M-au inundat, cum ii fac sa plateasca reparatiile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Noi am avut mereu asigurare, chiar si la garsoniera cand locuiam. Inbtamplator le-am avut si le avem la Tiriac.
Acum 4 ani ne-a inundat o batrina de deasupra, cand ne-am dus la ea, apa baltea de 10 cm peste tot in casa, sotul meu a dat cu galetile apa afara din casa, i-a scos aleia covoarele, n uva pot spune cum curgea apa prin tavanul de rigips de la bucatarie, prin intrerupatoarele noastre tisnea apa, era demoralizator rrrau de tot, eu gravida, cu ditai burtoiul...si i-am chemat pe cei de la Allianz, au venit cam in 2 ore, au facut poze, si intr-o saptamana sau max 10 zile aveam despagubirea luata. Ne-au dat bani echivalent lucrartilor care au considerat ei ca sunt necesare sa readucem apartamentul la stadiul initial. Deci ce pot sa zic, nu am avut surprize neplacute cu ei. Si treaba lor cum s-au rezolvat cu vecina de sus, nu am chef sa ma cert, sa merg prin tribunale...
Sincer, nu mi se pare o suma imensa sa iti faci o asigurare pt suma minima a apartamentului...din pacate la noi n uexista o obisnuinta a asigurarilor, in nici un domeniu.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dar ce te faci daca te vecinul de deasupra NU isi repara instalatia si ai tot timpul tavanul umed ?

De inundat mai nasol, cu curs apa din tavan, m-au inundat o singura data, dupa care am vorbit cu ei si au sustinut ca au rezolvat. De-atunci nu mi-a mai curs apa din tavan, dar nici nu s-a uscat; tavanul este mereu umed si vopseaua s-a coscovit, gletul s-a umflat si s-a crapat, in curand o sa rugineasca fierul beton si o sa-mi cada in cap !

Nu ma intereseaza despagubirile, ca pot sa-mi zugravesc singura un tavan de baie, dr nu stiu cum sa-i oblig sa-si faca reparatia ! Ca n-am chef, energie si bani sa zugravesc tot la 3-4 luni !

Am vorbit si cu adminitratorul, care a ridicat din umeri si a spus ca nu e o problema comuna, nu are ce face. Cel mai probabil e de la sifonul de la baia lor.

Am si asigurare, dar nu sunt sigura ca acopera infiltratiile, si nu cred ca ii poate obliga pe ei sa-si repare ...

Ce sa fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

stiti cam cat costa o asigurare minima la un apartament cu 3 camere? dar una mai complexa si cam ce ar trebui sa cuprinda ea?
vine agentul acasa sa vada apartamentul?

multumesc mult mult!

Mergi la inceput