ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo-Oana eu nu am probleme cu recoltatul. Merg la medicul meu si face el aceasta operatiune, pentru cele din sange merg la CMU si sunt super incantata de serviciile lor.
Va multumesc de incurajari. Asa cum stiti eu am avut endo grad 4, adica maxim, trompele cu aderente de la endo si un FSH maaaaaare . Avand in vedere aceste data sper sa vin si sa va aduc vesti bune de la Chivu, am inteles ca asa arata doctorasul de la unguri . Sper sa ne dea voie macar sa increcam cu aceste date . Oricum suntem datori sa incercam.
Jubica esti o draguta. Multa bafta cu CM-ul dar sa sti ca nu prea vine natural la o luna . Cosuri am avut si eu o multime. Nu aveam loc pe fata de ele. Am avut cu un proram cosmetic foarte drastic si s-au rezolvat.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Jubica eu am 2 luni de la ultima injectie si tot nimic. Si eu am simtit diverse dureri la ovare, mai mici, mai mari, intepaturi .. si degeaba.
Legat de cosuri, eu nu a avut. Asta mai lipsea, pe langa toate celelalte.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Am reusit sa rezolv o parte, dar mai am multe!Puii mei, al meu n-o inteles bine si masa este azi, asa ca adio freza!Noroc ca am gasit cadou!
Gabita eu tin pumnii, indiferent daca ne vedem sau nu.Si SIGUR VA FI BINE! DUMNEZEU ESTE CU VOI!SA nu uiti asta indiferent ce o fi!Ca eu sunt sigura ca ce-i al vostru este pus de-o parte!
Madas ai dreptate!Nu are sens sa ne contram:ideea este sa ne sustinem, nu?Eu cred ca la mine a avut un cuvant greu de spus stresul si urmarile luiSi mie mi-ar place sa militez, dar daca dincolo cu atatea asociatii si organizatii,tot laparoscopia are ultimul cuvant si inca nu se cunoaste cauza cu certitudine, aici in RO unde ii doare la 14m pe querizii nostri conducatori(vezi hal de maternitati in care mor copii, ex Timisoara)mai ar trebui sa traiesc 9 veti ca sa vad ceva miscandu-se.Si eu numai una am si nu pot sa astept.Trebuie sa fac orice cred ca este bine pentru mine ca sa nu o iau razna!
Cristy1977 nu cunosc Zoladexul, dar daca este tot un pui de dyphereline, mai vechi, dar acelasi principiu, nu-i ok.Trebuie sa mergi la dr. sa vezi de ce n-au intrat in pauza ovarele tale(fara CM).Fugi si nu mai astepta!Curaj!Si verifica daca au fost facute corect(loc, perioada,etc..)
Boo graba strica treaba.Chiar esti in parametri cu intarzierea.E foarte bine cat sunt in pauza pentru endo,dar intarzie aparitia unei eventuale sarcine.Trebuie sa stabilesti prioritatea.Tinanad cont ca endo influenteaza sarcina, ca te-ai agitat si ai suferit deja atat, eu stiu ce as alege.acum depinde de tine,tu alegi!Cu genunchii,hmmm...Mai las-o mai moale cu sala sau fa exercitii mai usoare.
Jubica eu cu cosurile nu am probleme in general.Macar atat.Acum sa-ti spun din burta nu stiu, nu-mi mai amintesc daca au fost sau nu.Nu va stresati cu venitul CM!F. important. Eu am stiut dinainte ca poate sa intarzie f. mult si nici nu mai m-am agitat(asta va spune una care era turbata si avea dureri si depresii si bufeuri si ..si ..)Asa ca mi-a venit cam la 2 luni dupa ce am terminat injectiile;eu luasem 4.Nici nu l-am asteptat.Si nici nu m-am asteptat.RABDARE!
Va pup si mai vorbim.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Cristy1977 acum am vazut mesajul tau. Nu cred ca este OK sa iti vina CM. Eu stiu ca dupa injectii intri la menopauza. Sigur a fost facuta corect injectia?
Lucialu si eu asa cred, ce-i al meu e pus in cui asa ca...
Boo cum spunea si lucialu cum crezi tu, vrei mai repede proiectul bebe sau...
Adelamaria ce-i cu tine, unde esti?
Zenobia cum stati cu proiectul bebe?
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Jubica ai un PM de la mine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Gabitu mercic de PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am sunat azi din nou la Synevo si am intrebat care sunt valorile de referinta si mi-au spus ca sunt intre 0 si 35, iar analiza mea este de 46.86, deci anormala. Nu e deloc ok si sunt foarte speriata!

Mergi la inceput

Ioana nu te speria mai repede decat este cazul. Mergi la o ecografie si la un doctor bun. Trebuiesc facute mai multe investigatii inainte ca sa ajungi sa te sperii, nu este asa simplu . Acest marker arata ca sunt ceva modificari la nivelul ovarelor. Mult succes si sa sti ca iti tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

UFFFFFF Ioana, imi pare tare rau ca esti necajita. Gabita are dreptate, poate sa-ti faci o ecografie la un dr bun ca sa vezi despre ce e vorba. Poate totusi nu ai nimic. Speranta moare ultima !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari! Sper sa nu fie nimic grav, nu stiu ce sa zic! Oricum vroiam sa va spun ca marti am programare si la histeroscopie la dr. Ion Ionut si sper sa am un raspuns si de la el atunci. Dar pina marti, mi se vor lungi urechile de asteptare.

Mergi la inceput