Aradence minunate! (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salut Miha, chiar asa...noi cand ne mai intalnim?

si alte poze cu noi + serbarea de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adaaaaaaa, vine Pastele, mielu' il am asigurat?!
Dormi???????? Sau ai dat si tu in dependenta?
Bogdi papa bine zic eu. Deja papa 3 mese. Dimineata fructe sau cereale cu fructe (asta doar de vreo 3 zile), la pranz piure si putina supa, daca am noroc, iar seara orez. E ok.
Pai fa-ti gradi, numai bine cresc pruncii si uite ce trupa ai aici.

Miha, eu nu zic ca nu-s faini, da sa ma ierte al de sus da 600.000 pe o pereche de papucei pt Bogdi acum mi se pare mult. Eu nu zic ca mai tarziu nu, da acum nu se merita, zic eu.
Tu in Sanicolau nu ai fost sa vezi papuci ca am vazut ca sunt f faini si sunt 400.000?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am o durere de cap groaznica. Am fost la metro si apoi in vizita la cineva. Copiii nu i-am dus cu noi la Metro, i-am lasat la tusi si Adelina a cam plans, de fapt nu a dormit si era tare maraita.
La serbare a fost fain, nu am facut decat 3-4 poze ca am stat chiar in spate si nu mi-a placut sa intru in fata altor parinti, asa ca vi le pun maine sa le vedeti astea.

Flavia, ce bine ca mananca Bogdi 3 mese. Lapte cand ii mai dai, dimineata si seara la culcare doar?

Ada, hai deschideti gradinita ca ai cativa "clienti" asigurati, eu o inscriu pe Adelina de pe-acum.
Frumoase pozele de la serbare si Iulia bineinteles.

Gabi, la voi cum a fost la serbare, cum a fost cu poezia?

Miha, pai nu stiu cand ne mai intalnim, maine sigur nu ca esti tu ocupata, zici ca am sta la 100 km distanta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, Bogdi papa san cam asa 8-12-17-22-3-5:30. Mananca ziua lapte cam la 2 ore dupa mesele solide, poate si pt ca nu mananca foarte mult, dar eu zic ca e destul. Mai trebuie sa ma mult pt ca ma dor sanii daca nu si folosesc laptele la orezul de seara. Sunt curioasa cand se va regla sa nu mai manance noaptea decat o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha , era faini balerinii ??? deci esti de acord cu mine , la gradi din toamna !asa ziceam si eu , binicii-s bunici , dar tot mai bine cu copilasii.
Ada, am presupus ca stii de Daria , de fapt am fost multa vreme grup restrans la mamicile de Arad si acum , ca suntem mai multe ,nu mai stiu care si cand a venit .Draguta floricica ta
Alina asteptam sa-l vedem pe Dragos
Alina.a zici ca Elisa face aerobic ?
Ioana deci e mai bine socrul tau ?
Gabi unde-s pozele cu dintisorii Ioanei ?
Flavia 3 messsseeeeeeeeeeeeee ????bravo Bogdanelul papacios !

de abia astept sa-mi spuna si Mel poezie cu mama , oricum are o pasiune pt cantecelul cu " motanul care s-a insurat si l-a calcat masina "ceva de genul....

no merg la nani , somn usor !

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Carmen, hai ca-ti spun eu de dintisorii lui Ioana, ii tine ascunsi bine, nu vrea si nu vrea sa-i arate, dar azi a ras cu pofta si am fost pe faza, asa i-am vazut.

Mai eu nu-l stresez f tare, daca vrea bine, daca nu mai incerc si-n alta zi. De ex supica nu a mancat cat a mancat azi niciodata. Cine stie ce l-o fi apucat.
Dovleacul copt ii place mult de tot, daca e dulce.

Mergi la inceput

Flavia, ii dai si supica si pireu la o masa?

Carmen, si la Dragos ii placea cantecelul "in motan cat un pisoi..."
E tare emotionant cand spun copiii poezii mamelor la 8 martie, mie-mi vine sa plang.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, incerc, dar daca nu vrea supica ii dau putin san dupa, dar nu vrea prea mult daca mananca bine piure.

Stau si ma gandesc ce sa fac, sa ma mulg sau sa astept sa se trezeasca? Ca deja mi-s cam incarcati sanii...

Mergi la inceput

Noi azi la gradinita am avut activitate, mamicile impreuna cu copiii. Pe masuta am avut o coala de hartie, pop corn, seminte, macaroane, paste fainoase in forma de dinozauri cu care a trebuit sa facem o rama (pe coala de hartie) unde urma sa fie pusa poza ce o primeam de la copilasi de 8 martie. Asa ca ne-am pus si-am lipit toate acestea cu aracet si le-am colorat apoi cu acuarele.
ASA arata rama, ASA arata poza inramata, Dragos cu poza pentru mama, Dragos cu diploma pentru mama.

Mergi la inceput

Am pus si cateva poze cu Adelina facute azi, AICI.

Mergi la inceput