Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 28
Pepsi spune:
irina, eu tot la 12s am facut chiuretajul, sarcina se oprise la 10s din evolutie, e drept in Canada, dar aici indiferent de virsta sarcinii il fac sub anestezie generala usoara, ca si in cazul unei cezariene, folosesc produse f usoare, sincera sa fiu nu stiu cum este fara anestezie generala, dar am prietene care au facut cu locala, si acuma depinde de rezistenta fiecaruia la durere! eu, am facut 5 anestezii generala in viata, 3 au fost grele ptr operatii la fel de grele, m-am trezit greu, am vomat, etc, si 2 au fost ptr chiuretaje si m-am trezit la 30 minute dupa ce m-au anesteziat, aveam durere de burta ca la ciclu si un mare f mare gol in stomac! mi-au dat calmante si a venit sotul si m-a luat acasa imediat!apoi am singerat ca la ciclu dar cu calmantele era ok!, de fiecare data cind retraiesc momentele acelea ma pufneste un plins......dar mi-am spus ca trebuie sa-ti raspund nu pot sa te las asa!in iulie am avut chiuretajul pe 15, medicul mi-a zis sa astept 2 cicluri,asa am facut, dupa ciclul din 12 septembrie am ramas gravida!acuma avind in vedere ca e gemelara si baby te sfatuieste cu generala ca si ea a trecut prin ce treci tu, poate e mai bine sa faci cu generala!e totusi mare la 12s si gemelara!mult curaj sa ai, sanatate multa!
andreea, poate e bebe!vai ce mult m-as bucura, ai primi cel mai frumos cadou de ziua ta!iar ninge la noi nu mai rezist, ma deprima groaznic vremea asta! am sa incerc si eu cu oul si laptele, desi mi-e frica putin cu oul crud, din cauza salmonelei, dar am sa fierb putin laptele cu oul si mierea!
michelle, ce frumos ai scris cu furtuna, bine zice baby, m-as bucura tare mult sa-ti vina curajul sa incerci din nou, imi pare rau ca ti-au anulat intilnirea la medic, nu e nici un semn, pur si simplu e perioada vacantei si mai vine si Pastele! daca nu mai ai rabdare mergi la altcineva!da, si mie imi facea mama ceai de ceapa, aia am facut si eu, sper sa=mi treaca, a fost ieri prietena mea medic la mine sa ma asculte la plamini, si a zis ca e ok, ca e din git si nu de la plamini, si ca e mecanic, din moment ce nu am febra, m-a certat ca nu am stat acasa atunci cind mi-a zis ea,ca la servici vorbesc mult si asta nu m-a ajutat deloc sa ma fac bine, asa ca acuma mi-a zis ca tre sa-mi protejez vocea, ca de fapt laringele este iritat si provoaca tusea!si sefa mea care a plecat in vacanta, dar sa vad cum ma simt ca a spus colega mea ca se duce in locul meu!miine mergem la un botez la niste prieteni, voi incerca sa nu vorbesc, desi vor fi persoane care nu m-au mai vazut de 2-3 ani......dar nu o sa stam mult!nu te ingrijora ptr chantal sigur e bine, poate e ocupata cu proiectul bebe si cu analizele!va scrie in curind!
irlandeza, ma gindeam la tine zilele astea!cum mai esti?
gabitza, cum esti?
ileana, sa ne spui cind ai ajuns cu bine! drum bun!
bibi, nu mai stiu nimic de tine, cum esti?
va pup pe toate weekend placut sa aveti!
Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
rodi417 spune:
Irina, eu aveam 8 saptamani si nu ma supar ca ma intrebi. Ce sa iti spun eu sunt foarte, foarte sensibila simt orice durere. La al doilea chiuretaj doctora mi-a facut doza dubla de anestezie locala si tot m-a durut de se mira si ea. Este posibil ca pe tine sa nu te doara. Sunt multe fete pe aici care nu au avut dureri.
Nu stiu nimic de doctora ta. Pe a mea o cheama Branescu Doina. Oricum am citit ca riscurile anesteziei generale sunt mai mari.
Pe mine ma doare acum ingrozitor stau cu sticla cu apa fierbinte pe burta. Durerile sunt ca niste arsuri. Legata de faptul ca suntem din aceiasi breasla vreau sa iti spun ca imi este atat de greu sa mai lucrez dupa ce am patit
Dar cel mai mult imi este frica ca nu voi mai ramane insarcinata de la durerile astea. Anul asta fac 31 de ani si parca nu mai am timp de pierdut.
Pepsi spune:
irina, eu tot la 12s am facut chiuretajul, sarcina se oprise la 10s din evolutie, e drept in Canada, dar aici indiferent de virsta sarcinii il fac sub anestezie generala usoara, ca si in cazul unei cezariene, folosesc produse f usoare, sincera sa fiu nu stiu cum este fara anestezie generala, dar am prietene care au facut cu locala, si acuma depinde de rezistenta fiecaruia la durere! eu, am facut 5 anestezii generala in viata, 3 au fost grele ptr operatii la fel de grele, m-am trezit greu, am vomat, etc, si 2 au fost ptr chiuretaje si m-am trezit la 30 minute dupa ce m-au anesteziat, aveam durere de burta ca la ciclu si un mare f mare gol in stomac! mi-au dat calmante si a venit sotul si m-a luat acasa imediat!apoi am singerat ca la ciclu dar cu calmantele era ok!, de fiecare data cind retraiesc momentele acelea ma pufneste un plins......dar mi-am spus ca trebuie sa-ti raspund nu pot sa te las asa!in iulie am avut chiuretajul pe 15, medicul mi-a zis sa astept 2 cicluri,asa am facut, dupa ciclul din 12 septembrie am ramas gravida!acuma avind in vedere ca e gemelara si baby te sfatuieste cu generala ca si ea a trecut prin ce treci tu, poate e mai bine sa faci cu generala!e totusi mare la 12s si gemelara!mult curaj sa ai, sanatate multa!
andreea, poate e bebe!vai ce mult m-as bucura, ai primi cel mai frumos cadou de ziua ta!iar ninge la noi nu mai rezist, ma deprima groaznic vremea asta! am sa incerc si eu cu oul si laptele, desi mi-e frica putin cu oul crud, din cauza salmonelei, dar am sa fierb putin laptele cu oul si mierea!
michelle, ce frumos ai scris cu furtuna, bine zice baby, m-as bucura tare mult sa-ti vina curajul sa incerci din nou, imi pare rau ca ti-au anulat intilnirea la medic, nu e nici un semn, pur si simplu e perioada vacantei si mai vine si Pastele! daca nu mai ai rabdare mergi la altcineva!da, si mie imi facea mama ceai de ceapa, aia am facut si eu, sper sa=mi treaca, a fost ieri prietena mea medic la mine sa ma asculte la plamini, si a zis ca e ok, ca e din git si nu de la plamini, si ca e mecanic, din moment ce nu am febra, m-a certat ca nu am stat acasa atunci cind mi-a zis ea,ca la servici vorbesc mult si asta nu m-a ajutat deloc sa ma fac bine, asa ca acuma mi-a zis ca tre sa-mi protejez vocea, ca de fapt laringele este iritat si provoaca tusea!si sefa mea care a plecat in vacanta, dar sa vad cum ma simt ca a spus colega mea ca se duce in locul meu!miine mergem la un botez la niste prieteni, voi incerca sa nu vorbesc, desi vor fi persoane care nu m-au mai vazut de 2-3 ani......dar nu o sa stam mult!nu te ingrijora ptr chantal sigur e bine, poate e ocupata cu proiectul bebe si cu analizele!va scrie in curind!
irlandeza, ma gindeam la tine zilele astea!cum mai esti?
gabitza, cum esti?
ileana, sa ne spui cind ai ajuns cu bine! drum bun!
bibi, nu mai stiu nimic de tine, cum esti?
va pup pe toate weekend placut sa aveti!
Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
baby_r7 spune:
Irina, eu acum am ajuns acasa si am citit ca vei face chiuretajul la municipal, din propria experienta si nu numai iti spun sa fugi de acest spital ca e groaznic si ma refer strict la curatat dupa ce pierzi sarcina.
daca vrei sa treci mai bine psihic peste aceasta durere, te sfatuiesc sa mergi la o clinica particulara si sa iti faca anestezie generala.
mi-e mi-au facut 2 anestezii locale si in afara faptului ca am simtit tot inclusiv durerile alea groaznice, am ramas marcata psihic de aceasta experienta si daca voi mai pierde vre-o sarcina, desi sper din tot sufletul sa nu mai fie, voi cere anestezie generala.
ma voi gandi la tine si sa iti revi repede.
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA
lilirusu spune:
Buna fetelor.Astazi am primit rezultatul de la genetica:trisomia 18,iar bebeul a fost fetita.Urmeaza sa ne facem saptamana viitoare si noi cariotipul sa vedem daca unul din noi este purtator sau asa a vrut mama natura.Ce credeti la o viitoare sarcina sar repeta aceasta malformatie la copil?Cunoasteti cazuri?
cristina26 spune:
Lilirusude pe pagina 11 de cand ne-ai zis de pliul nucal al bebelusului am presupus ca bebe poate sa aiba trisomie 18 (prima presupunere), trimomie 13 (este cu mult mai rara decat trisomia 18 ~ a 2-a presupunere). Eu am cunoscut o mama la spitalul de copii unde am fost cu Paul, care a nascut un baiat cu sindromul lui Edward (trisomie 18), iar prin internet(pagina de memorial a lui Paul) stiu multe mame care au avut copii cu acest sindrom. Majoritatea copiilor are se nasc asa mor in prima luna de viata. Foarte putini traiesc pana la 1 an. Ca bebelusi sunt tare frumusei, daca te uiti la ei iti dai seama ca ceva nu este in regula cu ei (manutle au degetele lipite, uneori au 4 degete lipite in loc de 5, uneori au 6 degete la picioare, eu handicap mental foarte mare), dar sunt frumusei. Din cate am auzit de la o mama pe care am cunoscut-o zicea ca a fost un caz in care copilul traieste si are 13 ani cu acest sindrom (eu cred ca a fost copilul acesta are tip mozaic). Daca vrei mai multe informatii sa imi spui. Vad ca m-am lungit cat o zi de post.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
21+ poze cu fetita si cu mine
lilirusu spune:
Cristina 26 iti multumesc mult de raspuns si mi-as dori sa aflu cat mai multe despre aceasta anomalie.Oare se poate repeta si la sarcina urmatoare?
mihaela amalia spune:
Lilirusu uite am gasit ceva aici
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
cristina26 spune:
De obicei daca ai o problema cu copilul, sansa sa se repete este de 1%. Paul al meu a avut sindromul Down (trisomie 21)iar sansa mea sa mai am un copil cu sd este de 1%. La tine este la fel.
Mihaela ti-a trimis o poza cu un bebe cu trisomie 18 de 6 luni. Se vede ca ceva nu este in regula, daca te uiti la poza. Problema la maini si la picioare se poate repara chirurgical, iar daca ii creste putin parul va arata mai bine. Toti copii sunt frumosi din punctul meu de vedere.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
22+ poze cu fetita si cu mine
baby_r7 spune:
CRISTINA26 fetita din si pe mami binenteles .
ma bucur ca sunteti bine si sanatoase.
chiar daca nu scriu in fiecare zi citesc ce mai faceti toate.
eu am avut si azi test de ovulatie pozitiv si cu sperante in suflet , diseara lucram la .
eu m-am hotarat sa nu ma gandesc la ce s-ar intampla rau in viitor, ca mie ca o iau razna, asa ca optimista privesc inainte.
ma gandesc , ca undeva acolo sus e cineva care ne iubeste si ne ocroteste si ingerasii mei sunt sus si vor avea grija de mami.
sarcina mea gemelara a venit dupa 6 ani grei cu tratamente, lacrimi si sperante si sunt sigura ca ei stiu ca au fost doriti si iubiti si in fiecare dimineata ma gandesc la ei chiar daca a trecut un an.
oricum durerea ramane, dar odata cu o noua sarcina, cred ca DD ne da puterea sa luptam pentru un nou bebelus.
hai ca am scris prea mult, , eu vroiam sa incurajez noile venite la acest subiect si m-am luat cu vorba.
ideea mea era : "CA NU TREBUIE SA RENUNTAM LA VISUL DE A AVEA UN COPIL SI TREBUIE SA LUPTAM SA NE REALIZAM ACEST VIS"
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA