FIV 108
Raspunsuri - Pagina 21
cenusareasa spune:
Oana sper sa folosesti progesteroanele,adica ma gandesc ca nimic nu e intamplator pe lumea asta si cumva al de sus nu degeaba a facut sa fiu eu programata in februarie le Szeged,ca avea niste planuri cu voi!Ii tin pumnii si Madalinei Msidaneicare are deja puiuti,mai are doar sa-i puna in cuib!Doamne-ajuta la toate!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
zouzounaki spune:
Dana P,Oana tin pumnii pe maine...succes tuturor fetelor in asteptari si in tratament..eu nu prea am ce sa va zic de mine,astept cu emotii mari si cu un fel de teama ,inceperea tratamentului...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
lilianaFi spune:
VENERA H...DANA...KORA....MULTUMESC MULT....aici se implanteaza doar 3 indiferent de virsta...daca sint 3....si nu se congeleazaembrioni daca ramin,se pot congela doar ovuli
tuturor fetelor
sa auzim de bine....!!!
KoraPop spune:
Buna dimineata!
Sheri azi parca mergi la eco sa iti vezi puiutii... asa ca "vizionare" placuta, sa traiesti la maxim aceste momente de fericire maxima!Abia astept sa vii sa ne povestesti in stilul tau caracteristic...
Oana am aflat de la dana ca esti bine, astept detalii si numai vesti bune!
danuta bafta pt puiutii tai,sa se cuibareasca bine in burtica!
Avalon si multumesc pt PM-urile tale incurajatoare
Cris ce mai faci,pe cand urmatorul ET?Tin pumnii sa fie cel norocos!
Eu abia astept ziua de maine sa ma intalnesc cu doftorii mei,mai tarziu am sa o sun si pe d-na Matei sa imi spuna la ce ora va fi "intalneala',deocamdata iau in continuare AC+vitaminele zilnice...,culeg informatii,fac cumparaturile necesare si il rog pe DD in fiecare zi sa ne daruiasca si noua un sufletel,un ingeras...
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
....sa nu credeti ca am fost tot o treaba de sambata dimineata pana acum, iar mi-a cazut net-ul si fiind weekend nu a avut cine sa il repare!
DanaP cred ca acum esti cu BB-i la purtator, ma bucur ca a decurs totul bine si peste doua saptamani sa vi cu II!
MOanate asteptam cu vesti bune asa cum ne-ai obisnuit!
Kora mai ai putin si intri si tu in focuri, tin pumnii sa vi cu vesti bune de la intalnire!
Pussi ceva-ceva reactii dela injectoare in afara de vanatai?Bafta maine la intalneala !...aaa si sa nu ma uiti!
Sheri sa nu ne fierbi cu vestile de la eco!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Aldolina spune:
Buna dimineata harnicutelor! Dar aveti chef de scris, nu gluma!
DanaP, tin pumnii sa ai embrioni sanatosi si bine divizati la purtator si sa se prinda de burtica!
MOana, cum a fost la punctie? Acum pregateste-te sa primesti BB la caldurica.
Pussi, spor in continuare la stimulare si bafta maine la ECO.
LilianaFi, bine ai venit printre noi si multumim pentru informatii.
Dariela, Venera, Mihuta - sa dea DD sa va iasa testele pozitive la Bhcg. Mai sunt cateva zile si gata, fugiti la odisee.
Stuart, bafta multa la intalnirea cu' consultantul'. Sa ne spui si noua daca afli ceva noutati in domeniu.
Liana, Lachi, Sheri, Moniland, Betty, la burtici.
Antosit, dupa ce vezi rezultatul incepi tratamentul de stimulare inteleg, nu? Unde vei face?
Madalina28, Cris86, Anyko, Aurel Cris, Zouzou, Avalon, Crystal75, Andrada, Mirela1,
Kitta, o sa-ti trimit un PM. Ma intereseaza si pe mine.
Kora, MadalinaM, bafta multa in continuare.
toate fetele fara exceptie. Of, dar multe suntem...
antosit spune:
Aldolina da dupa ce repet analiza si daca iese ok pot incepe tratamentul.Fiv-ul il fac tot la GiulY cu dr.Niculescu!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
pussi spune:
DANAPSa decurga ok ET si puiutii sa ramana acolo 9 luni!! De azi esti si asa sa ramai!! tin pumnii!!
SheriBAFTA LA VAZUT SARMALUTELE Te astept cu vesti bune
M_oana, MadalinaMde ce nu intrti la raport..eu stau cu pumnii stransi de sambata si voi nimic. Sper sa fie totul bine
Kora, Madalina28 BAFAT PE MAINE LA STABILIT FIV-UL NOROCOS!! Si eu tot maine merg la eco...sa vad ce productie am
Cris
Antonis o sa-ti scriu un PmAu inceput reactiile...imi simt ovarele..desi am doar 3 zile de stimulare, stiu ca e mult prea repede...dar maine merg la Chivu si va spun cum stau.
Venera, Mihuta, Marinnasaptamana asta sa dea DD sa ne anuntati ca sunteti ...
Moninu-mi spui nimic de BB??? cand mergi la eco??
Lilianadeci tu faci FIv aici in Ro??
O saptamana buna va doresc...cu Venera, Mihuta, Marinna noi pana la sfarsit!!! cu embrioni frumosi care se lipesc de viitoarele mamici :Danap, M_oana, MadalinaM !! Sa le ajute DD!!
PUSSI
madalina28 spune:
Buna dimineata tuturor!!!
Oana tinem pumnii sa se divida si sa stea 9 luni la mami lor.
DanaP la fel si tie tinem pumnii si sa stea 9 luni la caldurica.
Aldolina,maine voi merge la dr si voi stabili data ET cu congelati am mari emotii de zici ca incep iar FIV cu tot cu tratament.
Pussi
Madalina
si maine e o zi...