Piatra Neamt - Perla Moldovei (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Adriana ma bucur ca e bine Lara.Noi avem planuri de plecat si de asta avem nevoie de pasapoarte

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Criss nu vreau sa te dezamagesc, dar eu nu am o parere asa de buna despre ea. Am avut-o ca medic de fam dar m-am mutat de la ea. O cunosc de mult si vrand nevrand o stiu si de buna si mai putin buna.

Adriana poate se face mai frumos si iesitzi la o plimbare sau chiar mai mult.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor.
pana la urma am trimis-o pe Lara cu mama un pic pe afara.
Scriu repede, ca acum se intorc.
Pisi, aveti de gand sa plecati definitiv?sau numai in excursie?

pupici la toata lumea si pe maine
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hello

Mai inainte am ajuns si noi acasa,am fost cu Paul pe la mama,prin parc,l-am dus la cinema unde am stat doar vreo 25 de min ca era frig si se plictisise(era un film despre World Trade Center-11 sept)cu Nicolas Cage,l-am dus mai mult de curiozitate,sa vada si el cum e inauntru Bate si la noi un vant de te ia pe sus ,la intoarcere am mai poposit prin parc la Aurora dar nu se putea sta de vant(Ana e cu tata-su la tara)

Adriana nu stiu ce sa zic de blocurile de langa stadion,or fi meciuri dar nu cred ca asa de des,si nu cred ca vine asa multa lume incat sa fie galagie mare.Stiu ca acum curand este un meci tare la noi in oras,nu gaseste al meu bilete sa ia,de aia stiu,ca de fel eu nu-s microbista

Ana voi ce faceti,sunteti la ai tai?Ati iesit azi prin parc??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Eu tocmai m-am intors dintro plimbare. Tata si fata au stat acasa. Pe la amiaza am fost la bunicii sotului. Acum e inca placut afara.Pe unde m-am umblat nu a batut vantul(pe la Zoo si apoi am coborat pe Mircea cel batran, pe la Posta, prin parcul entral si iar acasa)

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Pisicuta ,ca mi-am adus aminte,tu te plangi ca Matei se trezeste la 8:30???Pai la 6:30 cum e??Deja la 5:30 cum zice Adriana e deja exagerat,mie nu mi-ar place un astfel de program,oricat as vrea eu sa stau singura cu sotul seara

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

A mea e foarte puturoasa, trag de ea dimineata sa se trezeasca.....
Ce bine ca ai vostri sunt matinali!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora multumesc mult pentru ponturi. Eu am lucrat la o firma unde eram mereu criticati ca nu facem mai mult decat scrie in fisa postului. Am fost bagati in sedinta si facuti cu ou si cu otet ca s-a ars becul la baie si 2 zile nu l-a schimbat nimeni (eram numai programatori la sediul ala), sau odata s-a stricat un scaun si am fost criticati ca nu l-a reparat nimeni ... Asta in afara criticilor ce tineau strict de profesie. Fostii mei sefi considerau ca cel mai bun stimulent pt un angajat este critica si "frecarea directiei" non-stop .

Adriana chiar langa stadion sunt numai case. Deci blocurile sunt un pic mai departe. Meciuri sunt cam o data la 2 saptamani. Galeria nu e asa mare, asa ca nici zgomotoasa tare nu e. Sunt meciuri cu echipe mai mari care aduna mai multa lume la stadion, dar in general nu e asa mare scandal. In rest, zona e foarte linistita. Eu imi duc copii pe acolo daca adorm in carut, ca e trotuarul lat si e liniste, nu trec nici masini multe.
Chiar azi ne-am plimbat pana la stadion si inapoi.

Dana al meu a gasit bilete, si pt noi, dar si pentru niste prieteni care vin de la Suceva sa vada meciul. Joaca nationala cu Luxemburgul in preliminariile cupei europene. Eu sunt maaaaare microbista. Indiferent daca vrea sau mai stramba din nas, parchez copii la soacra si plec la meci!

Si ai mei vad ca au inceput sa se trezeasca mai devreme ca de obicei. Eu am niste emotii pentru maine . Sper sa fie bine. Mine seara vine mama si atunci o sa stau linistita in ce priveste copii. Problema e ca poate sta doar o saptamana.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura multa bafta maine !!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Laura bafta.

Adrianaai un e-mail!

Mergi la inceput