Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Nicole, pentru ca BetaHCG-ul sa fie pozitiv, trebuie ca valoarea sa fie superioara la 5 unitati. Tinem pumnii! Daca vrei, da un search pe google Betahcg si vei gasi explicatiile chiar de la dr. nostru.
Succes si multumesc pentru cuvintele frumoase!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Veret, te asteptam cu vesti! Suna-l pe Tutu, nu lasa sa treaca timpul, pentru ca timpul inseamna uitare...La cate operatii a facut ieri... Recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Iyoana, si multumesc. Din pacate nu pot deschide site-ul lui Tutu. Incerc mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nicole, poate iti iese o valoare peste 5 si esti graviduta si scapi de laparoscopie, nu ar fi frumos? In ziua 12 DPO valoarea ar trebui sa fie in jur de 40. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocodutz spune:

buna, sunt
vreau sa raman insarcinata si as avea nevoie de analizele si ajutorul unui doctor bun. imi puteti spune numarul doctorului tutunaru? merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Si eu... in ziua 21 (adica a 6-a dupa ovulatie) ce analiza as putea sa fac? Ca atunci nu detecteaza nici aparatul o valoare hcg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by cocodutz

buna, sunt corina
vreau sa raman insarcinata si as avea nevoie de analizele si ajutorul unui doctor bun. imi puteti spune numarul doctorului tutunaru? merci

corina

Intra pe site www.infertilitate,ro
ai sa gasesti acolo tot ce ai nevoie despre dr.T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Si eu... in ziua 21 (adica a 6-a dupa ovulatie) ce analiza as putea sa fac? Ca atunci nu detecteaza nici aparatul o valoare hcg...

Implantarea are loc la 7-10zile DPO.
Ce analize vrei in ziua6 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocodutz spune:

buna, pentru candidoza sunt f bun spalaturile cu ceai de galbene;le amestecat cu cateva picaturi de propolis natural, daca se poate, nu de la farmacie, e f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by cocodutz

buna, sunt corina

corina

Corina, bun venit printre noi!
cum site-ul dl. dr nu functioneaza azi, poti suna pentru programare la nr de telefon 0720 099 299. iti va raspunde asistenta dansului (Ramona) care te va programa. Te sfatuiesc sa suni cat mai repede ca Tutu va fi plecat in strainatate intre 16 si 26 martie. Succes si trecere cat mai repede la gravidute! Ti-am trimis si un mail.

iyoana

Mergi la inceput