Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sara buna fetelor

Ioana La multi ani sotiorului drag si eu am aceleasi super feeliguri legate de al meu, ca nu mai pot de ce tare ne iubim.disractie faina si sanatate picilor!

Stanca bine ca e ok Razvan!

si Thea are muci si binenteles ca nu i-am ratat nici eu.toata sarcina am avut rinita sicand racesc ma dor sinusurile de mor!si Mihai e plecat la Paris, vorba lui cum pleaca cum bolesc.

noi am avut un weekend tare fain plin de vizite si preteni si gatit deliciossingura apasare e ca asta mica face atatea fitze la mancare ca ne dispera.
maine ma duc cu ea la Miu la un control de rutina.

noapte buna va doresc

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Haideti pe prima pagina

Am vazut ca La Dansez pentru tine va fi o pereche din Cluj. Ii cunoasteti?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare gagici!
Noi am avut o noapte linistita.Razvan nu s-a trezit decat odata pentru apa si pisu si in rest a dormit foarte bine pana la 9 dimineata.Aseara dupa ce l-am spalat s-a blocat nu -stiu-ce la centrala si ne-am culcat nespalati.Horror!Azi astept sa vina omul sa vada ce e ca sa ne putem spala si noi.

Ieri am fost la o doctorita nutritionista sa-mi recomande un regim si niste tratamente contra celuluitei.De azi am inceput dieta si de maine incep electrolipoliza.Un aparat de acolo zice ca ar trebui sa am 54 de kg si io am 59.Om vedea la cat ajung dar musai sa arat bine ca vine vara.

Sunt super fericita ca azi am avut ultima intrevedere cu asistenta sociala.Cazul este inchis definitiv.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Fetelor, bravos pt. intalnire, ma bucur pt. voi!!

Stanca, felicitari si multe Ma bucur ca lui Razvan ii merge bine.

Arleena, voi stati in manastur?? sau veniti in parcul de la Pritax ocazional?? mi-esti o figura cunoscuta, dar n-as putea sti de unde...

Criss., imi pare rau ca bolesti, mai ales cand pleaca Mihai de acasa (oare e o modalitate de "protest" de-a ta) lasa ca Theiutza e cuminte si va veni si momentul sa nu mai faca nazuri

Dragelor, Stefania e la tzara cu mama mea, si-au propus sa stea toata saptamana, daca fetei ii merge bine... asa ca invat sa "supravietuiesc" fara ea... e greu, dar stiu ca-i place. Ca sa nu planga dupa mine i-am spus ca "mama trebuie sa mearga la scoala, la servici, etc.", iar daca o sun sa vad ce face, ma trimite sarguincios la scoala... e un deliciu
Si ca sa nu zic ca ma plictisesc fara ea si fara activitate, m-a dus sotul luni dimi (de la 6 dimi) la bazin, pe Dubalarilor, dar cum eu nu stiu ... stau la jacuzzi si ma relaxez... e tare bine

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca, ma bucur ca s-a terminat cu vizitele. Sa aveti grija de pui si sa fiti sanatosi.
Eu lucrez la Adoptii, plasamente. Am parinti plecati in Spania si copii pe la vecini, copilasi violati si alte orori. Deocamdata redactez anchete si fac planuri de servici, indosariez ce a ramas in paragina de un an. Multa multa munca.Imi place ce fac. Seara adorm imbracata, ca nu mai pot sa le fac pe toate.

Creola si Codruta, multumim ca v-ati gandit la noi.

Azi de la servici am fugit cu Dani la derma ca are derma. atopica, apoi l-am lasat la tanti geta si am fugit in Cluj la stoma. Am venit la 9, deci sunt moaste. Nu mai pot face mancare pe maine.
Ma uit la anatomia lui Grey si pic lata. Pup U all.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Stanca e o veste extraordinara! Ma bucur foarte, foarte tare! Sa va dea Domnul liniste in suflete si o viata de familie armonioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stanca felicitari. O rugaminte: as vrea si eu numele si niste date de contact pentru d-na doctor nutritionist la care ai fost tu, daca se poate, aici sau pe PM. Multumesc mult.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
asi, poate imi spui si mie mai multe de medicul nutritionist la care ai fost
ralu, las ca vine pitica ta acasa, si o sa iti treaca dorul.Profita acum de liniste
cristiana, multa sanatate sa ai, si ai multa grija de tine.Sa stii ca si eu ma imbolnavesc tot cand marius e plecat,
svety, spor la treaba la job.Las ca inceputul e mai greu, apoi te obisnuiesti.
pup toate fetele si va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, am si eu o rugaminte.As dori sa inchiriez o furgoneta, sau un camion de 8 tone, pentru 24de ore,imi puteti recomanda o firma.As vrea sa aaduc mobila de la maramures la cluj.Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona multumesc de urari

Svety ,saracuta de tine ,dar lasa ca trece si o sa iti intrii in ritm.Si mie imi place serialul ala.Snatate multa lui Dani!

Olim ,Alynuta doctora la care am fost eu e la centrul Luna de pe Pasteur.Mie personal mi-a placut centru ca e curat si fain amenajat.Doctora a fost super ca m-a ajutat mult si cu regimul si cu tratamentele.Au si site din care puteti afla mai multe www.lunacenter.ro .Eu de acolo am luat telefonul si mi-am facut programare la o consultatie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput