Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna seara

Intru doar putin sa va salut ,dar vad ca acum cand am si eu timp si chef nu e nimeni pe-aici. Am citit cate ceva din ce-ati scris zilele astea dar asa fugutiv, eu am absentat pe motiv ca m-am simtit destul de aiurea ,daca tot asa ma simt va trebiu sa merg la medic sa-mi fac niste analize sau habar n-am incotro s-o apuc. Dar sper sa-mi revin cat de curand .
David e bine si spre bucuria mea chiar de 8 martie mi-a facut "cadou" a inceput sa mearga de-a busilea ,la inceput mai greu dar acum umbla prin toata casa . Ce ma bucura cel mai tare e ca numai plange dupa mine i-l pun jos si isi vede de treburile lui , deja imi faceam griji ca e prea dependent de mine , am scapat si de caratul in brate , am baiat mare deja se descurca singur

Ildi

Mergi la inceput

Alina m faine pozele de 8 martie ,emotionante , le-am vazut si pe cele cu Adelina

Gabi am vizionat si pozele cu Tudor, bine ca pana la urma s-a rezolvat cu poezia ,dar urata treaba din partea educatoarei...

Flavia felicitari lui Bogdi pt tata

Clau ma bucur ca e mai bine Raul si cu intarziere va doresc si eu multi ani fericiti impreuna

Cristina super pozele cu casa

Ada ce plimbareti sunteti voi ,si Vladut e tot timpul cu voi ?

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

fetele...ia iesitzi voi la raport! Ce-atzi facut azi de nu stim nimik de voi?! Gabi, Flavia, Alina, Maria, Clau, Carmen, Diana si restu' trupei, inainte de culcare macar...

si alte poze cu noi + serbarea de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada
Raport pe ziua de azi? musafiri, musafiri si oaspeti siii multa bucatariala si strans si iar pus masa, strans masa Bine ca am scapat si de asta, asa ca acum dupa o baie buna ma pot duce linistita la culcare.

Va pupitez

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Claudiu!!!

Clau sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa va iubiti mult!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

neata!
Nu am mai intrat aseara, am citit doar de pe telefon
Clau, transmite-i la multi ani lui Claudiu si din partea mea, multa santate, fericire si mai putin stres la servici.
Carmenimi pare rau ca a rams Ovi fara job. Deci asta a fost surpriza neplacuta de ziua ta? Eu sunt de conceptia ca orice sut in fund e un pas inainte. Si sa stii ca asa e... cel putin la noi in familie. Asteptam sa ne dai incurand vestea ca are Ovi un job mai bun. Fruntea sus.
Miha nu stu cum ar trebui sa procedei cudaria... poate sa o stimulezi cumva daca isi face temele intr-un anumit timp.
ma duc sa vad pozele anuntate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, am vazut pozele. Ce acrobat e Vladut!Si tu ce mult ai slabit si e fain ca tzatele nu au scazut
cristina ce avansati sunteti cu casa! Ce living mare aveti si ce bine ca ati ales culori calde. la fete la sta tare bine cu parul prins.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor va multumesc pentru urari! Am sa i le transmit!

Din pacate n-am timp sa zabovesc prea mult pe forum asa ca va pupitez Sa aveti o zi superba!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau La multi ani sotziorului !!!!

CLAUDIU

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Claudiu!
Clau, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna cu piticul vostru.

Noi azi am ajuns de la Bihor, la 17 avem programare la homeopat si intru mai tarziu sa va scriu mai mult ca merg sa despachetez bagajele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput