Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 7
marryan spune:
buna catty!!!
nu stiu cum ma simt, desi aveam ceva simptome de, deja parca sau dus toate, numai stiu ce o sa fie luna asta, parca mi am pus toata speranta un acest IA, dar...............?
o sa incerc sa fac un test macar sa ma linistesc sa nu mai caut simptome, desi nu le am cautat si chiar le simteam pe toate.
ma bucur pu toate fetele care au reusit sper ca DD sa ne ajute si pe noi.
toate fetele!!!
marryan
doinidoini spune:
Catty, eu ma simt bine, deocamdata nu am pic de greata..singura problema este somnul...ca pic de pe la 8.30 seara si ma trezesc cu greu dimineata...
Dupa ce am fost vineri la tutu si mi-a dat prima poza cu samburel, m-a si bagat pe tratament: utrogestan 4 zi vaginal, magne B6 4 pe zi si acid folic...M amai duc peste 10 zile la o noua poza...
Danotino, mataluta cum esti? Samburelul tau ce face?
Pupici la toate fetele!
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea
danotino spune:
buna fetelor!
eu fac bine, ca sa zic asa. sunt f obosita si nu-mi vad capul
de treaba la serviciu.
micky multumesc , esti o draguta si eu simt ca o sa fie bine.ti-am mai zis ca mi-e frica sa ma bucur. oricum sunt fericita ca am reusit si sper sa fie bine pana la capat.
doinadoini, eu ma duc la eco pe 15 martie, sper ca si bebe al meu e bine. ma bucur ca ai o prima poza. i s-a vazut inimioara ? sau e prea devreme? cate saptamani ti-a zis ca ai?
catty, te pup, eu nu am vesti. dupa acest we prelungit azi m-am simtit groaznic la serviciu si m-a cam durut un pic burtica, dar cred ca o sa fie bine.
doinadoini, dar parca aveai programare undeva la giulesti, nu? te-ai dus la tutu?
eu puteam sa ma duc la o eco si la tutu sau altcineva, dar nu mai vreau sa ma plimb de la unul la altul. cu cezara am reusit, ea a fost singura care mi-a zis ca vom reusi impreuna si sa nu disper. tutu dupa laparo mi-a zis ca am indicatie 70% FIV...
am in cartier, chiar pe strada mea, un medic de la giulesti cu eco, dar nu vreau. respect tratamentul pe care mi l-a dat si o sa ma duc pe 15. nici n-am facut 5 saptamani asa ca nu se vede f bine, o sa-mi fac ganduri negre dupa.
lara, hai nu dispera de pe acum...
marryan, cris.do, aurelia, lorelai, dia hai ca o sa iasa luna asta si n-o sa mai avem loc de burtile voastre.
va pup pe toate
danotino
doinidoini spune:
Offf...v-am zapacit cu doctorii mei
Danotino, iubita, eu eram calare pe 3 doctori, ca sa zic asa...de disperare ma duceam si eu unde auzeam d ela voi ca ar fi bine...am inceput cu o IA la Filantropia, in ianuarie, care nu s-a prins...apoi am citit ca Niculescu de la Giulesti e mare smeker la IA si am resuti sa fac o progeamare la el de-abia pe 1 martie, iar intre timp, toata luna feb m-am dus la monitorizari la Tutu, unde s-a si prins...si cu care o sa si raman...
stiu ca sunt o maaaaareeee disperata, dar voi ma intelegeti, nu? asa tare imi doream un samburel!!! Plus ca ma saturasem sa aud: totul e bine, analizele Ok, infertilitate inexplicabila....Macar cele care stiu ca au o problema au un tel pt care sa lupte, sa elimine porblema, si dupa stiu ca o sa ramana gravi, la mine misterul asta ma omora...
doinidoini spune:
Danotino, am uitat sa iti raspuns: eu sunt saptamana 6, ultimul CM pe 26 ianuarie, data nasterii e 2 noiembrie.
La echo la Tutu s-a vazut ff bine samburelul, fara inima, care am inteles ca se formeaza pe la 8 saptamani...ma duc din nou pe 14 martie, atunci probabil ca o sa ii aud inimioara...
Tutu m-a pus repede la echo sa eliminam o extrauterina, care zicea el ca sunt fff periculoase.
Datele tale care sunt?
danotino spune:
doinadoini, felicitari!!!eu inca n-am fost la eco. dar UM este 29.01.2006.
ma duc pe 15 seara la eco si sper sa-i vad si inimioara.
atunci o sa am cam 7 saptamani.
va pup pe toate. cam slaba miscarea pe aici. eu sunt la o petrecere si ma gandeam la voi.
danotino
Micky2007 spune:
Ce faci danotino nici la petrecere nu uiti de noi?
Pe mine ma doare burta jos, nu stiu de ce, ca nici IA nu am facut inca. Sambata dupa ce am facut curatenie, m-a durut rau abia am adormit. Miercuri am programare pentru monitorizare si probabil voi face si IA. Se inmulteste listuta cu cele care fac inseminari.
danotino si doinidoini sa ne trageti si pe noi dupa voi. Pleaseeee Vrem si noi la odisee.
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky
bebekom spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai intrat demult, nici macar sa va citesc pentru ca n-am mai avut timp, dar m-am gandit mult la voi.
In primul rand, ma bucur mult pt voi, Danotino si Doinidoini; asteptam numai vesti bune de la voi si daca veti inregisra bataile inimilor bebelusilor vostri, poate ne impartasiti si noua bucuria aceasta unica.Sa aveti grija de voi!
Tuturor fetelor care au facut sau fac IA luna aceasta le doresc sa reuseasca!
Micky, catty, ali, brunetaeta, corinuk, nucuza, aurel_cris, lorelai, marrina, , inuta, anne_ma, copilutzu,marryan, multi
Sa va aduca primavara aceasta cea mai mare bucurie din viata unei femei:.
Eu, fetelor, sunt atat de racita incat uneori nu pot sta nici in picioare. Insa cum imi revin, cum ma duc sa-mi fac Papanicolau si apoi voi mai vedea. Pana una-alta, va tin pumnii voua!!!
corinuk spune:
ce fac fetele?
Danotino,Doinidoini pupici pe burtici!
Eu acum sunt un pic mai bine tinand cont ca azi am trait momente grele la dr.Cocei.Mi-a spus ca fara laparoscopie nu pot sa fac copii vreodata
Asa ca daca am putin noroc ma voi opera saptaman asta!maine seara aflu daca pot joi sau daca mai astept inca doua luni
Deci voi ramane in urma...dar promit ca voi revenii cat de repede caci dupa laparoscopie incep IA din nou!va pup dulce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Micky2007 spune:
corinuk dar ce explicatie ti-a dat? De ce fara laparo nu poti face copii? Este ceva nasol? Sa ne tii la curent, eu zic sa faci cat mai repede laparo, ca nu este grea si poti incepe proiectul la bebe mai repede. Pupici
bebekom lasa ca te faci tu bine, stiu cum este sa fii racita de abia poti sta pe picioare. Multa sanatate. Pupici
Micky