Viata in Japonia(38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ryo spune:

wow...m-am speriat cand mi-am vazut propiul IP si mai ales localitatea mea ,wow..Deserted esti o fata foarte,foarte desteapta,te ador mult,cred ca e cazul sa i-au si eu masuri in privinta securitatii propiului IP,nu credeam ca se poate afla chiar si localitatea.Arigatou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by ryo

wow...m-am speriat cand mi-am vazut propiul IP si mai ales localitatea mea ,wow..Deserted esti o fata foarte,foarte desteapta,te ador mult,cred ca e cazul sa i-au si eu masuri in privinta securitatii propiului IP,nu credeam ca se poate afla chiar si localitatea.Arigatou!

ryo tu esti din Kyoto?

poze

Mergi la inceput

Nu sunt din Kyoto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by ryo

Nu sunt din Kyoto.

Scuze

poze

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare la voi
stiti adresa Ministerului de externe din Tokyo?trebuie sa merg pana acolo dar nu stiu unde e
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

ryo cred ca de asta ai tu nevoie,nu sunt sigura dar am gasit ceva asemanator,incearca poate e ceea ce cauti http://www.mofa.go.jp/j_info/visit/visa/index.html

Mergi la inceput

Stefi iti multumesc mult
da cred ca asta este,am sa sun aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Deserted

quote:
Originally posted by OtiliaLia

quote:

Hello!Am si eu citeva nelamuriri.
Are cineva router pe ip static? Vreau sa'mi instalez si eu dar mi'e frica sa nu frica sa nu dau firewall peste cap.
Cei mai buni in underground'ul internetului sunt romanii( hackers), si din plictiseala se contecteaza de pc'ul tau aflandu'ti tot ce vorbesti, pe unde navighezi si tot ce ai in soft.
De o luna de zile m'am deconectat de la internet, duminica am fost in akihabara si mi'am cumparat norton care te protejaza impotriva lor dar nu stiu cit este de bun.
Da un ping si ti'a aflat ip'ul , locatie etc..( imagine satelit).
Am proxy dar e free si nu e atat de bun.
Aveti grija cu forumurile din ro. ca e jale.
Thx.

........................
Vorbiti despre slujirea zeilor, dar cum ii veti sluji pe zei cata vreme nu ati învatat sa-i slujiti pe oameni?”
Maestrul Kung s-a nascut mare, venerabil si intelept. Pacat ca s-a nascut prea devreme si nu l-a cunoscut pe Hristos.

Cine ti-a turnat atatea gogosi la un loc ?
Unele sunt "posibile" dar sansele sunt aproape ZERO.

Din raspunsul tau deduc ca nu prea stii networking.
In akihabara a durat o ora ca sa'mi instaleze nortonu'ul pentru ca avem recover firewall, asta ar fi una.
A doua , pe unele forumuri sint anumiti useri care umbla cu ip'ul tau la semnatura. Ceva de genul:

ip'ul tau este 222.345.221.
softbank.bb
internet explorer E6.

Eu cind nu ma pricep la ceva tac, nu mor batuta pe scena de dragul de a da replici taioase. Intra putin aici sa vezi ceva fun.

http://www.ip-adress.com/

........................
Vorbiti despre slujirea zeilor, dar cum ii veti sluji pe zei cata vreme nu ati învatat sa-i slujiti pe oameni?”
Maestrul Kung s-a nascut mare, venerabil si intelept. Pacat ca s-a nascut prea devreme si nu l-a cunoscut pe Hristos.

Nu trebuia sa te superi, decat poate pentru ca ai aruncat banii degeaba (dupa parerea mea personala).
Care sunt sansele ca un "roman" sa te aleaga tocmai pe tine cu sistem japonez - la ce i-ar folosi sa umble prin computerul tau si ce sa faca cu datele tale "in japoneza" ? Cum sa le "citeasca si interpreteze" ? La asta ma refeream.
Deci cu alte cuvinte poti dormi linistita din partea "romanilor"...iar japonezii sunt o "natie pasnica" in privinta "ilegalitatilor", deci poti dormi linistita si din partea lor. Mai raman chinezii (care ar putea "citi" ceva), dar cine-si pierde vremea cu un compi personal ? Ce date "valoroase" ar putea fi gasite pe asa ceva ? Interesul e pentru baze de date serioase de la firme mari si bogate care pot fi folosite si vandute ... nu de la un PC - home computer.
Trebuie si firmele de soft sa faca vanzare, nu-i asa ?
Eu personal nu am folosit programe "pe bani" ci doar freeware si n-am avut probleme in peste 10 ani de folosire a internetului nici macar o data.
Faptul ca oamenii aceia s-au "chinuit" (precum frumos te exprimi) o ora sa instaleze programul nu-mi inspira mie atata incredere in ce au facut. Bag mana in foc ca au facut-o pentru prima data si ai mari sanse sa nu "primesti" ce ai platit. Oricum nu trebuie (nici nu trebuia) sa-ti faci probleme.
Sincer n-am priceput cum e chestia aia cu "umbla la semnatura". Poate ai vrut sa spui altceva, dar ce spui tu nu am idee ce e. Poate ai tradus in romana un termen englezesc si nu-mi seamana cunoscut.
IP-ul tau si al oricui (legat legal la internet) este inregistrat "international" si oricine poate sa afle cine esti, adresa si alte informatii (uneori chiar si nr de telefon) si prin ce firma te conectezi la internet, fara macar sa se atinga in vreun fel de computerul tau si fara sa comita vreo ilegalitate. (daca te conectezi prin serverul unei facultati, IP-ul tau si informatiile legate de tine se pot afla oricum daca incalci legea - la cererea autoritatilor, de exemplu).
Prin executia instructiunii "ping" : NU se "afla locatia" : ci informatia daca calculatorul cu IP-ul dat este sau nu conectat in acel moment (adica in retea).
Locatia, sau imaginile din satelit sunt informatii publice oricui. (scuze daca ma repet).
Daca doresti mai multe amanunte trimite-mi un PM, o sa raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hello!Am si eu citeva nelamuriri.
Are cineva router pe ip static? Vreau sa'mi instalez si eu dar mi'e frica sa nu frica sa nu dau firewall peste cap.
Cei mai buni in underground'ul internetului sunt romanii( hackers), si din plictiseala se contecteaza de pc'ul tau aflandu'ti tot ce vorbesti, pe unde navighezi si tot ce ai in soft.
De o luna de zile m'am deconectat de la internet, duminica am fost in akihabara si mi'am cumparat norton care te protejaza impotriva lor dar nu stiu cit este de bun.
Da un ping si ti'a aflat ip'ul , locatie etc..( imagine satelit).
Am proxy dar e free si nu e atat de bun.
Aveti grija cu forumurile din ro. ca e jale.
Thx.

Cine ti-a turnat atatea gogosi la un loc ?
Unele sunt "posibile" dar sansele sunt aproape ZERO.

Lia-S

Din raspunsul tau deduc ca nu prea stii networking.
In akihabara a durat o ora ca sa'mi instaleze nortonu'ul pentru ca avem recover firewall, asta ar fi una.
A doua , pe unele forumuri sint anumiti useri care umbla cu ip'ul tau la semnatura. Ceva de genul:

ip'ul tau este 222.345.221.
softbank.bb
internet explorer E6.

Eu cind nu ma pricep la ceva tac, nu mor batuta pe scena de dragul de a da replici taioase. Intra putin aici sa vezi ceva fun.

http://www.ip-adress.com/

Nu trebuia sa te superi, decat poate pentru ca ai aruncat banii degeaba (dupa parerea mea personala).

Puisor, parerea ta personala e gresita, chiar acum citeva zile ma anunta nortonul ca un program anonim a incercat sa'mi deschida internet explorer'ul.
Care sunt sansele ca un "roman" sa te aleaga tocmai pe tine cu sistem japonez - la ce i-ar folosi sa umble prin computerul tau si ce sa faca cu datele tale "in japoneza" ? Cum sa le "citeasca si interpreteze" ? La asta ma refeream.

Nu am sistem japonez, iar softu'ul este profesional, bineinteles in engleza.
E vorba de siteurile din ro. eu acolo navighez mult.
Deci cu alte cuvinte poti dormi linistita din partea "romanilor"...iar japonezii sunt o "natie pasnica" in privinta "ilegalitatilor", deci poti dormi linistita si din partea lor. Mai raman chinezii (care ar putea "citi" ceva), dar cine-si pierde vremea cu un compi personal ?

Of, of, cei mai buni sunt rusii si romani si fac competitii.So..

Ce date "valoroase" ar putea fi gasite pe asa ceva ? Interesul e pentru baze de date serioase de la firme mari si bogate care pot fi folosite si vandute ... nu de la un PC - home computer.
Trebuie si firmele de soft sa faca vanzare, nu-i asa ?
Eu personal nu am folosit programe "pe bani" ci doar freeware si n-am avut probleme in peste 10 ani de folosire a internetului nici macar o data.
Ca sa stii daca te vaneaza cineva iti trebuie un anumit program ca sa te anunte firewall'ul, altfel dormi matale linisita.
Faptul ca oamenii aceia s-au "chinuit" (precum frumos te exprimi) o ora sa instaleze programul nu-mi inspira mie atata incredere in ce au facut. Bag mana in foc ca au facut-o pentru prima data si ai mari sanse sa nu "primesti" ce ai platit. Oricum nu trebuie (nici nu trebuia) sa-ti faci probleme.

Da, adica aia sunt prosti si tu esti desteapta.
Sincer n-am priceput cum e chestia aia cu "umbla la semnatura".

Mi'am dat seama ca nu te pricepi.

Poate ai vrut sa spui altceva, dar ce spui tu nu am idee ce e. Poate ai tradus in romana un termen englezesc si nu-mi seamana cunoscut.
IP-ul tau si al oricui (legat legal la internet) este inregistrat "international" si oricine poate sa afle cine esti, adresa si alte informatii (uneori chiar si nr de telefon) si prin ce firma te conectezi la internet, fara macar sa se atinga in vreun fel de computerul tau si fara sa comita vreo ilegalitate. (daca te conectezi prin serverul unei facultati, IP-ul tau si informatiile legate de tine se pot afla oricum daca incalci legea - la cererea autoritatilor, de exemplu).

Nu's de ce te obosesti cu explicatii naive.
Prin executia instructiunii "ping" : NU se "afla locatia" : ci informatia daca calculatorul cu IP-ul dat este sau nu conectat in acel moment (adica in retea).

Locatia, sau imaginile din satelit sunt informatii publice oricui. (scuze daca ma repet).

Nu, daca le si ascunzi[/i].
Daca doresti mai multe amanunte trimite-mi un PM, o sa raspund cu placere.

Sa raspunzi ce? [/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

Final.
Otilia!
Tu nici macar nu stii sa'ti asunzi ip'ul dar sa 'mi imi dai mie explicatii de tehnica neagra a networking'ului.
Iar eu nu'mi obosesc devla cu explicatii pe care nu le intelegi, dar sigur te pricepi la tigaia t'fal si ip'ul ei.
Nu sunt o elitista, dar ma confrunt cu imperfectiile la limita constiintei.
Te zbati cu pumni'n piept, iti profanezi mandira pentru o victorie iluzorie.

Mergi la inceput