Sincere condoleante,Gabriela si Dumnezeu s-o ierte pe bunica ta 
Te inteleg foarte bine,pentru ca si mie mi-a murit bunicul cand eram aici,in Islanda si e foarte greu.L-am iubit enorm si sincera sa fiu nici acum nu ma pot obisnui cu ideea ca l-am pierdut,ca n-o sa-l mai vad niciodata ![]()
Flori
Noi
Gabriela, Sincere Condoleante!
...sti ca si MAMICA mea draga a murit in decembrie pe 10(de ziua lui Alvarica) si ii simt lipsa muuult de tot...inca nu pot sa cred ca mamica mea nu mai este printre noi...
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Sincere condoleante si putere sa treci peste necazul asta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Nicole, sincere condoleante pentru bunica ta si Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Si pentru ca ai iubit-o atat de mult, nu va muri niciodata, va trai in inima ta si va trai in amintirea ta mereu. Toate gandurile bune si multa, multa putere. Ai grija de tine 
Gabbriela, condoleante!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Condoleante, Gabriela.
Partea plina a paharului in astfel de situatii dureroase este faptul ca vedem mai clar ceea ce este mai important in viata.
De multe ori uitam ceea ce conteaza in viata (relatia cu Dumnezeu, iubirea de semeni, bucuria de a trai s.a.m.d) si ne concentram pe amanunte...
Giuliano