Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 6
cris.do spune:
Buna fetelor,
Scuze ca nu am mai scris dar acasa nu am net pentru ca suntem in mutari, asa ca va spun acum ce am facut. Vineri am facut IA cu Bechir, am avut un folicul de 19 mm in z14 si val. spermogramei a fost de 30 mil dupa preparare. Acum cu ajutorul lui DD poate m-i se implineste dorinta! Voi ce ziceti, a fost bine? Acum simt niste furnicaturi pe partea stanga unde am avut folicul dar in rest nu am avut nimic. Va doresc succes la toate si cat mai multe.
cris.do spune:
Lara nu mai fi asa de pesimista, uneori se intampla totul atunci cand nu te mai astepti! Stai linistita si nu mai gandi negativ pt. ca nu ii faci bine unui viitor bebe! Fruntea sus, pana la urma o sa invingem!
Micky2007 spune:
LARA76 sa stii ca imi pare tare rau ca esti asa trista si suparata ca nu iti da DD un bebe, te inteleg perfect, dar sa stii ca nu rezolvi nimic daca stai asa. Iti dai seama ca tu cand trebuie sa primesti rezultatul (adica sa faci testul), este o zi foarte importanta, adica ziua mamei. Ce bine ar fi sa fie acolo un samburel in burtica si sa afli vestea cea mare chiar in acea zi. Iti tin pumnii sa fie bine.
cris.do si tie iti tin pumnii si ma rog sa se implanteze bebe acolo in cateva zile. Te-am trecut pe listuta la asteptari rezultate dupa IA.
danotino ai grija de bebe, sper ca esti bine. Ce fericita cred ca esti. Sa stii ca am eu un feeling ca va fi bine de data asta. Iti tin eu pumnii si ma rog pentru tine.
catty, ali, brunetaeta, corinuk, nucuza, aurel_cris, lorelai, marrina, doinidoini, bebekom, marrian sper ca nu am uitat pe cineva.
Va doresc o zi frumoasa.
Micky
marryan spune:
salut dragele mele!!
Micky pup fata, eu am scris in cap trecut ca m-ai intrebat la ce dr merg si am scris la dr S.Gatcan clinica privata Extramed din Chisinau.
testul o sa l fac joi dimineata sper ca nu va fi prea devreme!
Va pe toate, ca sa nu va numesc si sa uit cumva pe cineva.
marryan
aurelia77 spune:
Lara 76 .Tin pumnii stransi Si eiu am facut IA pe 23 si am avut doar 4 mil de gigei.Nu stiu sa spun ce simt sau ce simptome am pemntru ca toate sunt provoicate psihic dar eu tot mai am putine sperante.
Hai sa speram impreuna.
Cris .do tinem pumnii starnsi si facem galerie .Poate impreuna dar dupa 9 luni ca asa se cade
inuta12 spune:
felicitari gravidutelor..!!!
sa aveti sarcini usoare..si sa va bucurati de aceste clipe din plin...
noi mai avem luna asta de luat antibiotice..la sfarsitul lunii le termina..si apoi o luna de naturiste...tot cu sex protejat si apoi repetarea anaalizelor..sunt atat de nerabdatoare sa vadem cu stam...dupa atatea luni de protectie..si stres..
asa m-am saturat...off..
Catty..multumesc de telefon...m-am bucurat tare ca m-ai sunat. Esti o lady adevarata..
va pupic pe toate...
sanatate multa si bafta celor care fac IA in curand..si celor care sunt in asteptarea rezultatului..le doresc 2 liniute..
LARA76 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari. Ma simt mai bine si imi vine sa va pe toate. Va simt alaturi de mine si sincer...e o senzatie tare placuta. Parca a inceput sa iasa o raza de soare si pe strada mea si cred ca voi veti fi sursa mea de optimism.
cris.do spune:
Aurelia de abia astept sa de bucurie, dar si dupa 9 luni tot restrictie vom avea!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!!!!
catty spune:
Buna dragele mele,
LARA, te rog frumos sa te linistesti. Stiu ca este tare greu acum si ca simti ca nu mai vezi luminita de la capatul tunelului, dar va fi bine atunci cand va vrea DD. Poate o perioada de pauza te-ar ajuta putin.
DIDI si MARRYAN, cum va simtiti fetelor?
INUTA, mi-a facut placere sa vb cu tine.
DOINI si DONATINO, ce vesti frumoase mai aveti?
Pupici tuturor si o saptamana minunata va doresc.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"