FIV 108
Raspunsuri - Pagina 20
dana p. spune:
Am sunat azi si s-au divizat toti 5 semn ca s-au iubit si au rezultat 2 de 3 celule si 3 de 4 celule, doi din cei cinci s-au fragmentat putin dar mi-a spus ca nu este foarte grav.Maine dimineata la ora 7 sunt la Giulesti si pana la ora opt o sa am puiuti cu mine.
Ma rog sa se divida bine incontinuare si sa-mi mai creasca si mie endometrul.
Va pup si va urez o duminca placuta.
dana p. spune:
Venera, la Giulesti stiu ca se face assited hatching dar sunt niste conditii ca sa se faca: sa ai peste 37 de ani, sa ai mai multe incercari de fiv nereusite si mai era una care n-o mai stiu.
Se transfera maxim 4 embrioni.
venera_h spune:
Multumesc, Dana, multa bafta maine, ai niste puiuti buni si sa dea Domnul sa ramana la tine in burtica. Banuiesc ca in functie de evolutia pana maine hotarati daca iti transfera 3 sau 4, nu? Sau transferi 2 si congelezi 3? Ca stiu ca nu se congeleaza mai putin de 3.
KoraPop spune:
Pussi multumesc frumos, sa ai spor si tu in continuare!!!
Dana bravo,iti doresc multa bafta si maine sa vii acasa cu puiuti frumosi si bine dezvoltati,dupa care sa stai in patut si sa ai grija de tine si de ei,ok?
Oana eu tot astept vesti de la tine si cred ca toate fetele de pe aici la fel, da-ne un semn cat de mic sa ne linistim ca esti bine!!!
lilianaFi te salut si aici si iti urez spor la injectat,sa fie cu succes !!!Vad ca ti-au raspuns fetele,dr.T este adeptul a unei stimulari mai usoare ( numai menogon),vrea foliculi mai putini,dar de calitate,el pune 1-2 embrioni,dar Matei mi-a spus ca totusi imi va pune 3 ( numai sa am embrionasi de calitate)...de faptul ca nu se congeleaza daca ai mai putin de 3 nu am auzit pana acum si pe dansii nici nu m-am gandit sa ii intreb,dar marti cand ma voi intalni cu ei am sa ii intreb....mi s-ar parea normal sa congeleze si unul daca a ramas,poate e viitorul copilas...
Kora
CARPE DIEM!
anyko spune:
DanaP felicitari pentru micuti si mult noroc la implantare.
OanaM iti tin pumnii pentru cat mai multi embrioni.
Si nu in ultimul rand, mult succes tuturor fetelor care asteapta mult visat si dorit.
Sa auzim de bine!
Anyko
mihuta spune:
Mie mi-a facut assisted hatching la toti cei trei embrioni implantati. Nici n-am cerut in mod special, varsta mea e de 32 de ani+, primul FIV si embrioni ok (8-7-6 celule). Banuiesc ca a facut-o ca sa le dea sanse mai mari de impantat. Asta la FIV-ul meu din Istanbul. Nu stiu cum e in tara la noi.
Am inteles insa ca exista si inconveniente la AHA (assisted hatching): embrionii sunt mai sensibili pentru ca nu sunt protejati de membrana (care e acum perforata) si creste riscul divizarii embrionilor, ceea ce creste riscul sarcinilor gemelare (cu frati identici).
Probabil ca embriologul hotareste in functie de pacienti, embrioni si experienta anterioara.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
Moniland spune:
Super Dana, e mult mai bine decat am prevazut eu. Tin pumnii mai departe ca maine sa aiba multe, multe celule.
Oana, sper ca esti bine si cu outele la fecundat. Sa dea DD sa se fecundeze toate-toate. Astept amanunte.
Monica 5+
Liana30 spune:
Dana e super maine tin pumnii stransii..stransiii..
Oana tin pumniii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"9
Nasica
aurel_cris spune:
Desi nu am inceput procedura va citesc cu mult interes si imi sterg lacrimile de bucurie la fiecare reusita a voastra.Va doresc bafta multa fetelor sa reusiti cu toate
dana p. spune:
In functie de cum or sa evolueze mititei pana maine se va hotari cati mi se transfera.Eu sper sa fie buni macar 4 ca sa pot sa-i transfer pe toti 4.
Oana este bine, dar o las pe ea sa spuna mai multe cand o veni acasa.
Multumesc pentru incurajari.