Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Maria, ce frumoasa e bebelina voastra!

si alte poze cu noi + serbarea de 8 martie

Mergi la inceput

Care e treaba cu votarea subiectului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maria bine ai revenit printre noi.Stai linistita ca ai sa te descurci singura cu Mara.
Flavia la lucrarea de disertatie ma refeream , daca tot pomenim de ea , ce e totusi ?
Alina cum e Adelina , tot ragusita ? ai fost la homeopat ?sau Clau mergea ?
Ada , gratare ?!mniammmmm , dar nu a fost totusi frig ?
Miha nu stiu ce sa spun de Daria , probabil ca e de vina faptul ca nu mai petreci ataa timp numai cu ea.Oricum asa cum spunea si Ada e periculoasa faza asta in care toata ziua face teme si de fapt nu le mai termina ... .Ar trebui sa gasesti ceva ce sa fceti impreuna sau sa-i faci un orar zilnic care sa te includa si pe tine intr-o activitate de-a ei .No nu stiu daca m-am facut inteleasa .
Aa... sa te ajute cu Matia nu-i curioasa sau deja o face ?
Gabi ????
Clau zici ca va chefuiti pe ture ?! acum ca ma uita la tabel am observat ca au disparut varstele .
Cristina trimite-mi un PM cu nr de fix-RDS ( cred ca mi la-i mai trimis odata dar nu stiu daca l-am notat)si vedem cum facem cu povestile.Wow ce culori bestiale !!! e super rosul si portocaliul ....cum l-ai obtinut ? l-ai facut la comanda ?mai fa si alte poze cu celelalte incaperi !

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Neatza!
Azi avem musafiri, trebuie sa apara din clipa-n clipa. N-am stiut ce sa gatesc, si nici nu prea pot de Mara, asa ca sotul s-a oferit sa faca spaghete
Fug sa mai fac si eu cate ceva pana apar, sa o imbrac frumos pe Mara...
Ah, dupa lungi luni de abstinenta, s-a deschis sezonul de si la mine ....ma simt ca o virgina
Sunt fericita ca papa Mara de la san, pt ca in ultimul timp numai cu biberonul a vrut. Ieri toata ziua a papat numai de la mine, si azi vad ca incepem tot asa.
Pupici fericiti! (nu stiu ce am azi de sunt asa euforica)

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutica!
Intru doar as in viteza...ca mergem la tara. Nu am intrat zilele astea ca e maica-mea la mine si nu am avut timp.
Miha, eu prefer intalnirea vineri ca miercuri nu pot.
Mai intru deseara.Va pup.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maria te-ntelegem Foarte bine ca vrea sanul Mara , tine-o tot asa !
Eu sunt solo, Ovi e la fotbal iar Mel e la plimbare cu cumnata-mea , care-si facea probleme ca nu o va mai cunoaste Mel .Ultima data a fost la noi in septembrie-octombrie anul trecut.
Na merg sa-mi fac "temele" pe maine .Dupa-masa plecam intr-o vizita la niste pitici .

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Cristina am vazut si eu pozele cu casa...foarte frumoasa, superbe combinatii!
Noi azi vad ca nu ne putem urni din casa...am tot zis ca mergem iar pe la Sibiu, sau macar pe la ceva neamuri...dar nu putem sa ne hotaram. La mine tocmai ce-au navalit rushii...si nu m-ash prea duce.
Diseara catre casa...

Mergi la inceput

Numele de utilizator se poate schimba? sau doar daca itzi creezi un profil nou?

Mergi la inceput

mai fetelor ce duminica plina ati avut toate de n-atzi mai intrat niciuna pe aici de la amiaza! Noi am fost pe la Sibiu si numai ce-am ajuns inapoi (la Alba) si pe la 22 venim catre casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Fetelor, ce e cu linistea asta?
Ada, vad ca tare plimbareti sunteti.
Carmen, tu parca intrebai, unele culori le-a facut zugravul, unele le-au colorat cei de la Fluidix, de unde am luat vopseaua. Mai pun poze, dar sa le fac intii. Azi mi-am uitat aparatul acasa.
Azi s-au plimbat gizele cu bicicletele.
Maria, bine ca papa Mara san.
Alinush, nu ai ajuns inca?
Clau?
Flavia?
Miha, e ok vineri.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput