ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

Ariana, s-ar putea sa ai dreptate, ceva de genul asta am citit si eu in prospectul zoladexului, doamne ajuta sa se opreasca odata
in legatura cu setul de analize de care ziceai ar fi bine sa procedezi asa cum ti-a zis Gabitu, eu le-am facut, se pare ca le-am avut pe toate, mai putin una (desi nu am stiut nimic de existenta lor) insa corpul in timp a dezvoltat o rezistenta si m-am vindecat fara sa iau nici un medicament. cica odata facute aceste boli si vindecate, devi imuna la ele. eu am facut analizele la laboratoarele IDS (in buletinul de analiza iti apare inclusiv daca le-ai avut in trecut). dureaza cam doua saptamani si costa vreo 2-3 mil. nu mai tin minte exact. pupici si succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Lucialu,
Multumesc de raspuns...super stilul tau de a povesti. Evident, si eu fac un tratament homeopat acum...probabil ca de acolo ma doara asa.
Dupa cum va spuneam, am trecut si eu prin dureri, dar alta gama, alta localizare. Eu astept cu nerabdare zilee cand imi vine ciclul...ca atunci sigur scpa de dureri. Pe bune, sunt atipica...la ciclu sunt cea mai fericita, nici o durere.
Evident, si pe mine acum ma sageata in stanga...iar chistul e in dreapta. dar cand ma lasa in stanga, incepe si dreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mai mai ...Iar pauza de weekend!
Gabitaaaa am scapat de obligatii!Si tu spuneai ca abea maine pleciiiii.Cum ramane?Ne vedem?sau va odihniti dupa drum lung sau va romantizati prin oras singurei(ca ziceai ca o sa fie ca-n conced').Cum zici tu!Eu in principiu n-am program, in principiu! ca...cu al meu nu se stie niciodata ce pui mai nascoceste mintea lui
Va pupez pi tati si ne vedem sapataman urmatoare,daca va vichenditi asa di tari!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Lucia, Zeno, fetelor, am vazut II pe test!!! Le-am vazut, va jur!!! Ajutati-ma, ca turbez de teama! De 3 zile am scurgerea normala inainte de CM cam 1/zi cate 1 picatura...
Va rog, vreau sa ajut sarcina...Sa cumpar utrogestan? Va pricepeti? Ma puteti ajuta? Va rog...sunt speriata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Crsty 1977....mesajul tau m-a facut sa zimbesc de ironia sortii....eu sint in protocol fiv facind anumite injectii trebuia sa imi vina CM in schimb nu mai imi vine si nu pot continua procedura...
pt toate fetele

Mergi la inceput

Adelamaria- intii felicitari.....utrogestan ovule,magne b6:4cp/zi,acid folic,biomarin,daca ai dureri no-spa la nevoie,vit.materna.....si odihneste-te cit simti ca ai nevoie

Mergi la inceput

Adelamaria- merge chiar si o f.pregnil 5000UI,daca ai secretii maronii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ADELAMARIA FELICITARI IUBITA!!! FELICITARI DIN INIMA!!! AI SPART GHEATA IUBITA!!! Ma bucur enorm de mult pentru tine. Sa faci un pregnil de 5000 si sa pui utrogestan seara si dimineata. Felicitari inca o data!!!

fetelor va invit la un nou capitol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96728

Mergi la inceput