Piatra Neamt - Perla Moldovei (17)
Raspunsuri - Pagina 10
Adriana_78 spune:
Dana, eu vin sa-ti tin companie la cafea, ca de baut ti-am zis ca n-am baut niciodata. Poate daca ma chemi la un ceai, vin
Nu vreau sa-i modific Larei programul, ca-mi place mai mult sa am timp seara pt mine si sot, sa iesim la restaurant (si sa stiu ca ea doarme) decat dim. cand sotul se scoala oricum la 6:30 si raman singura. Oricum nu se culca mereu asa devreme. Uneori sta si pana la 21. iar azi s-a trezit la 7 si ceva, deci nu e regula.
Ana, noi am fi vrut de 4 cam., insa daca nu gasim nimic, ne multumim si cu 3, ca e de asem. OK.
Adriana si Lara
lunna27 spune:
Adriana poftim
pt tine!Nu am uitat ca nu bei cafea,la mine in casa doar eu consum ,sotul nu
!!
Lora ce bine e ca va mai gateste bona,ce mult conteaza,asa-i??
Am plecat pe la treburi in bucatarie...
Dana 
LoraG76 spune:
Bubulina mea a adormit la 1.30 asta noapte...
Eu picam de somn si ea nimic, voia filme la calculator...Daca adoarme vreodata inainte de ora 10 e sarbatoare...da' nu prea se intampla...
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Dana, conteaza f. mult, intr-adevar! Eu nu as mai avea timp, seara, cand ajung acasa...Mai gatesc si eu, dar cand vreau ceva anume.
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Iully sorry, abia acum iti spun si eu bine ai revenit printre noi.
Dana vin si eu la o cafea, dar din cicoare...![]()
Mai nou fiimea are 2 fixuri principale la capitolul mancare: ar vrea ou la fiecare masa(bineinteles ca nu primeste) si ar vra suctoata ziua si noaptea(ii fac ceai indulcit cu miere). Ea zice ucu la suc.Si ma omoara cu ucu asta...
![]()
Ana
si
Casandra
LoraG76 spune:
Ana, si a mea a inceput cu sucul de vreo saptamana...
Si mai are niste fixuri: pizza si cartofi...zilnic...restul mai variaza in functie de bataia vantului...
...daca bate dinspre est, e spanac, dinspre vest cereale, dinspre nord carnita, dinspre sud bors...si daca e furtuna e peste! Oare e posibil sa bata si de jos in sus?
Lora, mami de Iustina
mira_m spune:
Copilul meu a renuntat la laptic in favoarea sucului. Dar nu ma plang, fiindca are o energie....
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

ellinia spune:
Buna!
Ce mai faceti? Am revenit dupa o mai lunga absenta, am avut o perioada mai aglomerata, de acum e mai bine, am inceput serviciul, incerc sa ma adaptez.
V-am pupat!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
LoraG76 spune:
Ellinia, bine ai revenit! De fapt, ma bucur de cunostinta, ca de cand intru eu pe aici nu ne-am cunoscut! ![]()
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Cristina, Ellinia si eu ma bucur sa te cunosc.
Lora, mai e mama ta la voi?
Ianusca, crezi ca reusesti sa afli pana maine ce e cu apart. ala, ca daca vine sotul in Piatra, poate il si vede.
Adriana si Lara