Piatra Neamt - Perla Moldovei (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, multa sanatate Larei!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Off, tot pe fuga sunt. Am fost pana la Orion si mi-am gasit o pereche de pantaloni, dar nici o bluza sa-mi placa.
Ana eu vreau sa o tin pana la sfarsitul lui iunie, apoi ti-o dau tie, cu referinte cu tot. O testez eu!
adriana sanatate Larei!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana,Lora, Laura, multumim ca va ganditi la noi!

Lara se joaca cu niste furnici, le face de mancare, ca nu v-am zis ca noi avem animalute de casa o familie de furnici

Spor la cumparaturi!

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Pisicuto ma bucur sa aud vesti despre tine! Ca nici pe la prichindei n-am mai reusit sa intru...
Stefan e bine, a inceput sa-si dea drumul la vorbit, cam stalcit, ce-i drept, dar ma inteleg cu el. E tot neastamparat, ca de obicei. Am aceeasi bona, ne-am obisnuit foarte tare cu ea, sper sa nu intervina nimic.
Va doresc un wk excelent!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura dar cum de o tii numai pana atunci? Ii duci pe strumfi la mama ta sau ai alta varianta?

Adriana sanatate Larei. Pai inseamna ca-i ocupata, nu gluma. Sper sa va gasiti apartament pe aici.

Lora pai stiu si eu cum este... Cred ca si dupa o luna tot mai aspiram praf de glet sau mai stu eu ce

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Elinia unde lucrezi?

Noi acum am ajuns de afara si ne pregatim de papat,Ana nu eu ...clatite tot n-am facut

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana anul trecut aveam si noi furnici,de o lunga bucata de vreme nu am mai vazut niciuna,banuiesc ca vor aparea cand mai da caldura

Carmen poate intrii nitel sa ne spui de analizele lui Ares si ce v-a zis dr-ul!

Laura chiar de ce o vrei doar pana in iunie?Parca vad ca va atasati de ea(adica copii) si nu o mai lasati

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da' de ce numai Ana, tu de ce nu mananci? Ai interdictie? Tii post negru? N-ai voie? E prohibitie?
Umbli "lela" pe-afara, in loc sa faci clatite si sa ne chemi pe noi sa le mancam, nu? Uite, nu ti-e mila de mine, ca mananc un iaurt cu covrigi...
Laura, da' stiu ca te innoiesti...vrei sa arati bine la serviciu...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata

Noi poposiram pe plaiuri moritice la Targu Neamt pana duminica,ca ne ocupam cu chestii bisericesti,pomeniri etc etc .

Adriana sanatate Larei,poate este numai o raceala usoara

Fetelor abia astept sa ne intalnim

Acum n-am inspiratie,am pierdut-o in asteptare sa prind si eu loc la calculator

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ellinia am admitat pozele de pe Webshot.Stefan este frumusel ca o fetita,iar in prima poza cu bluzita roz,chiar ca as zice ca e fetitia.iar voi se vede ca ati avut un concediu minunat.
Te-am admirat ce bine arata

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput