Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani!!!
Azi e zi de sarbatoare
Sa fiti fericite si iubite

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Carmen, io inca nu-l dau pe Raul la gradi pana anu viitor, c-o fi bine c-o fi rau om (oare se scrie cu cratima? ) vedea. Nu mi-e de boli, mi-e de somnicul lui cel dulce de dimineata. Am vorbit cu pediatra si chiar si ea mi-a recomandat sa-l mai tin acasa inca un an.

Alina, ce rama frumoasa a facut Dragos
Pup copilasii frumosi

Nu pot sta linistita nici doua secunde linistita ca vin colegii cu flori

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am vazut pozele:
Ada frumoasa floricia ta.
Alina,m-au napadit emotiile si pe mine cand l-am vazut pe Dragos in poza ce frumos iti zambeste. Si ce frumos l-ai imbracat. Eu nu pot sa il imbrac pe Tudor mai frumos la evenimente deosebite nici sa il picuri cu ceara. Am zis ca nici nu ii mai cumpar haine. Are el 3 treninguri si tot pe alea le rotim. Nici macar blugi nu mai vrea , decat o pereche care sunt scurti deja sunu ii mai dau. Azi i-a cerut
Adelina bubulina e o scumpa.
Noi azi de la 16 avem serbare.
A vorbit soacra cu educatoarea, a facut aia fete-fete mai ales ca mamica cu pricina era acolo ca de obicei ca ii baga la fie-sa in gura ca nu manca singura. O zis ca la fetita nu i-o placut poezia ei si ca s-o gandit madama sa o schimbe cu a lui Tudor . da eu tot la varianta mea raman ca o fost sugestia mamei. Astia mici nu discern care poezie e mai frumoasa sau mai urata. Is curioasa ce poezie il pune pe Tudor sa apuna...L-am intrebat aseara si mi-a zis ca aia veche care era a lui. om vedea (Clau om e prescurtarea de la vom, deci fara cratima)
MihaOsteocare i-am dat la Tudor. - am pus linku dar e considerata reclama, e pentru copii peste 1 an. La Ioana ii dau calciu natural- sirop. Tu de ce ii dai gluonic la matia? Am auzit ca e rau la gust.
carmen nu am poza cu dintisorii inca. tare greu si-i arata. Si sa-i deschid gurita nu ma lasa.

Poze

Mergi la inceput

Clau tu nu il dai nici la toamna pe Raul la gradi?
Am uitat sa va zic ce surpriza am primit eu de 8 martie dis de dimineata....rushii. Nu le-am dus dorul

Poze

Mergi la inceput

Alina M, de unde i-ai luat la Dragos ciorapi cu chilot albi? Aseara dupa ce am ajuns acasa mi-a zis socara-mea ca ii trebuie la Tudor pentru serbare Azi am o zi tare aglomerata, nu stiu cum ajung sa bantui prin magazine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani fetelor de ziua noastra!!!!

Sa aveti o zi minunata!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Acu am venit de la serbare. Is tare grabita.
Gabi ciorapi gasesti pe Eminescu la magazinul Mondex , La Tifani pentru copii pe Lacului. dar de ce ciorapi cu chilot? E foarte cald afara.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Miha, ii imbraca in costume nationale si probabil is mai scurti pantalonii. Daca 3/4 ii iau asa. Am 34/ dar nu albi simpli.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani fetelor cu ocazia zilei de 8 Martie, sa fiti fericite si iubite!
O felicitare pentru voi .

Gabi,eu i-am cumparat ciorapi cu chilot la Dragos de la un magazin langa Piata mica, abia ia gasit Calin atunci, umblase tot orasul.
El vrea sa fie imbracat frumos, tot timpul daca s-ar putea, dar eu il trimit in trening la gradinita, nici macar cu blugi nu-l trimit ca mai fac aerobic si nu prea ii comod.
Super surpriza ai primit de 8 Martie!

Clau, ai multi colegi, adica vei primi multe flori azi?

Va las ca ma streseaza pruncii azi, e si Dragos acasa ca nu l-am mai dus la gradi deoarece trebuia sa-l luam la 12,30, probabil fac chef doamnele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani mamici frumoase! sa aveti o zi perfecta!
dragele mele daca cineva vrea sa ma faca sa plang imi spune un singur lucru: peste 3 ani vei auzi si tu cantecelul"de ziua ta mamico..." de la copilul tau si sunt gata,plang pe loc...si acum imi dau tarcoale lacrimile...e pt prima oara cand "simt" cu adevarat 8 martie.de...sunt si mai sensibiloasa de la sarcina....
alina cand o sa am si eu felicitare de la gradi cred ca toata o sa fiu fleoscaita de emotii...e tare dragut dragos si asa de dezghetat!
si fata mea e teribila,nu ma lasa o ora sa nu simt ca e acolo.cand ma trezesc noaptea si ea e la raport....
morala azi intr-un cuvant ma simt o femeie fericita si implinita si ma rog la DD sa fie tot mereu asa si la mine si la toata lumea!va pup!

alina 20+ cu bb Elisa

Mergi la inceput