Viata in Japonia(38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

julie nu ne mai tii deloc la curent cu CORINA?pika pika te intrebase la ce spital este?
nu stiu ce sa zic dar nu dai informatii detaliate deloc,toate mesajele tale sunt superficiale.
iar daca gresec imi cer injosit iertare!
fii mai explicita te rog!

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina31 spune:

buna fetelorsunt si eu nou pe aicima primiti si pe mine in vostru?sunt noua si aici insi mai ales ca-s singurica nu am prietenedecit virtuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Crina31, bine ai venit printre noi! Sper sa-ti gasesti multe prietene aici!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by okusan

julie nu ne mai tii deloc la curent cu CORINA?pika pika te intrebase la ce spital este?
nu stiu ce sa zic dar nu dai informatii detaliate deloc,toate mesajele tale sunt superficiale.

Corina este internata la Fukui Kokuritsu Byouin.

Informatii detaliate (inclusiv cat s-a donat pana acum) puteti afla sunand la numarul de telefon care este dat pe pagina Corinei:
http://www.kagayaku.net/corina/

Nu imi dau seama ce as mai putea posta in plus pe forum; fotografii ale Corinei in starea sa actuala - mi se pare imoral sa postez (pe langa faptul ca ar putea fi si ilegal).
Jul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

Hello!Am si eu citeva nelamuriri.
Are cineva router pe ip static? Vreau sa'mi instalez si eu dar mi'e frica sa nu frica sa nu dau firewall peste cap.
Cei mai buni in underground'ul internetului sunt romanii( hackers), si din plictiseala se contecteaza de pc'ul tau aflandu'ti tot ce vorbesti, pe unde navighezi si tot ce ai in soft.
De o luna de zile m'am deconectat de la internet, duminica am fost in akihabara si mi'am cumparat norton care te protejaza impotriva lor dar nu stiu cit este de bun.
Da un ping si ti'a aflat ip'ul , locatie etc..( imagine satelit).
Am proxy dar e free si nu e atat de bun.
Aveti grija cu forumurile din ro. ca e jale.
Thx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Deserted

Are cineva router pe ip static? Vreau sa'mi instalez si eu dar mi'e frica sa nu frica sa nu dau firewall peste cap.
Cei mai buni in underground'ul internetului sunt romanii( hackers), si din plictiseala se contecteaza de pc'ul tau aflandu'ti tot ce vorbesti, pe unde navighezi si tot ce ai in soft.
De o luna de zile m'am deconectat de la internet, duminica am fost in akihabara si mi'am cumparat norton care te protejaza impotriva lor dar nu stiu cit este de bun.
Thx.

........................
Vorbiti despre slujirea zeilor, dar cum ii veti sluji pe zei cata vreme nu ati învatat sa-i slujiti pe oameni?”
Maestrul Kung s-a nascut mare, venerabil si intelept. Pacat ca s-a nascut prea devreme si nu l-a cunoscut pe Hristos.

Cine ti-a turnat atatea gogosi la un loc ?
Unele sunt "posibile" dar sansele sunt aproape ZERO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina31 spune:

buna fetelor,japonicelorce mai faceti?cum a fost in GW?eu una sunt fffffff suparata si tristanu am pe nimeni pe aici pe la mine,chiar nu-i nici-o romanca in NAGASAKI,SASEBO? AJUTORRRRRRRRR stau in casa toata ziua VA PUPIC PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna tuturor!
crina, bine ai venit! iti urez mult succes sa iti faci repede prieteni. copii ai? ti-ar fi mai usor sa itri in contact cu mamele japoneze.

am pus poze noi aici http://community.webshots.com/user/sutikun21

som usor!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Crina bine ai venit.Ca sa iti faci cunostiinte si prieteni iesi din casa,umbla.Vorbeste cu vecinii.Nici eu nu ma laud cu f multi prieteni.Majoritatea fetelor spun ca si-au facut prieteni prin copii.

Eli ce mare s-a facut Stefan,o mandrie de baiat ai.SA-ti traiasca!

Sabina Y.21+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
Originally posted by OtiliaLia

quote:
Originally posted by Deserted

Thx.

Cine ti-a turnat atatea gogosi la un loc ?
Unele sunt "posibile" dar sansele sunt aproape ZERO.

Lia-S

Din raspunsul tau deduc ca nu prea stii networking.
In akihabara a durat o ora ca sa'mi instaleze nortonu'ul pentru ca avem recover firewall, asta ar fi una.
A doua , pe unele forumuri sint anumiti useri care umbla cu ip'ul tau la semnatura. Ceva de genul:

ip'ul tau este 222.345.221.
softbank.bb
internet explorer E6.

Eu cind nu ma pricep la ceva tac, nu mor batuta pe scena de dragul de a da replici taioase. Intra putin aici sa vezi ceva fun.

http://www.ip-adress.com/

Mergi la inceput