de ce mor copiii?
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
anaisanais, cui ii ceri tu scuze aici? Ai suparat tu pe cineva?
Noi, fiecare in parte, ar trebui sa-ti cerem tie scuze!
Of, de n-am mai vrea intotdeauna sa demonstram ca avem dreptate...
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ardeiash spune:
anais:
un parinte caruia i s-a-ntamplat ce ti s-a-ntamplat tie este altfel....
un copil bolnav de aceasta boala este altfel...
un parinte cu copii sanatosi... este altfel///
un om care a avut necazuri este.. altfel...
la fel si cel fara de necazuri///
noi toti suntem altfel....
insa cu siguranta trebuie sa convietuim si sa plecam capul in fata celor cu probleme. sa le dam umarul nostru pe care sa planga si sa-i spriijim... un om ce n-a trecut prin durerea aceasta nu are cum sa inteleaga ce simti.. cum traiesti apoi... daca mai poti trai ... sau doar te hranesti ca sa supravietuiesti... nu are cum...
ne cutremuram cu totii in fata nedreptatilor... si ne scoatem palariile in fata curajului si puterii voastre...
insa nu-ti cere scuze.. nu-ti cere scuze in fata nimanui , tocmai tu/// spuneam ca am deschis acest subiect aici pentru cei credinciosi... nu pentru toata lumea ce nu e capabila s inteleaga voia lui Dumnezeu sau de ce Dumnezeu a vrut/// .. adica ,,,pentru cei altfel///
no is ne cerem scuze .. ca suntem neputinciosi///
s-auzim numai de bine! si
ariel_7000 spune:
dragele mele, va rog sa ii ajutati pe remus si pe crina, mamica lui cu o rugaciune la Bunul Dumnezeu. au mare nevoie!
m-a sunat saraca aseara ca i-a luat analizele lui remus si este in stare foarte proasta. au fost internati de urgenta si obligat la spit. babes, pt ca la analize i s-au descoperit transaminazele foarte mari si este suspect de ciroza hepatica, infectie urinara foarte grava si o infectie generalizata cu un virus care inca nu a fost detectat, candidoza bucala de la medicamentele pe care le-a luat. este internat pt investigatii suplimentare, nu se accepta vizite si nici iesirea mamei din spital.
am vb cu ea chiar acum 1 min. si zicea ca au rezultatele la analizele cu markeri virali si s-a exclus banuiala ca ar fi vb de hepatita b sau c, acum asteapta restul rezultatelor la analizele facute azi.
ea este disperata si cu moralul la pamant!
va rog, spuneti o mica rugaciune si pt ei.
multumesc.
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
anaisanais spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
dragele mele, va rog sa ii ajutati pe remus si pe crina, mamica lui cu o rugaciune la Bunul Dumnezeu. au mare nevoie!
m-a sunat saraca aseara ca i-a luat analizele lui remus si este in stare foarte proasta. au fost internati de urgenta si obligat la spit. babes, pt ca la analize i s-au descoperit transaminazele foarte mari si este suspect de ciroza hepatica, infectie urinara foarte grava si o infectie generalizata cu un virus care inca nu a fost detectat, candidoza bucala de la medicamentele pe care le-a luat. este internat pt investigatii suplimentare, nu se accepta vizite si nici iesirea mamei din spital.
am vb cu ea chiar acum 1 min. si zicea ca au rezultatele la analizele cu markeri virali si s-a exclus banuiala ca ar fi vb de hepatita b sau c, acum asteapta restul rezultatelor la analizele facute azi.
ea este disperata si cu moralul la pamant!
va rog, spuneti o mica rugaciune si pt ei.
multumesc.
Marog pentru sanatatea copilului si pentru ca Dumnezeu sa le dea forta parintilor si multa putere!
ariel_7000 spune:
madalina, multumesc pt sprijin, acum am vb cu crina si si-a mai revenit putzin din shoc. asteapta restul rezultatelor. biata de ea este singura singurica, nu are niciun ajutor, nu primesc in spital pe nimeni in vizita....macar daca era si tatal copilului alaturi de ea sa o ajute, numai ca de 2 ani, de cand s-a imbolnavit remus el nu a mai vrut sa auda de ei...
ardeiash spune:
o sa ma rog si eu sa le fie bine!
multumesc tuturor celor care-au intrat sa aprinda o lumanare virtuala pentru roby!
Marilena12 spune:
Ma rog si eu pentru copilasul Remus, sa se faca bine, si pentru mamica lui, stiu cat de greu ii este acum, mai ales singura. Dar Dumnezeu este langa ea si trebuie sa aiba incredere in El.
Cat despre topic, e greu sa-mi spun parerea, si eu am fost la un pas de a-mi pierde ceea ce am mai drag pe lume, si nimeni, dar nimeni nu ar fi putut sa-mi spuna sau faca ceva care sa ma linisteasca. NIMENI!
Poate ca Dumnezeu a stiut ca as fi murit cu siguranta, si S-a indurat de mine si mi-a trezit copilul la viata. Nu imi ajunge viata asta ca sa-I multumesc... E groaznic sa pierzi un copilas, ei trebuie sa ne ingroape pe noi, nu invers.
MARILENA SI ANNA
anky spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
anky: atat ?? esti umana tu... eu cred ca-mi pierdeam controlul..
Daca as fi zis ca ii tai gitul doctorului,crezi ca s-ar fi comportat altfel,ma indoiesc.Aici e o chestie de mentalitate in primul rind,pina la a deveni open mainded in Romania mai tre sa treaca ceva timp.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
ariel_7000 spune:
scuze ca sunt off topic, dar nu am stiut unde sa scriu...
am vesti de la colega mea. are rezultatul la analize. nu este hepatita c sau b, dar are o infectie urinara foarte grava si s-a generalizat in tot organismul. este vorba de patogenul klebsiella.
remus se simte foarte rau .