ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)
Raspunsuri - Pagina 15
Boo spune:
Neata si de la mine ! Prezenta la apel. Ce-i drept Lucia ca am fost iar lelea, dar nu cu treaba de data asta. Am fost la munte, la schi. A fost si la mine superrrr Soare, cald, zapada buna ..
Adelamaria eu am abonament facut de firma la care lucrez la sala de la Mariott. Asa ca acolo ma duc. De cei din Unirea nu prea stiu foarte multe, am fost odata acolo sa vad cum e dar acum vreo 3 ani parca, asa ca nu se pune.
Legat de efectele D, si eu simt ca nu mai pot, bufeurile ma termina !! Ca sa nu mai vorbesc de durerile in timpul , sau durerile de genunchi... De azi am inceput sa iau cartilaj de rechin. Dar nu stiu cat timp trebuie sa iau. Aveti vreo idee? Pana nu ma mai doare ? Iar CM tot lipsa Miercuri ma duc la o dr noua, vreau trimitere la toate analizele posibile. O sa o intreb si pe ea daca pot sa fac ceva sa-mi vina mai repede.
De azi ma apuc de cura de slabire, ca saptamana trecuta n-am avut nici un succes cu toate plecarile mele. Azi am 64 kg, sa vedem unde o sa ajung. Vreau macar 4 sa dau jos.
Zenobia tin pumnii si eu !!
Gabitu, Ioana, Bonita, Geo, Avalon, Liliana
Poze
lilianaFi spune:
BOO - daca iei cartilajul de rechin pt efectele sec.ale Diph.cred ca trebuie sa le iei pina la venirea C.M.cind vor disparea aceste simptome ale menopauzei induse
ZENOBIA - ma gindeam la tine:daca ai avut 2 foliculi care s-au spart...poate faci dintr-o data ...
Bonitta spune:
Lucialu - iti multumesc pt. informatii, o sa tin cont de sfaturile tale. Te pup!
gabitu, Boo, Ioanatugs- va pup!
Fetelor, eu acum sunt la capitolul regim. Adica, mie doctorul mi-a spus "fara hrana moarta", adica fara carne de nici un fel. pe langa asta, incerc sa nu mai mananc dulciuri, mancaruri grase, am schimbat zaharul si mi-am luat zahar brun. De cafea si tigari nu pot sa ma las.. In rest, legume si fructe multe, alune, seminte, nuci, fistic. Ceaiuri multe cu lamaie si miere. Am inteles ca doctorul recomanda si tratamente homeopate/naturiste. Voi ce luati, fetelor?
Boo spune:
Liliana mersi mult de raspuns. Asa o sa fac. Sper oricum sa nu dureze foarte mult.
Bonitta, ce bine de tine ca ai primit indicatii de la dr. Mie nici un dr nu mi-a spus absolut nimic. Tot ce fac e dupa cum am citit de la celelalte fete sau de pe internet.
Poze
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
ZENOBIA - ma gindeam la tine:daca ai avut 2 foliculi care s-au spart...poate faci dintr-o data ...
Liliana, nu glumi... ca sotul meu are gemeni in familie . Ei,ce-o fi o fi, si trei sa fie, numai sanatosi! Macar de-ar fi...
Boo, sar'na!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
.S-a intors batalionul!Si poate inmultit!Nu Zeno?Nu vreau sa cobesc, dar la cate capcane ati intins, tu cu Tutu- berzelor si, dupa atatea programe artistice...HEHE no se shtie...cam cati suntem pe aici
Boo m-am gandit eu ca nu cu treburiCa se vede din poze si ce ne mai spui ca esti activista...de sporturi si meshcari de toate felurile si colorile.
Geo30-daca am dat cu pietricile ai iesit din carapace.Ebine si asa.Macar tu.Dar ce-ar fi sa intri pe aici sa nu avem ce ne spune, dar nu ca sa ne ramolim impreuna, ci ca sa ne indreptam oasele si altele impreuna.Ham?Ce spui?
Gabita cred si eu ca esti pe val, dupa o asemenea vizita!
Avalon,lilianaFi,Ioana
Adelamaria,Adifle,Jubica
Pe mine ma doare burtica de 2 zile, dar am descoperit cauza:am dormit fara soseteMa indrept spre 66kg.
AAA am uitat sa salut Bonitta si scuze daca am uitat pe cineva.Nu-i cu intentie
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Adelamaria, sa stii ca n-am uitat cu napraznicul!Inca n-am primit cartea.Dar de ce vrei tu sa fortezi corpul, daca analiza este ok?Este un echilibru, nu dupa asta ne chinuim sa alergam si sa-l atingem?
Geo30 se pare ca nu esti singura ramolita!Nu ti-am raspuns la intrebare:eu zic sa astepti matalutza frumos CM si abea apoi sa te gandesti la un CA 125.Daca ai dubii ca nu ai fost ghini curatata.Dar lasa sa vina de vreo 2 o ri macar.Sa-si revina si el saracu'!
Boo stim ca este greu.Toate care am trecut pe acolo, dar RABDARE!Nu uita ca este bine in definitiv sa intarzie, pentru ca asa sunt puse pe pause ovarele si la boala noatra este totusi o chestie.Nu?
Gabitu...ma ierti?Voi baga si eu cutitul in rana,dar...Tot am amanat ca nu-i momentul, cum adica ti-a revenit endometrioza?De unde stii?Si apoi realista -realista, dar speranta n-a stricat nimanui.Zadori nu poate sa faca ceva si in sensul asta?Te pupez
KISSES
gabitu spune:
Lucialu . Fata "mosului" endo a reaparut si nu din vorbe ci prin analize. Un focar clasic de endo este in fundul de sac Douglas. Eu acolo am. L-a descoperit medicul meu, un tip superrrrr. M-am dus la o doamna doctor de exceptie in probleme de col, colposcopie.... Am facut toate analizele. Se vedea ca o poliploza dar era ciocolatie. Prin biopsie si control colposcopic a reiesit clar endo. Daca nu crezi scanez rezultatul biopsiei si il postez . Nu se poate nici trata pentru ca este fixat in profunzime pe peretele comun cu perineul si rectul so...... Avem againg endo.
Dar ceea ce nu te doboara te face mai puternic, asa ma simt eu acum. Asta este si din cauza ca de 2 ani nu am mai luat nici un fel de tratament, tot incercand sa facem .
Zadori nu are ce sa faca. Poate doar daca mai este vreun chist sa il punctioneze, cam atat.
Te-am lamurit acusi , pupici
lucialu spune:
Ufffffffffffffff mai Gabita
.
Deci este bine cum am gandit:ma tratez cat pot sa tin sub control si cand vine bb intrerup tratamentul...
Tare neca sunt pentru tine, dar imi pare bine ca esti optimista si de curajoasa ce sa mai spun?SA DE-A DUMNEZEU SI MAICA SFANTA SA AJUNGI SA-TI VEZI VISUL CU OCHII, SA AVETI SI VOI MACAR UN PUI DE OM IN BRATE!(mie mi-ar place o Gabita mica, bucalata si blondi ca mamica ei si cu suflet la fel de mare)
KISSES
gabitu spune:
Sicer, si eu , dar o sa o cheme Maria, promisiune facuta la ....
Oricum daca faci tratament nu poti face . Sper ca la voi sa iasa mai repede, daca nu in timp uite ca reapare.
Te pup, va pup pe toate si va urez multa liniste in suflete si bucurii.
Pupici