Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 27
brunetaeta spune:
Dragele mele, oare cat mai asteptam sa ni se implineasca visul ? Afara e primavara si as da orice sa ma pot plimba cu burtica si sa ma mandresc ca port o viata in pantece, Of, oare cat sa mai asteptam si cu ce am gresit pe lumea asta.
Nu vreau sa va intristez dar mi-am pierdut toata increderea.
Va doresc tuturor ceea ce-mi doresc si mie.
LARA76 spune:
Aurel_cris multumesc pt nr de tel. Am reusit ieri in cele din urma sa dau de Cocei si am fost la ea. E o scumpa. Mi-a analizat cazul cu mare atentie , a vazut si HSG- ul si ce credeti? Pana acum mi-am facut IA DEGEABAAAAAAA pt ca si trompa dr e putin permeabila dar mai mult ca sigur nefunctionala asa ca...am inceput dosarul de FIV cu ea si cu dr Niculescu. Bine ca macar stiu ce am de facut. Of, Doamne sper sa nu mai am si alte surprize neplacute.
Haideti fetelor, fruntea sus, a venit primavara, suntem toate niste luptatoare si ca sa ne fie bine trebuie sa gandim pozitiv, sa avem incredere ca pana la urma o sa avem si noi -ul mult dorit.
Va pup pe toate.
catty spune:
Dragele mele,
Cu cat incerc mai cu indarjire sa ma ridic, cu atata cad mai de sus. Dupa fazele de ieri de la serviciu am o durere constanta de cap si am facut aseara si o cadere nervoasa. Iar am plans mai bine de o ora. Noroc cu Adela care m-a tinut de manuta si m-am mai linistit. Desi duminica am avut ceva scurgeri, de aseara nu se mai vede nimic la orizont. DD stie ce va fi si cum se va termina totul. Trebuie acum sa constientizez ca incep o viata noua, cel putin din punct de vedere profesional, si poate ca apoi va fi mai bine.
AUREL, cand merge fata la dr?
BRUNETAETA, nu ma pot bucura de primavara de afara, atata timp cat in sufletul meu este furtuna.
LARA, lasa iubita. Bine macar ca ai descoperit cauza si stii pe ce cale sa o apuci. Vei vedea ca va fi bine.
MYCHY, tu ce mai zici?
DONATINO, cum se mai simte o fata frumoasa?
CORINUK, pe unde umbli?
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
corinuk spune:
Fetelor...SUNT UN PACHET DE NERVI!Plang intr-una de duminica si nu ma pot oprii!Sotul meu a avut grija sa deschida o discutie in care m-am simtit cea mai neputincioasa femeie de pe planeta asta!El care la fiecare test negativ era cel mai tare si nu schita nici un gest vizibil ca il doare...mi-a reamintit ca el nu mai poate astepta,ca vrea neaparat un copil si ca trebuie sa facem absolut orice sa il avem!Sa fac bine si sa ma gandesc la o metode....am innebunit nu ma asteptam tocmai la el care pana acum m-a spijinit intru-totul!
Fetelor nu stiu cum sa ma port cu el acum...m-am racit cu el tare ptr ca m-a jignit practic!Ce vina am eu ??cu ce am gresit?
nu stiu cum voi iesii din starea asta,nu stiu ce sa fac si incotro sa o apuc....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
simi77 spune:
Fetelor va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine.Eu pe 4 Aprilie voi merge la dr Ion Ionut de la Giulesti.Inca de la inceput vreau sa-i spun ca vreau sa fac inseminare.
Cine mai este pacienta d-lui dr?
Ce parere aveti despre el?
Am nevoie de parerile vostre ptr. ca eu nu sunt din Bucuresti si este foarte greu sa ajung la medic. Stiti voi mersul cu trenul,lipsa de la servici si multe altele.Chiar daca sansele sunt mici la inseminare vreau sa-mi acord acesta sansa.
catty spune:
CORINUK, imi pare rau ca treci prin momente grele. Parerea mea o stii deja, si ma rog ca DD sa te ajute sa gasesti calea cea buna.
SIMI, vb cu dr de la inceput si incearca sa ai cu el o relatie amicala. Stiu cum e cu drumul din provincie in Buc, dar numai gasind o punte de legatura cu dr la care mergi va fi bine.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
nucutza spune:
Corinuk, linisteste-te si ia partea buna a lucrurilor. E super ca vrea sa faceti ceva, orice. Pt ca sint soti pe care nu-i intereseaza atit de mult un bb si il considera un capriciu al sotiei. Si daca nu a gasit tonul potrivit pentru discutie, nu pune la suflet: noi de cite ori am fost isterice in z1? Eu zic casa stati de vorba fara reprosuri si sa faceti un plan de bataie, banuiesc ca fiv sau sa mai incercati o IA (ca sa nu fiu off topic).
Va pup pe toate si va astept cu vesti bune, stiti voi de care
pmihaela spune:
Simi,mie mi-a facut laparoscopie dr. Ion. Mi-a placut foarte mult de el, foarte amabil, dragut, finut, iti explica tot ce vrei, eu am fost foarte multumita in privinta asta. Nu stiu insa daca face inseminari si in ce masura e bun la asta, dar probabil ca cine te-a trimis la el stie ce stie.
Bafta multa!!!
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by simi77
Cum se numeste dr.tau Ioana p 76?
Dr la care voi merge eu in curand este dr. Zadori de la clinica Kaali din Ungaria. Daca te intereseaza mai multe amanunte, intra la subiectul cu FIV in Ungaria.
Dr. cu care am facut cele 5 IA sunt d-na dr. Gherasie de la Med New Life si d-na dr. Lutescu din Constanta.
Fetelor, va pup pe toate si va doresc numai bine!
Ioana
Vreau si eu un
simi77 spune:
Ioana eu am sunat la Med New Life si am intrebat la ce interval de timp se obtine o programare.Am ramas surprinsa cand mi s-a raspuns ca intr-o saptamana.Stiu pe cineva care a facu FIV cu d-na dr. Gherasie in colaborare cu dr Raphael Ron-El.
De ce ai renuntat la d-na dr?Eu vin la Buc. intr-o miercuri as putea sa o gasesc la spital? Ma poti ajuta cu un nr?
Deocamdata intentionez sa merg la Ion Ionut si ulterior strang informatii si despre alti medici buni si mai usor de gasit.Chiar pe 4 cand am programare la Ion Ionut as vrea sa mai merg si la un alt medic daca tot ma aflu in Bucuresti.
Of sunt disperata si speriata de gandul ca poate iar nu o sa-mi nimeresc dr?
Nu mai stiu ce este in mintea mea.