FIV in Ungaria 11
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_p76 spune:
Pussi eu cand faceam stimulare pt IA am avut dureri de burta si stimularea era mult mai usoara, am avut max 4 foliculi. Cred ca la tine e din cauza ca se dezvolta foliculi mari si frumosi!
Oricum asteptam sa ne zici ce o sa-ti spuna dr. maine.
Cu moralul stau destul de bine in ultima vreme si asa vreau sa fiu toata perioada FIV-ului Abia astept sa ajung sa fac ET si apoi sa vorbesc cu puiutii mei sa-i fac sa stea la mine in burtik!
Va pupic pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
gabitu spune:
Pussi multumesc. Nu stiu ce sa-ti zic de burtik dar sigur te va lamuri Chivu maine. Tin pumnii sa se dezvolte frumos outele.
Ioana bafta si tie, nu mai aveti mult.
Pupici
Liana30 spune:
legaturoo io zic ca e bine..si daca vei sta odata locului si potolita va fi si mai bine..ai zis ca ai luat concediu?nu?atunci stai muica linistita nu mai bantui prin orasprecizez,,nu stiu sigur dar banuiesc,,la cum te stiu
ioana76 fa si tu ca mine,,io am trisat un picutzcand m'a intrebat ne'a Chivu cat am zlabit..io i'am zambit asafrumos si i'am spus..nu am putut 5 cat mi'ati spus dar am reusit 4a fost in compicitate cu Ani care imi traducea ca altfel ma dadea de gol mirarea ei,,la mine a mers..asa ca baftaaa,,da ai grija cat ii spui ca io sunt grasa si la mine 4 kg nu stiu daca se cunosteau..asa ca vezi cat ii spui..
miki stiu mi'a spus grasu ca mi'a trimis si sms..da eu eram la dc de familie,,azi nu aparu ea,,da o prin eu maine
va pupacesc pe toate si va tin pumniii,.,,
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
steliana04 spune:
Vin si eu cu rezultatul de la analizele din ziua a 2-a si sunt foarte suparata. Vi le spun sa va dati si voi cu parerea:
LH : 9, 65 mlU/ml(limite: 1,9 -9,2)
FSH: 14,4 (limite: 3,5 -9,2)
Prolactina 32,214 (limite:2,5-25,6)
TSH 0,824 (0,39 - 5,70)
Mi-a mai dat dr. endocrinolog sa fac estradiol si T4 in ziua a 14-a.
Ma doare capul ingrozitor si nu imi mai arde de nimic.
Maine fac si testul Pap. si dupa aceea ii scriu dr-lui Zadori pt. programare. Sper ca nu ma apropii de menopauza caci in ultimile luni, ciclu a fost f. scurt si f. putin.
Voi ce ziceti?
zouzounaki spune:
quote:Gabiutule multumesc tare,tare mult de raspuns..daca poti te rog mult sa imi faci o poza sa stiu cum arata...deci trebuie sa se gaseasca in farmacii si in germania..asta ar fi super pt mine,ca merge fratele meu cam intr-o saptamina acolo,si ar vrea sa stie cum arata ambalajul...sa nu incurce borcanele pe acolo...stii cumva de cite fiole este nevoie???parca citeam pe forum ceva de 4...iti multumesc inca odata,si Gabitule mult,mult succes la unguri sa vii de acolo cu ochisori
Originally posted by gabitu
Zouzou eu merg la Szeged saptamana viiotare si voi avea si progesteron injectabil.
Din cate am inteles eu la ei este adus din Gemania. Daca vrei ii fac o poza ambalajului si ti-o trimit pe e-mail.
Pupici
Gabita
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
dariaioanaxx spune:
Andicu- sa inteleg ca, camera avea si bucatarie si baie?asa am vazut in poze;era si vreo masa inclusa in pret?desi nu cred!si apropo cand am deschis link-ul am observat ca pensiunea are un nume sugestiv pt. mine(imi pusesem in minte si numele Sara, daca o sa am o fetita )ma gandesc ca poate i un semn bun desi nu stiu daca o stam in Tm,mie imi este frica sa mi fac injectiile si prefer sa le fac la clinica si diferenta de pret de la pens. din Szeged este de fapt diferenta de la combustibil(trebuie mers cel putin din 2 in doua zile la eco), verisoara mea a stat in iunie anul trecut la o pens. in Szeged cu 18 E/n., camera+baie, ne mai gandim, intai sa vedem ce va fi la urm. consultatie care va fi cred pe 2,3 aprilie; saluta l pe piticot cu o mangaiere din partea mea;
gabitu spune:
Pussi esti o draguta. Multumesc din suflet si sper ca DD sa te ajute sa iti indeplinesti visul. Sa fie OK maine la echo si sa ai o productie super dar cel mai important lucru: sa ramana puiutii la tina in burtik cca 9 luni.
Va .
gabitu spune:
Zouzou cu mare placere. Nu ma costa nimik. Nu stiu parca Pussi scria la FIV ceba de numarul de progesteroane dar nu mai stiu exact, parca 12. Eu o sa ajung in Bucuresti miercuri si poate atunci sau joi a sa iti trimit poza.
Multumesc pentru urari si multa, multa bafta si tie cu a doua incercare. sa fie cu noroc.
Pupici
sunshine4ever spune:
Steliana : nu te preocupa ca si eu is in aceasi oala, doar diferenta ca eu aveam analizele facute in ziu a14-a, ca la noi . Miine va fi si pt mine ziu adecisiva de analize hormonale cum le cere la Szeged. Poate mergem impreuna tinindu-ne d eminute la intilnire cu dr. Hai sa luam partea bun a lucrurilor si anume ca am descoperit ce nu e bine si ne vom trata ca sa avem bb frumosi si sanatosi.
Pussi : sa ai mult abafta miine sa fie totul ok si pe saptamina viiotare sa va si apucati de treaba
Gabita : mai ai la bagaje? Dar emotii? Lasa emotiile deoparte , DD ne va ajuta pe toate.
Va pup pe toate si sa aveti o naopte placuta
DM
zouzounaki spune:
quote:tu cite o sa-ti faci?nu am nici o idee despre progesteronul acesta...am citit la celalalt capitol fiv,ca unele si-au administrat inte punctie si ET,4... daca e nevoie de 12 cit timp se administreaza??scuze gabitule ca te tot intreb,dar sint cam in plop si plopul in aer...macar sa stiu cite sa iau si cum...multumesc inca odata..te pup
Originally posted by gabitu
Zouzou cu mare placere. Nu ma costa nimik. Nu stiu parca Pussi scria la FIV ceba de numarul de progesteroane dar nu mai stiu exact, parca 12. Eu o sa ajung in Bucuresti miercuri si poate atunci sau joi a sa iti trimit poza.
Multumesc pentru urari si multa, multa bafta si tie cu a doua incercare. sa fie cu noroc.
Pupici
Gabita
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page