ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)
Raspunsuri - Pagina 17
Boo spune:
Lucia nu ma speria !!!! cum 6 luni ????
Eu am vorbit cu un dr homeopat dar a spus ca din anumite motive nu poate sa ne vedem acum, doar peste vreo 2 saptamani (care se fac saptamana viitoare), asa ca ma duc atunci. Am inceput sa iau si cartilaj de rechin. Sa iau si artrostop ?
Poze
gabitu spune:
Boo-Oana cel mai bine ar fi sa intrebi medicul si sa consulti si un homeopat. Dupa aceea iei decizia care consideri ca este mai bine pentru tine.
Lucialu pofta buna. Sa dea DD sa ploua cu Marii, este un nume foarte frunos si are un patron spiritual minunat.
Pupici la fete
lucialu spune:
Boo citeste pe saitul lui dr.T.Unde alte fete intreaba cand le vine dupa injectii.Stai linistita:este ok.Corpul tau trebuie sa-si revina singur,daca trece prea mult timp extra fata de am spus,de fapt nu eu-doctorul-atunci actionezi,cu avizul doctorului in consecinta.Ai trecut prin atatea necazuri, de ce sa-ti pui poalele in cap si sa te inneci ca tiganu' la mal?
Da, ia artrostop, reduce durerile,este din plante si reface si el cartilajul,articulatiile...
Gabita multumesc, dar nu ca mancam, mi-or facut pofta nemernicele astea mici cu retetele lor
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Aha!Te-am prins!Si ma iei pe mine cu POfta buna, bla bla...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Adelamaria, gabitu multumesc de intrebare! E foarte bine in casa noua, in primul rand pentru ca am spatiu mare, mi-am aranjat-o dupa gustul meu si al sotului, avem o veranda superba, un corcodus inflorit i-mi bate in geam si e un parfum dimineata in toata casa...! Intr-un cuvant suberb pentru noi doi! Iar cel mai fericit e cainele nostru pentru ca are o curte imensa si alearga toata ziua.
P.S.: Fetelor tin sa va anunt ca am reusit sa ajung si eu azi sa-mi fac analiza CA 125 si o sa am rezultatul peste doua zile. Sper sa iasa bine!
lucialu spune:
Ioana pai si nu dai un party virtual aici cu noi, de casa noua?Felicitari de casa noua, sa fiti sanatosi si fericiti in ea!Osa fie bine si cu analiza, o sa vezi, tinem pumnii
Adelamaria, asta pentru ca am fost nesimtitoare la supararea ta.Eu am facut inainte de endometrioza, gresit adevarat, dragoste la comanda.Eram obsedata sa ramanem gravi, daca tot ne hotarasem.L-am tampit pe al meu:haida, sari ca e momentul!Stiu ca tu n-ai spus ca faci asa, dar ce n-as mai face eu cu siguranta, chiar acum cand endometrioza este o certitudine este chestia asta.Ma orientez sa vad cam pe cand ovulez, o sa incerc sa retin chestia asta si ma voi iubi cu al meu de dragul iubitului si al nostru.Asa cum stim noi:ca bursuciiSi vedem daca vine barza sau nu.Ca am vazut ca stresu' e the enemy-nr.one.Asa ca nu fi neca',poate e si prea devreme ca zi, dar nu uita oricat de terorizata esti ca vrei BB:puiutul este rodul iubirii voastre.Pana n-ai motive certe ca sunt probleme cu timpul sosirii la barza, las-o asa.
Va pupacesc!
lucialu spune:
lilianaFi:GRAZIE!GRAZIE!Mille GRAZIE!
Pure a te 5cento peze di
BACCI
PS:nu te speria:mi-s mai capiata!