Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Oare Dara ce mai face?A rezolvat problema cu furtul?
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
olim spune:
mariana, tot punem noi de-o intalnire in mihai viteazu cu masinile, nu?![]()
chiar ca la mine a fost o problema serioasa cu bautul de cola, si ma bucur ca am reusit sa scap de ea.Acum sa vad daca am ambitie sa scap de cateva kile in plus![]()
o seara frumoasa tuturor
roxana1974 spune:

gagiiici!!! is varza de ocupata!!!!
Simooo
bine ca te vaaad, ca nu te-am vazut de un secol!
Abia astept sa ne vedem la Liga!
Io o sa intarzii, imi pare rau, n-o sa ajung la inceput...dar ideea e sa va vad!
va pup,
noapte buna si va multumesc pentru supooort!!!!!
Roxa
arleena spune:
hello!
apropo de cola. chiar am primit sapt trecute un pps unde prezenta in poze experimentul cu cola light si mentos. de curiozitate l-am incercat si eu. a sarit cola la 2 in sus, deci inchipuiti-va ce se intapla in stomac.
maria felicitari pt masina!!! da de ce nu esti fan cu condusul???
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mariana tache spune:
Buna seara, fetelor!
In primul rand:
Adriana, tocmai am terminat poza promisa; si pe cand sa ti-o trimit constat cu stupoare ca n-am adresa ta de mail
; dupa ce am descarcat poza, am sters mail-ul (din reflex), iar acum nu stiu unde sa trimit poza. Daca esti in zona, da repede de stire!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
.... si urmatoarele ![]()
Arleena, pur si simplu nu-mi place sa conduc; si nu cred ca o sa-mi placa vreodata.
Adi a facut azi mai multe ture prin oras si e fff incantat; cand am venit de la servici vroia sa ma plimbe, dar am refuzat ca am avut o stare de kk (un fel de gripa).
Dar maine ma asteapta cand ies de la servici
; cred ca pana ajungem in zorilor din someseni o sa fac pe mine de emotii; numai cand ma gandesc mi se ridica stomacul.
...iar ascult 10....
...si IRIS....
Si sunt in rai.
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mamacangur spune:
Iertare ca ma bag ca musca-n lapte! Am si eu o intrebare. Cunoasteti un homeopat bun,serios in cluj? In Bucuresti vad ca sunt multi, dar aici nu reusesc sa gasesc pe nimeni.
multumesc
mamica fericita!
asi spune:
Gagici care vreti sa veniti maine si nu sunteti pe lista ziceti repede ca rezervarea e pe o masa de 8.Va rog sa ziceti care mai veniti ca sa pot anunta sa faca o masa mai mare.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ad_rianna spune:
mariana, adresa mea de mail este: adriana.blaga@yahoo.com. abia astept sa primesc poza. e pentru bunici si eu o sa ma duc vineri sa le-o duc. nu stiu cat timp dureaza pana fac pozele la studio dar eu cred ca am timp inca.
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
olim spune:
salutare tuturor
ce va invidiez ca va intalniti maine , ce mi-ar placea sa fiu si eu cu voi, dar mai e un pic si mi se implineste si mie visul![]()
mariana, asa am zis si eu despre condus, pana m-am apucat de le, si asta a fost de nevoie, si apoi mi-am luat o masinuta mica amea, si acum imi place la nebunie sa sofez, mai ales ca ma pot duce cand si unde vreau eu, si nu depind de sot![]()
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor