Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Renuntat la cafea......., numar de tlefon al unui doctor.... Cineva sa imi explice si mie ce se intampla cu sor-mea ca nu mai inteleg nimica

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uai gagici ce m-am distraaaat! Recunosc sunt cam neserioasa...Creola, iarta-ma tu pe mine, daca eram serioasa, motivul banuit de tine ar fi trebuit sa fie cel corect...insa motivul pt care eu vreau sa renunt la cafea (si nu am reusit, btw, dar mai incerc) este ca vreau sa-mi lipesc un stras mic pe un incisiv...in loc de tatoo sau piercing, asta pt ca am un pitic nemernic in freza si tre sa fac ceva, no!

Rolo dar nu am vrut sa-ti zic pe YM, ca era Nasty acas si daca nu ma duc cu fapta consumata, nu am nici o sansa s-o comit!

va
mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

1.Roxana
2.Mariana
3.Stanca
4.Cristiana
5.Gabi
6.Corina
7.Simona
8.Dana
9.Ioana

Mai fetelor char nu ati ratacit nici una , sambata o pereche de pantaloni de trening bleumarin?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

No bravo Da mai bine incerci cu un cercel in buric
Ar arata bestial.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

everybody!

Eu sunt ffff happy.
Sa va zic ce-am primit cadou de ziua mea: o masina nou nouta! x3
Ieri a fost sotu` la Turda (nu intrebati de ce tocmai la Turda ) si a cumparat un Logan nou, diesel, albastru superb metalizat.
Da, da, s-a dus cu toti banutii, in buzunar, i-a pus lui ala pe masa si a adus masina acasa.
Suntem fff fericiti pe aceasta cale!!! Avem ma-si-na!
Iar fericirea e dubla deoarece am cumparat-o cu banii jos, fara rate; nu mai avem si stresul ratelor; + mie mi se pare ridicol sa-ti iei o masina cu rate pe 5-7 ani; cand o gati de platit o si poti vinde ca-i obosita .
GAta; acum ca v-am dat si voua vestea asta, ma retrag linistita la contractele mele ce ma asteapta pe birou.

Ps. Abia astept pana pe 8!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fetelor sa nu credeti ca am disparut. va citesc zilnnic dar asa nu am nicio "tragere" la scris...insa nu m-am putut abtine sa nu-ti felicit sotul mariana pentru cadoul pre care ti l-a facut . sa-ti traiasca sotul si sa-ti faca numai cadouri frumoase toata viata. si sa va bucurati de masina multa -multa vrema. si sa va duca in excursii frumoase... si ce mai vrei tu te rog sa primesti si din partea mea urari ( mai intarziate ) de ziua ta: sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita!!!

mey roxana dar ce piticutz ti-a trecut tie prin capsor . pai abia astept sa te vad atunci. da' chiar cat te tine?

eu nu am sa vin cred la intalneala...desi planul se mai poate schimba pana joi. maine merg la dentist sa-mi scot o masea careia i-am rupt radacina cu o coaja de paine ...asa ca s-ar putea joi sa fiu din nou umflata . si de obicei mergeam cu sotu' de 8 martie la restaurant. insa cum am mai spus...stiu eu ce pitici o avea joi. mai pove pe tema asta

gabi scuza-ma. acu am vazut PM-ul. te sun sa ne intalnim cumva dupa masa

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mare noroc ati avut Mariana. Noi am mers cu banu' jos s aluam Renaultul si l-am primit doar dupa 3 luni . Oricum noi suntem hotarati sa nu mai luam masini noi, mai ales facute pentru Romania

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Adriana, acum ca mi-ai scris mi-am amintit ca nu ti-am facut poza ; scuza-ma, te rog! vai si joi e 8 martie ; promit ca o fac in seara asta; o sa ti-o trimit inapoi pe mail, iar maine o poti duce la prelucrat si e gata pe 8 martie
Multumesc mult pt urare.

Codruta, la noi asta e prima masina, asa ca nu avem termen de comparatie; dar eu sunt convinsa ca va merge bine si ca vom fi multumiti.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Rolo, crede-ma ca am vrut cercel in buric, dar Nasty s-a orpilat de idee, macar ca nu am burta...in fine...

Mariana, felicitari de masina s-o stapanitzi sanatosi! Sa o udatzi

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mariana Tache, felicitari pentru masina! sa o stapanesti sanatoasa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput