FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Andiculeacum te las sa faci tu selectia..eu doar le filtrez, dar mai tarziu il lasam pe el sa aleaga. Cu ingrasatul..ai tot timpul sa slabesti dupa ce nasti, acum e important sa fi tu si Bb bine, sanatosi
Pisma bucur ca esti bine, ca ti-ai facut calculele..si ca-i faci asa surpriza lui Chivu
magdaai rabdare ca poate totusi vin rusii tai
gabituleTe-ai apucat de bagaje?? Cu moralul cum esti??
Legaturilooooooorce face mamica voastra?? nu mai intra?? ne-a parasit??
Fetele cu intalneala de duminica! Cum ramane?? Ne vedem???

Burtica mea creste..sa stiti! si ma si inteapa ovarele!! pana la punctie o sa fiu o si o intepata ma simt ca o mica balenuta

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu va parasesc fatooo..cum sa va parasesc,,
sunt aci da am avut neste probleme personalesi nu am mai putut intra
ma bucur ca e totul bine..cum ramane cu sticla?

va pupacesc pe toatee...revin.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Liana ce bine ca sunteti bine. Am vb aseara cu Bubulina si era ingrijorata ca nu ai mai aparut de 2 zile. Pupici pe burtici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi am inceput sa ma gandesc la bagaje . Moralul este sus, sus, nu v-am spus ca am fost la o manastire. Este tare sus. Speranta moare ultima. Nu cred ca voi incepe prea curand tratamentul dar avand in vedere istoricul meu nimic nu am facut usor asa ca ma astept la ceva intarzieri. Rezultatul, insa, va fi cel dorit, eu asa simt.
Pentru intalneala, daca imi dai telefonul tau pe PM voi spune duminica. Acum nu stiu daca ajungem.
Liana un pe burtik.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
Originally posted by dariaioanaxx

Andicu- mersi de raspuns, oricare varianta mi se pare ...dar ceva trebuie ales pana la urma; la prima sarcina eu am luat 10 kg in total, dar lasa ca am recuperat dupa aia...vreau si eu adresa pensiunii din Tm unde ai stat tu,si mai multe amanunte- pret, conditii, etc

Daria, uite www.turistinfo.ro/timisoara/cazare-timisoara/vila-sara.html" target="_blank">aici linkul cu adresa, tel, poze . Cand ii suni, spune-i ca esti din gasca de FIv la Szeged si ca ai vb cu Andreea de la Cta si cu Ioana, si or sa te lamureasca cu tot ce vrei. Sunt oameni f draguti si tineri! de pret, nu stiu ce sa-ti mai zic, pana in toamna , daca stateai mai mult de 3 nopti iti lasau camera cu 70 ron; altfel, doar pt 1 noapte era in jur de 20-25 eur. Vorbeste cu ei, cel mai bine. COnditiile sunt super, aveti absolut tot ce va trebuie, iar pensiunea este intr-o zona f linistita, la marginea orasului, la intrarea intr-o comuna care acum tine de Timisoara. Pt mine statul acolo a fost ca-n vacanta!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Andicu multumesc frumos pentru informatiile despre vila. Ma interesau si pe mine si chiar vroiam sa te rog sa mi le trimiti si mie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

andicu- mersi mult, ce ti face fotbalistul, da din picioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, cu placere! singura chestie e ca ei nu au decat 4 camere (a4a e noua) si sper sa fie si libere, de-aia e bine sa sunati din timp! am vazut intre timp pe site ca pretul ede 80 roni, probabil ca au marit un pic.

Daria, bebe meu acum e cuminte, are momente cand ma bate si ore intregi in care e cumintel.

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva, ca am vazut ca unora dintre voi le-a spus dr. sa mai slabeasca.(nu va suparati ca va intreb, dar le spunea doar celor care sunt mai plinute sau si celor care au cateva kg in plus fata de greutatea normala? - eu ma incadrez in a doua categorie - de cand m-am lasat de fumat si n-am reusit sa mai slabesc)Dar daca nu slabim in timp, ce se intampla, sper ca nu ne amana cu FIV-ul (am si eu un stress..)
Pis poate imi raspunzi tu!
Pussi maine iar la echo, nu?
Ioana78 eu merg impreuna cu Cornelianeli pe 26 martie. Tu ce faci, cand ai programare? Scuze, ca poate ai mai zis, dar nu retin..
Andicu ma bucur ca sunteti bine si ca micul fotbalist din burtik e asa vioi!

Pup toate "unguroaicele"

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor pe mine ma doare burtica calumea, randul trecut m-a durut doar cu o zi inainte de punctie..ce o sa fac pana atunci?? Noroc ca maine merg la eco si-l intreb pe Chivu..macar sa-mi dea ceva, si e umflata..de parca-s .
Ioana76 maine merg, tu cum stai cu moralul?? Cu KG. nu stiu sa-ti spun!!+ pt. Cornelia
gabituti-am raspuns la PM

PUSSI

Mergi la inceput