Piatra Neamt - Perla Moldovei (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Dr Munteanu...imi place de ea,nu am fost inca la dansa la cabinet insa prin spital am auzit doar vorbe bune despre ea!

Vad ca deja se inoureaza afara ,cred ca maine ploua

Lora ti-ai luat liber ca maine sa vii in parc??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Chiar asa Lora i-a trezeste-o un pic. Intreab-o ce face Madalina, invata, invata?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Oooo Criss ,te-ai trezit si tu??Credeam ca faci nani cu Andrada

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sigur ca sa vin in parc, voi ce credeati?!
Am trezit-o!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Valeeeeeeeeu!!!!
Fetelor, maine am exameeen! D-aia imi luai io o zi de concediu, vedeti?!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

ha, ha, ha , nu dorm!
mi-a dat sefa-mea ceva de facut si mi-am cam prins urechile.si cum vreau sa plec la 17 la un suc cu o prietena am stat sa termin.
da, ma duc la dr munteanu pt ca mi se pare super tare.mama mea merge de o viata la rugina si are mare incredere in el dar eu nu pot sa ma duc la un barbat. si mai ales la asta care m-a nascut.
cristinuta pupici multi si nu-ti mai fa probleme cu bebe2. ca mergem impreuna cat mai repede la odisee, iti spun eu
cat despre sora-mea zanatica mai are 2 luni pana la bac si invata draga de ea.daca o vezi ce freza si-a tras, zici ca nu-i adevarat - twety o strig, arata ca un pui ciufulit.
vb sotului meu cand il intreaba cineva cand facem copii: ce copii sa facem ca acu avem copil la bac, trebuie sa dea la facultate, avem alte treburi.
dar am baza daca se duce la buc, ca e sora cristinei acolo
hai va pup ca acusi se ia sefa de mine

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Hehe Lora,adica tu ai maine examen si ne spui abia acum???Bafta!!!Apropos...e pt carnet sau ce?

Andreutza imi place semnatura ta...cat e de adevarat ce scrie acolo,pacat ca nu ne dam seama!

Dana

Mergi la inceput

Ups....nu v-am spus...pt. permis...si ar fi de rasul curcilor sa pic, dupa ce fac a doua oara scoala... Da' nu imposibil, nu? Numai ca nu prea am citit, ca nu am avut timp...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

fetelor, va anunt de azi sa stiti daca ma vedeti.
maine imi pun costum de majoreta si ma duc sa-i fac galerie Lorei. si il imbrac la fel si pe colegul nostru de birou.veniti si voi sa-i speriem pe politisti?
nu au voie sa nu-i dea carnetulca e cea mai tare soferita, dupa mine, oof course.
ma duc la suc si mai vb de acasa.
pupicei

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Fetelor, imi cer scuze ca intru pe topicul vostru, dar numai voi ma puteti ajuta.Fetita mea implineste de Paste 2 ani si as vrea sa-i iau o tricicleta cu bat.Iar cea care mi-a placut am gasit-o la o firma cu sediul in Piatra Neamt, firma se numeste vanstore(sau asa ii spune la site-ul lor) si au sediul pe Bd.Traian nr. 80,blH3.Ce vroiam eu sa va intreb este daca stiti ceva de aceasta firma, daca aveti produse de la ei(produse Chipolino), chiar tricicleta in cauza(tricicleta Froggy), daca sunteti multumiti, orice mi-ar putea fi de ajutor.Va multumesc mult.
Cranguta

Mergi la inceput