Dumnezeu sa te odihneasca Mama Cica
Raspunsuri - Pagina 2
HelleneC spune:
Gabb, condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca!
Mami
32+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
blueeyes2003 spune:
Gabbriela sincere condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca!
Suntem alaturi de tine! 
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
danielac spune:
Sincere condoleante Nicole! imi pare tare rau pentru ca nu ai mai apucat sa o revezi pe bunica ta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
gonghy spune:
Gabbriela Condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine pt ca si mie mi-a murit bunica mea draga si scumpa,o iubeam cu toata fiinta mea,mai ceva ca pe mama chiar in noiembrie 2006. Cred ca nu este seara sa nu o plang,sora mea s-a obisnuit deja fara ea dar eu nu pot.O si visez chiar,la 3-4 zile,dar tot timpul de bine.Inca odata Dumnezeu sa-i ocroteasca sufletul si sa stii ca pana vom murii le vom avea in sufletul nostru 

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
Ramona J spune:
Condoleante Gabbriela.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Cristina_C spune:
Sincere condoleante, Gabb!
Dumnezeu s-o odihneasca pe Bunica ta!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
miti2004 spune:
Te inteleg asa de bine...in toamna lui 2005 a murit bunicul meu drag, si o data cu el si o parte din inima mea, a murit duminica dimineata iar marti la pranz am ajuns si eu in tara, a doua zi dupa ce am ajuns a fost inmormantarea...am putut sa-l sarut de ramas bun...
Condoleante !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Gabbriela spune:
Mama Cica si cu cealalta bunica mau crescut pana la 7 ani, pt mine ele doua sunt 2 mame dragi si iubite.
Eu nici macar sansa sa o mai vad o data nu mai am. Maine dimineata o ingroapa, mi-ar lua pe putin 24 - 30 de ore sa ajung in ro - mult prea tarziu.
ultima data am vazut-o in vara lui 2006 - luna mai.
imi este teribil de greu sa accept ca nu mai este , si ca acuma cand merg in ro camera ei va fi goala si pustie...
quote:
Originally posted by miti2004
Te inteleg asa de bine...in toamna lui 2005 a murit bunicul meu drag, si o data cu el si o parte din inima mea, a murit duminica dimineata iar marti la pranz am ajuns si eu in tara, a doua zi dupa ce am ajuns a fost inmormantarea...am putut sa-l sarut de ramas bun...
Condoleante !
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
goanga23 spune:
draga Gabriela,
sincere condoleante! Imi pare rau ca nu ai reusit sa o mai vezi o data inainte de a pleca catre Doamne-Doamne. Am trecut si eu prin aceasta situatie acum cativa ani...bunica mea a trecut in nefiinta iar eu eram foarte departe de ea...cu cateva zile inainte am reusit totusi sa vorbesc cu ea si sa-i spun ca asteptam un bebe..s-a bucurat asa de mult..
Sunt sigura ca, de acolo, de unde sunt acum, ne privesc cu drag si vegheaza asupra noastra!...iar noi, ii vom purta mereu in sufletele noastre, pana cand ii vom intalni din nou...

Andreea
I am a dreamer...