Cluj rulz! - 68 Vine , vine primavara...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, ANDREI, sa cresti mare si voinic, s-aduci multe bucurii parintilor tai!

MARIANA, LA MULTI ANI cu sanatate, multa fericire si dragoste alaturi de toti cei dragi! Sa stapaniti cu placere masinuta, sa umblati cu ea in locuri superbe si fara evenimente!
As fi vrut si eu poze de 8 martie, dar n-am avut timp nici sa ma uit ce poze sa-ti trimit. Dar ma pregatesc de pe acum de Pasti

RAZVAN, LA MULTI ANI sa cresti mare si voinic, sa fii mereu vesel si fericit! [/blue]

LA MULTI ANI, fetelor, sa fiti iubite, rasfatate si fericite!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Fetelor ,tare mult mi-a priit intalnirea de ieri.Ma bucur mult ca am reusit sa ajung si sper din tot sufletul sa nu le ratez nici pe urmatoarele.Cu celelalte fete ,la Marty am stat putin si ca pe ace deoarece intre timp imi sunase-mi sotul si mi-a spus ca Sarah are un pic de febra si o vrea doar pe mami.

Gabi ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa ne intalnim si prin parc tinand cont ca stam la 2 pasi una de alta.

Roxana te-am tot asteptam sa vii sa te vedem si sa-ti admiram si noul zambet stralucitor!

Arleena tocmai m-am uitat la poze,sunt frumoase ...recomand fetelor cu stomacul gol sa nu se uite la ele

si o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

M-am simtit atit de bine ieri alaturi de voi,toate sinteti niste dragute,ma bucur mult ca v-am cunoscut si sigur o sa vin si la alte intilniri,ca tare bine mi-a facut iesirea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna sara gagici

no sa va zic si eu, pestele ala mi-a picat grozav de bine, mi-a trecut raul si azi am fost ca noua.
si tot ca noua m-a luat si fie-mea aseara cand am ajuns acasa-asa ca nu mai faceti misto de mine ca plec prima-si ama avut atatea de facut ca abia am reusit s-o culc la 11
ma bucur tare mult ca le-am cunoscut pe Gabi si Arleena chiar m-am relaxat tare bine.

azi am avut serbare la gradi cu gaza si a fost super dragutz!

Roxaaa asteptam noutati!

va doresc un we placut, ca eu sunt reloaded

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor si eu m-am simtit la superlativ, localul a fost misto de tot, mancarea mortala, iar voi fetelor... deosebite! M-am simtit atat de bine in compania voastra incat nu m-as mai fi dat dusa, dar mesajele curgeau garla sa plec ca acasa e jale!
Pe cand am ajuns acasa... Matei arata ca dupa un accident de masina, adica jalnic, cap, gat, deget, toate rosii- negre, si belite! Luca apucase si vomase o data de la muci si era tare necajit! Si eu sunt de altfel si mi-e tare frica sa nu coboare mucii la gat si sa faca bronsita! Din nas nu mai curg si nu mai e infundat, dar in gat se aude parca toarce si ii vine greata! Azi merg la dr. ca sa ma asigur ca e o.k., desi nu are febra si iar o sa rada de mine dr. ca sunt paranoia! In orice caz, sper sa il conving pe al meu sot sa vanda A.T.V.-ul pana nu se nenoroceste copilul mai rau!
Hai ca va mai scriu, dar sunt acum in programul de dimineata cu tero ca s-au trezit toti in gasca! Va pup si mai povestim!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine. De fiecare data imi spun ca la urmatoarea intalnire voi veni si eu, dar tot nu ajung. De 8 Martie am fost si noi prin Sigma si nu imi mai aduceam aminte ora voastra de intalnire. Ne-am facut poza la "obeliscul" Sigma, gratis
Romana, deci asa cu ATV-ul si noi ne gandeam serios sa ii cumparam la Petra-in viitor (dupa ce isi satisface tati dorinta de motor-acuma i-a intrat ideea in cap ca vrea musai )

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CODRUTA- eu personal nu recomand nimanui... dupa ce l-am vazut pe Matei cum arata... ma gandeam ca se putea mai rau... sa isi rupa coloana... tampenia aia a cazut pe el si cred ca e grea tare ca e numai fiare... asta dupa ce s-a facut Matei ca mucii de perete, adica de gard!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

M-am uitat pe lista zilelor de nastere si am vazut ca si Asi si sotul lui Olim sunt in aceeasi zi cu sotul meu, numai cu o diferenta de 1 an. (ca sa nu mai zic ccc ca stiu inca 2 persoane din aceeasi zi)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si Theodora e in 30 mai

mi-ar placea niste descrieri ale personalitatilor celor nascuti in aceasta zi sa stiu mai multe despe cum va fi gagalicea:)

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Dragelor, trebuie sa vin si eu sa intaresc cele spuse de fete: am avut o intalnire su-per!
Mi-a facut o deosebita placere sa le cunosc pe Gabi si pe Simona (arleena); fetelor sa mai veniti la intalniri, ok?
Am mancat... moama, a fost de-li-cios (eu am fost fericita posesoare a farfuriei cu: bucati de pulpa si piept pui + sos curry + orez salbatic + brocoli)!!!
m-am distrat teribil de ideea de a poza mancarea; eu n-as fi vrut sa va facem pofta ....

Romana, nu i-ai facut poza lui Matei dupa accident? cred ca era o metoda eficienta pt militarea impotriva ATV-ului. Cum se simt baietii?

Dana, dar Sarah cu m se simte???
Auzi, daca tot ai pomenit de celelalte fete cu care te-ai intalnit, vreau sa te intreb ceva; tu esti prietena cu Ioana care are o fetita Alexandra (si eu sot, Nicu)?

Dana, Ioana, si la voi a fost prima intalnire doar cu gagicile? musai sa mai veniti!

Tatiana, multumim pt urari.

Corina, o sa fac poza maine si ti-o trimit pe mail; aia cand Alex sta cuminte pe pat e numai buna de prelucrat. Cum mai sunteti?

Oana, (in caz ca citesti): am pt tine o intrebare de 10 pcte... pe luni

Mi-e fff ciuda pe mine... azi am fost in Cora la cumparaturi; eram nemachiata, cu parul murdar si prins sus, imbracata ff sport ; si evident, ala cu M nu dormea... m-am intalnit cu cineva care n-as fi vrut sa ma vada in aceasta ipostaza; noroc ca n-am dat nas in nas, sa trebuiasca sa si vorbesc, ca puteam a ceapa
Imi atribui singura 10

Dar m-am razbunat pe M; in seara asta am fost wild

Gata; ma retrag pana nu-mi dau drumul la gura de tot.
si somn usor!

Ps: am logoree; nu-i nimeni in zona?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput