Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina iti inteleg teama,asa am fost si eu in urma cu 6s cand trebuia sa fac chiuretajul,mai ales ca era pentru prima data si imi era groaza.Fetele mi-au spus ca este mai bine cu anestezie locala si asa a fost.Nu a durat mai mult de 10 minute si dupa aceea am fost putin ametita dar in scurt timp mi-am revenit si ma plecat acasa.Si mie mi-a dat si inainte si dupa chiuretaj Augmentin ca sa previna vreo infectie pt. ca si la mine se oprise in evolutie de la 6s si atunci aveam 8s.
Mie mi-a zis sa astept 2 CM si apoi putem incerca din nou.
Fetele care au facut chiuretaj la 10 sau 11 saptamani iti vor spune mai multe dar nu cred ca este diferit.
Iti tin pumnii pentru luni,stiu ce simti acum dar va trece,o sa fie bine.
Fii curajoasa!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

fetelor vreau sa va spun ca v-am scris un mesaj lung si am apasat pe ceva si l-am stres din greseala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

IRINA, eu am facut chiuretajul la municipal si anul trecut dupa ce m-au chiuratat am aflat ca pot sa faca si anestezie generala.
nu iti dau alte detalii pt. ca nu vreau sa te sperii prea tare, dar te sfatuiesc ca ceri anestezie generala totusi.
eu am uter retrovers si la mine cu sarcina gemelara destul de maricica s-au chinuit cam mult sa o scoata, chiar daca practic sarcina am eliminat-o in baie acasa cu o zi inainte, tot erau ramase resturi
ma rog la DD sa iti fie bine si sa treci peste asta cat mai repede .
ca nu am mai scris, dar sa stiti ca va urmaresc din urma si sufar alaturi de toate si plang de fericire cand da-ti o veste buna.
toate fetele fara nici o exceptie.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-ce veste buna!Ma bucur ca nu ai sept uterin si ca dupa primul CM vei putea incerca din nou!ce semn frumos ai in dreptul tau,in curand il vei schimba cu un
Lilirus-imi pare rau ca esti atat de trista!stiu ca doare atat de tare!Sper sa iasa bun rezulatatul de la genetica!Aceasta intrebare mi-o pun si eu"daca vom avea vreodata un copil sanatos"mai ales ca exista riscul ca si urmatorul copil sa aiba hidrocefalie,riscurile sunt destul de mari!Sper sa iti iasa rezulattele bune si sa ai un copilas sanatos!
Pepsi-imi pare rau ca nu-ti mai trece raceala asta!nu stiu ce "leacuri"naturale sa-ti spun sa te faci bine.incearca ceai din zahar ars cu ceapa fiarta si putina miere,sa stii ca ajuta foarte mult,imi tot facea mama cand eram acasa si eram racita si cel mai important sa bei multe lichide!Ma bucur ca Domninik este bine acum,ca a scapat de boala!Ce frumos ca va veni si familia ta la voi,bucuria ta va fii cmpleta!imi pare rau ca nu ai parte de vreme frumoasa,ca din nou se anunta zapada!
L5845-eu te felicit inca o data,sunt sigura ca esti gravida,repet chiar daca cea de-a doua linuta este pala!felicitari,sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!Ma bucur foarte mult ca ne-a dat aceasta veste minunata!
Cristina26-ce bine ca nu ai bacteria!Ai sa vezi ca totul va fii bine!Cum e si cu doctorii astia,se inseala si te fac sa te gandesti numai la rau,sa te stresezi,sa te sperii...Bine ca e totul bine!esti o fata atat de puternica,abia astept sa te vad cu fetita ta in brate!!
Elaa-poate ca din cauza stresului nu ai ramas,dar nu te gandi la ceva rau.cumpara-ti teste de ovulatie,presteaza in acea perioada si sunt sigura ca vei ramane gravida in curand!nu mai fii trista!Nu te mai scuza pt starile tale,noi toate trecem prin astfel de stari si te intelegem!Fii putin mai optimista si incearca sa nu mai fii asa stresata la lucru!iti trimit un pupik,sa nu mai fii trista!
Sicuta13-am sa ma gandesc la tine luni!sper ca problema sa fie foarte mica si sa se rezolve repede!incearca sa fii cat mai optimista stii cum spune Cristina26,gandirea negativa atrage energia negativa!O sa fie bine!
Mirela-sper ca va veni CM si totul va fii bine!Ma bucur ca analizele ti-au iesit bine!
Laura-e bine ca ai trimis copilul acasa daca nu ai avut oreon cand i fost mica!sa stii ca nici eu nu am avut!Ce norocos e sotul tau sa aiba o sotie atat de "activ".spor la prestat,ca am inteles ca esti in perioada fertila!
Irinabobe-imi pare atat de rau!!!Sper sa ai puterea sa mergi mai departe!e atat de greu,sarcina gemelara,of Doamne de ce lasi sa se intample asemenea tragedii??Imi pare rau ca ai ajuns si tu pe aceasta lista dar am sa-ti spun ceva:fetele de aici nu pleaca pana nu raman toate gravide,e molipsitor,asa spun fetele!stiu ca asta nu te ajuta dar poate iti da o pikatura de optimism!Fetele de aici au in plan sa se muta la odisei si sa traga dupa ele pe toate de aici!acum e important sa rezisti,chiar si atunci cand simti ca nu mai poti!te imbratisez cu drag!Ma bucur sa citesc ce scrii si anume ca vei incerca in nou!Nu stiu ce sa iti spun in legatura cu chiuretajul!Sper sa nu te chinuie,suferi destul psihic nu ai nevoie si de durere fizica!
Catty-imi pare rau ca esti atat de stresata!Poate de aceea nu-ti apare CM.Iar in legatura cu acea scurgere nu cred ca trebuie sa iti faci probleme,e stiu ca e normal!
Joahnna-ma bucur cand vad ca ne scrii!
Baby-r7-iti doresc sa ramai gravida si sa ai un copilas sanatos!Te cred ca frica e imensa dar important e sa nu o lasi sa-si faca radacini cum si-a facut la mine!Esti o fata sufletista,trebuie sa fie bine si sa ai un bebik sanatos!
Idaira-mi-as dori ca sa te ajute putin cuvintele mele venite din suflet dar stiu ca nu te ajuta.stiu ca te doare sufletul,chiar daca nu ai avut timp sa te bucuri de veste!te doare si stiu ca incerci sa arati atat de mult!iti doresc putere draga mea!
Cristina-ana-ce face baietelul din burtica?joaca deja fotbal sau nu?ai ales un nume pt bebik?
Veronika-si eu tot anul trecut in octombrie am pierdut-o pe fetita noastra!Va fi grea ziua cand ar fi trebuit sa nasti...stiu...Imi pare bine sa aud ca te orientezi spre o noua sarcina si cum ai spus si tu suntem norocoaase ca avem familie si sot care ne iubeste!
Andreea 16-iti multumesc pentru cuvintele tale!am sa incerc sa fiu putin mai optimsta dar nu stiu daca pot!Daca esti ziua 30 poate ca esti gravida,poate de data asta nu e doar o intarziere.Cand iti faci testul?
Fetelor stie careva ceva de Chantal?Stiu sigur ca nu e de bine faptul ca nu ne.a mai scris,ceva nu e in regula.Daca stiti ceva de ea sa-mi spuneti ca sunt ingrijorata pt ea!
Se pare ca pe 30 nu mai merg la control,ne-a sunat doctorita ca cica e in concediu.Pai si atunci la ce m-a programat?O sa vedem ce facem,daca cautam pe altcineva sau o asteptam pe ea!Poate ca e un semn rau ca mi-a amanat asa dintr-o data programarea!sper sa fie totul in regula.Asteptam sa vina Pastele si apoi ne programam,la ea sau la altcineva v-om vedea cine cand e disponibil!Va doresc un sfarsit de saptamana frumos!

VIATA e frumoasa cu greutatile ei, merita sa fii fericit chiar daca primesti vreo lovitura, merita sa speri chiar daca peste tine trece o furtuna, merita sa lupti chiar daca nu ai sorti de izbanda, merita sa crezi in fortele tale chiar daca sunt altii mai tari decat tine! Fiecare incercare duce la izbavire, la reusita! Cu cat piscul e mai inalt si urcarea mai grea cu atat reusita si multumirea de sine va fi mai satisfacatoare iar increderea in propriile forte va fi mult mai puternica. Orice floare e mult mai frumoasa si luminoasa dupa trecerea unei furtuni sau a unei ploi. Orice perla care se gaseste in abisul intunecat al marii nu are stralucirea binemeritata pana nu este adusa de valuri pe nisipul tarmului stralucitor. SPERANTA nu moare niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

MICHELLE as indrazni sa iti spun ca pe zi ce trece devi mai optimista si imi vine sa , dar de bucurie, tine-o tot asa si ai sa vezi ca nici nu o sa iti dai seama cand vei fi dinnou pregatita sa ramai graviduta.
CRISTINA ma bucur enorm ca fetita e bine si abia astept sa vii cu povestea nasteri ei.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

baby r si eu tot la municipal ar trebui sa il fac luni sau mai am ca varianta marti la victor babes particular unde se face cu anestezie generala. l-as face la municipal luni ca sa scap de stres dar daca imi spune ca nu imi poate face cu generala atunci cred ca renunt si o las pe marti. simt ca nu mai am forta necesara sa trec si prin durerea fizica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Irina, imi pare asa de rau ca treci prin asa ceva. Eu am facut chiuretajul in saptamana 11, dar sarcina se oprise din evolutie in saptamana 9 si jumatate. Doctorul mi-a spus ca e mai bine sa imi faca anestezie generala pentru ca in felul acesta este mai putin traumatizant psihic. Pentru mine a fost mai bine pentru ca sunt o persoana panicoasa si in afara de faptul ca eram cu moralul la pamant, mai eram si terminata de frica. M-a adormit si cand m-am trezit, peste 20 de minute, eram deja in pat. Am mai stat maxim o ora, dupa care am plecat acasa. Eu iti recomand ca dupa chiuretaj, a doua zi, sa mergi la o ecografie, sa fii sigura ca nu a mai ramas nimic. Nu cunosti pe nimeni in spital? In general nu fac tuturor anestezie generala, dar daca cunosti si le dai cate ceva se rezolva.Eu ma facut la giulesti, spitalul nu arata bine deloc, dar medicii sunt buni. Si eu am luat antibiotic si ergomet (ceva de genul acesta) dupa. Iti doresc mult curaj si putere sa treci peste aceasta incercare, sunt alaturi de tine.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi417 spune:

Buna fetelor, Ma scuzati ca nu am mai scris. Sper ca va mai aduceti de mine. V-anm scris despre sangerarile pe care le aveam dupa chiuretaj.In final in urma unei eco am aflat ca aveam resturi si a trebuit sa ma chiureteze din nou. Acum, la 1 saptamana de la a al doilea chiuretaj sangerarile s-au oprit dar am dureri cumplite si nu stiu daca sunt normale. Voi ati avut asa? Pur si simplu nu pot sa fac nimic de dureri nici nu pot dormi.
Irina, eu am facut chiuretajul la Municipal. Anestezie generala nu fac ci doar locala si daca soliciti tu iti fac si una prin injectie pe vena dar nu este generala pt ca nu adormi doar ametesti foarte mult.eu am facut anestezia pe vena. Despre durere ce sa iti spun eu am simtit tot dar sunt o fire mai sensibila. In salon erau fete care nu au simtit nimic cu anestezia pe vena. ai grija sa nu mananci inainte ca o sa iti fie foarte rau. Acum depinde unde iti faci si chiuretajul pentru ca poti face in ambulator sau in spital. In spital nu stiu daca fac anestezie pe vena. Tu la ce doctor esti?
Flavia, te rog sa imi spui daca stii cumva daca dupa chiuretaj pe tine te-a durut burta sau poate stii ce inseamna asta.
Mirela iti pumnii sa iti vina ciclul sa nu mai fi ingrijorata .O sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

din ce in ce mai mult ma gandesc sa il fac la clinica particulara dupa ce va citesc pe voi. cred ca il fac in sectia de la et 4 dar nu stiu sigur nu am intrebat. ca medic sunt la dr cristina vasiliu. tu la ce medic ai fost? a fost foarte dureros? si mie mi-a zis dr sa nu mananc nimic inainte deci banuiesc ca vrea sa foloseasca anestezia de care ai zis tu . rodi si la tine la ce varsta se oprise in evolutie? scuze daca sunt insistenta. (dar suntem colege de breasla si eu tot cons juridic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna fetelor,
Am facut tratamentul si m-am apucat de mancat iaurt (cred ca o sa am ceva probleme de la antibioticele luate) tot sper ca mancand iaurt o sa ma simt mai bine (ma simteam mai bine inainte de tratament ). Asta este, daca cineva dintre voi este diagnosticata cu BV cereti sa vi se mai faca o data analiza respectiva... sa nu patiti ca mine.
Fetita este bine, danseanza intr-o veselie. Domene ce sezatie placuta!
Irina sper ca totul sa decurga bine. Imi pare tare rau pentru pierderea ta. Nu prea stiu ce sa iti spun, ca eu am avut norocul ca s-au eliminat singure sarcinile pe care le-am pierdut. Multa putere si incredere in ziua de mine.
baby_r7 multumesc mult. Sa dea DD sa fie asa, sa am un bebe sanatos in iulie (nu mai repede), si sa dea DD sa ai parte si tu de un bebe sanatos in 2007.
Michelle81 chiar este culmea si dr ta, sa te programeze cand este in concediu. Sper sa te reprogrameze mai repede, abea astept sa ne dai vestile cele bune.
Elaa se zice ca este foarte bine sa iti vizualizezi ceea ce iti doresti. Incearca inainte sa mergi la culcare sau cand ai timp sa "visezi" cu ochii deschisi, incearca sa te vizualizezi gravida in luna 9, sau in luna 6 cum vrei tu. Nu dispera, gandeste pozitiv si totul va fi bine. ~puterea sugestiei~
L5845 abea astept sa aud ca ai copilul sansatos in brate ~nu mai e mult ca sa iti vezi visul cu ochii~.
MCrissa acum asteptam pentru vestea urmatoare.
Cristina_Ana deja ai 19 saptamani, oau ce trece timpul. Se misca mult printisorul fotbalist? Te-ai gandit la nume?
Laura abea astept
Flavia, draga, ai deja 27 de saptamani, 3 luni si David o sa fie aici. Abea astept!
Eu ma duc sa mai mananc iaurt (nu este mancarea mea favorita)...
Va pup dulce pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana buna.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

21+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput