Prison Break

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am ramas singura care ma uit la PB, sezonul 4!! N-am cu cine sa impart bucuria ca Sara traieste si actiunea continua!
Deja a aparut episodul 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Crixia, nu, nu ai ramas singura... azi am vazut si eu primele 3 episoade din sez.3..... si acu trebuie sa astept cate o saptamana sa vad cate un episod??? cand trei sezoane le-am vazut in trei zile si patru nopti.... e al naibii de frustrant. Puse una peste alta ma bucur ca ..... da` nu zic, va las si pe voi sa savurati inceputul sezonului 4

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Da, Crixia, sunt la curent, merci ca mi-ai amintit! Daca nu scriai tu despre PB... probabil ca mai trecea ceva timp pana ma prindeam ca a reinceput.
...Sincer, mie nu-mi mai place la fel de mult... sezonul 4. Gasesc ca actiunea este... previzibila...
Dar si asa, oricum pandesc fiecare episod!

Stiti ce va mai recomand sa vedeti? Cele 5 serii ALIAS, merita!

33+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu am fost dezamgita de terminarea sezonului 3, a lasat o urma de razbunare!
Intradevar Mav, sezonul 4 are schimbari, actiune previzibila, ca-n filmele lungite. Urmaresc, sa vad unde ajunge actiune, cum se transforma.... ce finalitate.

MAv, tot filme kilometrice, 5 serii? N-am cand sa vad! PB e singurul in ultimii 5 ani care a reusit sa ma tina atenta! De fapt datorita prietenilor, caci veneau periodic la noi si vedeam cate 3-4 episoade, altfel nu mi-as fi gasit timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

...Sincer, mie nu-mi mai place la fel de mult... sezonul 4. Gasesc ca actiunea este... previzibila...

Am vazut doar primele 2 episoade din seria 4, dar nu m-a mai atrage la fel de mult ca primele 3 serii.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ah ce bine ca v-am gasit, sper ca mai urmariti sezonul 4.
Tocmai am vazut episodul 6, e cel mai fain de pana acum.
Nu cititi mai departe daca nu ati vazut inca si va astept cu comentarii dupa.

Deci Gretchen are o fetita...oare cine e tatal? Si Self ce reactie faina a avut Self la intalnirea cu matahala aia de Wyatt. Iar Roland oare ce urmareste de a luat din cos biletelul aruncat de Alex cu nr lui Wyatt? Mi-e teama ca face vreo prostie.
Ma bucur ca i se infunda lui T Bag si sper ca Gretchen sa se alature echipei.
Eram sigura ca nu-l lasa pe Alex in puscarie, mai ales dupa telefonul dat lui Michael. Wow, abia astept urmatorul episod!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mai urmareste cineva? Tocmai am vazut episodul 9 si ma mananaca degetele sa pun ceva comentarii...dar daca am cu cine le imparti.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Motanik bine ca ai spus ca sunt pana la 9, in sez 4 caci eu m-am limitat pana la 6, asa ca o s acomentez mai tarziu....

Kitacu fulgulet +36-37s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eu il pandesc pe 9....si nu mai apare, cate episoade sunt in seria a 4-a?

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Vai mama,noi suntem abia la seria 3,asteptam episodul 7 sau 8 ,am uitat pt. ca le-am vazut pe primele de pe net si acum cind a aparut in stores am luat de unde am crezut noi ca am terminat.Nu s-a potrivit dar na,asta e.

Sara traieste????

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput