui sa-l mai vad o data ca sa ma lamuresc cu multe pe care nu le-am auzit!!Mereu eram spre barbata-miu "what,what??"Al meu " are u deaf?"dar parca asa am fost.
Dar NU mai am curaj!!!in plus ,mi-ai zis tu ce mi-a scapat,asa ca nu ma mai torturez ..brrr

Semnat petitia!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Semnat petitia of course....
Motanik de cate semnaturi este nevoie ca sa se ia in seama aceasta petitie?Pana acum s-au strans 50

Crixi superb,superb videoclipul

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Nu stiu, avem 58 semnaturi pana acum, dati si voi mai departe linkul va rog.
Am trimis un alt mail la Fox cu linkul de la petitie, sper sa ne ia cineva in considerare. Am dat de veste si celor din forumul de la Fox si trag de ei in continuare cu link pe la toate subiectele Cica au trimis multi mailuri la Fox, furiosi ca a murit MS si au cerut sa-l aduca inapoi itnr-un nou sezon. Nu ma gandesc decat cum au tinut cont cand fanii au cerut-o pe Sara, poate avem acelasi noroc.

--------------------

Mergi la inceput

Mi s-a parut interesant un comentariu lasat la petitie.
La mormant nu are cum sa fie Michael, ci doar o piatra ridicata in memoria lui, nu? Caci ei sunt in Costa Rica, Sara e evadata din inchisoare, cum recuperau corpul din America si cum il aduceau acolo unde sunt?
Ma gandesc si am mai zis-o, ar putea urma un sezon cu Michael in inchisoare si Sara & Linc sa fie cei care il ajuta sa evadeze de data asta. Sau sa fi surpavietuit electrocutarii si totusi fbi sa tina asta secret, tocmai de teama sa nu incerce familia sa-l scape. Sau sa incerce singur sa evadeze din nou si sa ii caute pe ceilalti. Numai scenarii am in cap, poate ma agnajez la Fox

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Stati asa ca io nu m-am impacat deloc cu ideea, nu pot sa las lucrurile asa.
Am scris un mail la Fox si am lansat o petitie. daca strangem multe semnaturi poate ii convingem sa ni-i mai aduca iar pe ecrane.
Avem nevoie de semnaturi asa ca faceti linkul cunoscut, va rog!
http://www.gopetition.com/petitions/continue-prison-break.html

p.s. Lumea zice ca Mahone e vinovat de moartea lui Michael caci daca nu ii distrugea el primul plan, ala cu unghiul mort langa gard, Michael o scotea pe sara pe acolo si nu murea...

--------------------

si eu am semnat, a 73-a
Uraaa, deci se misca!

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Motanik,asa m-am gandit si eu.Piatra aia sa fie una simbolica.Ma gandesc ca au ridicat-o ei in memoria lui Michael ca ei stiu ca Michael e mort.Iar piatra e ridicata acolo unde Michael isi dorea sa isi traiasca viata.

Daca nu vor sa faca sezonu 5,macar un ep cu happy end

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Andra,normal ca piatra funerara e acolo doar de decor!
sara a iesit ,el nu!Ei au crezut ca-i mort si-au fugit imediat in Costa Rica.Ce s-a intimplat in urma n-am vazut(deci se pot scrie/inventa multe).Nici ei nu l-au vazut mort iar trupul nu avut cum sa-l recupereze...(nici Linc nu putea fi contactat/sau nu i-a contactat pt. ca daca pe M. l-au prins se banuie ca Linc l-a ajutat,deci lui nu i-a ramas decit sa fuga stiind ca risca o condamnare si oricum M. murise,la ce sa riste nu??)
Ma gindesc ca poate de asta au si lasat asa,fara sa ni-l arate pe M. mort,ca in caz de vreo revolta sa-l poata aduce inapoi.

Ei au fugit,au crezut ca M. e mort,i-au ridicat piatra funerara.M. poate fi in inchisoare.
Problema e cu Mahone,el e in FBI.Daca FBI-ul l-a bagat la "zdup" Mahone nu stie??Sau nu vrea sa zica?Sau atunci cind se intilnesc la piatra funerara le da vestea?Vezi cite "stiu" si io?
Ce zici scriem la FOX sa ne angajeze??

Ptiu,din ce ma gindesc mai mult ,din ce am idei mai multe.Ptiu,sa nu ma deochi ce imaginatie am.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput