Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

asi
fetelor, poate stiti ceva de o furgoneta sau un camion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

a, si inca ceva, cat te-a costat.asa de curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Slaba miscare....

Nu mai pot invata, de obosita, asa ca fug in pat sa prind cateva ore de somn...

Noapte buna tuturor!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Chair ca slaba miscare
Eu sunt supernervoasa ca Razvan doarme rau si la amiaza si noaptea.Ziua e vesel si normal ca si cum nu se intampla nimic.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

eu sunt bine sanatoasa, ma chinuie numai rinita asta cu care m-am distrat toata sarcina si dorm cam rau noaptea de Thea doarme super bine.

am fost cu ea la Miu la control a zis ca e f bine dezvoltata nu trebuie sa-i fac analize, mi-a dat numai Liv 52 ptr pofta de mancare.din pacate i-a gasit o forma usoara de herpangina in gurita si acuma ne tratam.oare se poate face vaccin antiherpetic la varsta asta?

eu am ff mult de lucru, is epuizata cand stau o zi la job, dar ma duc cam doua zile pe saptamana si in rest prestez de acasa.vreau sa incep sa ma duc la gimnastica desi scarile de acasa urcate de 100 de ori sunt f eficiente

Stanca te inteleg cu dormitu, io pe cand m-am consolat ca se va scula for ever a inceput sa doarma bustean.ptiuu sa nu zic intr-un ceas rau

vreau sa va intreb daca nu stiti unde gasesc gecutze faine de primavara?

va pup

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

foarte slaba miscare pe la noi...se vede ca Mariana si Svety lucreaza de zor

Cristiana ati facut analize pt. herpangina din guritza? sau doar consultand-o v-a spus?

Stanca imi pare rau ca Razvan e iarasi bolnav...de fapt si noi bolim cu o viroza de vreo sapt. jumate numai mucozitati graznice dar eu am noroc Norbert doarme bine si noaptea si ziua ...dar in schimb folosesc si eu Salinul ba il pun si mi se pare ca nu imi face bine ba il opresc

Raluca te invidiez pt. bazin

fetelor, vreau concediu de primavara...vreau sa ma uit cum creste iarba verde cruda

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stanca multumesc. Chiar asa, ne poti spune si cam ce preturi practica?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

salutare fetele!

mai "arunc" si eu un ochi cand si cand ca sunt suuuuuper ocupata la job. suntem in plin proces de reorganizare si faca rapoarte peste rapoarte, trebuie sa ma ocup de angajari...o nebunie
stanca am vrut sa-ti spun ca-mi pare tare rau de puiul mic. sper sa se faca bine cat mai curand
mariana ti-am spus ce bucurie le-am facut bunicilor de 8 martie cu poza? plangea biata maica-mea si nu-i venea sa creada ca....e bunica de copii asa mari
svety daca ai nevoie de sfaturi ...sunt "doctor" in materie de dermatita atopica. tudor al meu a primit acest diagnostic la varsta de 3 luni asa ca-ti dai seama

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna fetelor,

Am mai scris eu acum cateva lui.
Sunt Dana si al un Alex de 1 an si 1 luna

Si va citesc cu tare mare drag, chiar daca nu ma "bag" prin discutii.
Va doresc o primavara deosebita.

Si as avea nevoie de la voi de un sfat: as vrea sa merg si eu pentru mine dar si pentru copil la un DR homeopat. In primul rand pentru mine sa imi cresc cumva imunitate- ramasa fleasca dupa nastere- si a copilului caci face rosu in gat a 3 oara in 3 luni.

Probabil e normal, dar inca Alex nu a mers in colectivitate, a fost alaptat exclusiv pina la 1 an si 2 saptamani si imi pun intrebarea daca totusi nu as putea sa il intaresc.
Sunteti de acord cu tratamentul "mers la mare" pentru gat?
Ati simtit imbunatatiri semnificative dupa ce ati fost cu copii la mare?

Va pup
Dana, mama de princhidel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Eri, ce mai faci?
Am inteles ca inca nu mergi la spital.Numa sanatate.
Adriana, cred ca ne cunoastem...am lucrat la alfasoft in perioada dinainte de 2000, si era prietena cu Cristi- acum e sotzul
Avem si noi un smecherel ...dar ai tai sunt mortali.Mi s-a parut ca esti tu odata prin parc...dar acum sunt sigura.Seamana pitica cu tine.Sa va traisca.

Pusi la toate mamicile

Mergi la inceput