Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 17
ocris spune:
quote:
Originally posted by timi_melinda
Pika - pika multa bafta .
Fetelor ziceati ceva de Party dupa biserica , unde ?
...sau daca nu avem unde vorbesc eu cu o prietena romanca care are un mic restaurant romanesc si poate mergem dupa aceea acolo .
Oricum vine si ea la biserica si ne putem intalni si cu ea sa mergem impreuna , ce ziceti ?
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
Si noi am vrea sa mergem la biserica, dar e tare greu din cauza copiilor. Unde este acel mic restaurant romanesc? In Nagoya?
hanako2004 spune:
timi nar fi rea ideia sa continuam la restaurantl romanesc...
dar acum sa vrea si samuraiul meu
mai vedem noi pana atunci![]()
POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
Picasso spune:
Va invidiez ca puteti merge la biserica...
Eu nu pot ajunge in Nagoya simbata,insa m-ar interesa si pe mine unde este acel restaurant cu specific romanesc pt ca vom merge curind in Nagoya.Timi-melinda crezi ca ne poti da adresa si noua?

aiko2004 spune:
buna japonici..cum e cu pregatirile de pasti?
si noi azi am terimat cu curatenia si cu spalatul ...de maine sa facem cozonaci si pasca apoi pe sambata ne ramane outele rosi si bunatatile..
fetelor vin si eu la biserica din nagoya sambata seara..deci ne gasim pe acolo
nu ne incurajam reciproc la scandal.multumesc pentru intelegere
timi_melinda spune:
Buna am revenit , restaurantul de care vorbeam nu este total specific romanesc , este mai mult un barulet al unui prieten al carui sotie este romanaca si gateste si manacare romaneasca , dar nu orice .
Mai pe intelese are ardei unpluti are tochitura moldoveneasca cu mamaliguta , are ciorbite diferite, salata de vinete , pe sfarsitul saptamanii face si sarmale si cam atat , oricum este dragut baruletul asa ca ma gandeam totusi sa iau adresa si nr de tel daca vreti sa treceti pe acolo 052 263 1173 si adresa este in shin sakae , chihaya vizavii de Browswick .
Despre Party sambata la ea in restaurant nu va avea loc nimic , iar duminica cand face cheful este deja manseki ( full )imi pare rau , eu chiar aveam chef de un chef ...
...oricum eu as vrea sa ne intalnim la biserica , sa facem cunostinta personal , nu doar virtual daca vreti si voi va dau nr de tel pe PM si sincer astept orice telefon sau semn de la voi .
Pupici si o seara frumoasa .
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI]
[/URL]
ocris spune:
Eu nu pot veni sambata la biserica. Daca este vorba sa ne intalnim in alta zi (chiar si in barul prietenei tale) voi veni cu siguranta.
hanako2004 spune:
buna japonici....am venit sa va anunt ca nici eu nu am cum sa mai vin la biserica
mi-ar fi placut tare mult sa vin ..dar asta e o lasam pe la anu
papa planui o excursie de cateva zile..si ne vom intoarce abea luni..nici de papica nu am mai facut ca daca nu suntem acasa ...asta e o pregatim cand ne intoarcem
va doresc spor la treburi ..si va doresc un paste
fericit alaturi de cei dragi
distractie placuta
POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
Lia spune:
noi azi am avut festivitatea de deschidere a scolii.
regret deja gradinita la care a mers Andy,desi nu mi s-a parut grozava in comparatie cu gradinita la care a mers in tara..
sper ca impresiile mele de azi sunt gresite,ca daca-s corecte,e trist.
ken spune:
sarbatori fericite si tot ce va dorit alaturi de cei dragi.FIE ca sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca numai bucurie in suflere...sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

nshiro spune:
Lia si eu am participat azi la ceremonia de deschidere la una dintre scolile din oras. Ce anume te-a nemultumit si de ce zici ca ti-ai facut o impresie proasta? Andrew a devenit scolar... ce repede a mai trecut timpul. FELICITARI!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)