Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 26
danotino spune:
micky, ce-ti veni? cu moralul stau prost, dar incerc sa caut
raspunsuri si sa nu pierd legatura cu voi, pt ca nu stiu ce m-as fi facut fara voi.
vreau sa fiu la zi cu evenimentele :) si sa aflu prima ca ai cele II!
chiar daca o sa fiu in urma cu ceva timp, sigur vreau sa va prind din urma sa nu fie diferenta prea mare intre burtici.
va pup
danotino
aurel_cris spune:
DONATINO imi pare asa rau fir-ar sa fie,ce se intimpla oare mai fetelor cu reusitele astea putine.Acum vad ca si fetele care reusesc se intimpla ce se intimpla si pierd sarcina,nu mai inteleg nimic zau.
Fetelor eu sunt tare suparata ca nu-mi mai vine odata azi sunt zi 32,iar sunt in crza de timp ufffff
la toata gasca
felicia_ spune:
Danotino, nu imi vine sa cred... imi pare tare rau! chiar nu inteleg...
Adelamaria, si eu zic sa iei utrogestan: daca e sarcina, va ajuta la sustinere, daca nu e sarcina, iti va veni CM, deci nu poate sa faca decat bine. Nu stiu cat de bun e ceaiul de naprasnic, eu stiu ca pe sustinere e f bun ceaiul de cretisoara.Aurel_Cris
ali spune:
Danotino imi pare tare rau.Nici nu stiu ce sa-ti mai spun.Cuvintele parca sunt de prisos.
Micky cum te simti?Sper ca esti bine si ca ne vei da vesti bune in curand.
ali
Micky2007 spune:
ali pup fata frumoasa, eu ma simt la fel ca in celelalte dati, acum ma gandesc foarte bine la FIV. Ma dor sanii ingrozitor de rau. Te pup
Micky
lorelai_lorelai spune:
Danotino, imi pare rau din suflet pentru tine!Ma bucur ca ai taria sa mergi mai departe.
Eu de la 7 azi de dimineata sunt invadata oficial de rusi.Deci luna asta am ratat.De maine trec iar la stimulare, aceeasi schema si lunea viitoare ma prezint la dr Neamtu pentru monitorizare.Pupicesc toate inseminatele si neinseminatele, fara de exceptie.
marryan spune:
buna seara fetelor!!!
demult nu am scris si nici nu am intrat pe forum desi stiu ca trebuie sa va dau un raspuns la inseminarea pe care am facut-o! nu am avut taria de caracter pina acum sa intru pe forum si sa scriu ca sunt la pamint cu totul, mi am demonstrat inca odata ca sunt destul de slaba si mi sau rup aripile de tot, nu mai pot lupta desi am facut tot ce se poate, cu toate ca totul mergea bine si pina la urma nu am reusit sa avem, acel copil mult dorit! NU NU SUNT INSARCINATA!sa dus totul!!!
O sa incerc sa nu ma mai gindesc ca incep sa ma cert cu sotul sa devin o nesuferita si acasa si la servici nu mai pot asa!
Incerc cu mare putere sa ma impac cu gindul ca nu pot avea copiii!
Va doresc la toate fetele sa aveti parte de mult noroc sa reusiti si sa va bucurati de 9 luni de vis!
pup toate fetele si va doresc tot binele si succesul din lume!
marryan
LARA76 spune:
Fetelor, ajutor!!!
Am sunat la Giulesti dar nu e bun nici un nr de tel: unul e desfiintat, celalalt e deranjat. Are cineva nr de tel dr. Cocei la cabinetul particular?
M-am hotarat sa mai incerc o IA cu Cocei si dupa aia...FIV.
Si mai am o intrebare. Cand am facut IA cu dr. Mihalache, mereu faceam pregnylul cu 36 de ore inainte si foliculii se spargeau chiar atunci sau la 2-3 ore dupa IA.
Dr. Moisa ma punea sa fac pregnylul cu 5 ore inainte si in momentul inseminarii inca era foliculul. Si se spargea cred (dupa durerile din burta) cam dupa 1 zi. Voi ce stiti de pregnylul asta?
catty spune:
Buna dragele mele,
DONATINO, imi pare sincer rau iubita. Daia ai nevoie sa vb cu cineva sunt aici. O sa vezi ca va trece si durerea asta, desi acum pare ca nimic nu te va alina.
MARRYAN,LARA, LORELAI imi pare rau de reusite. Lasati fetelor ca va veni si vremea noastra.
AUREL, sa dea DD sa fie mai bine dupa CM si sa mergi mai departe cu IA si/sau FIV.
MYCHY, stai linistita pt ca pana nu esti invadata nu ai de ce sa iti faci griji si ganduri de FIV.
ADELA, felicitari. Ia utrogestan sau duphaston si fa-ti un beta HCG sa vezi ce valori ai.
CORINU, tu ce mai zici iubita?
Eu de duminica, z27 de la primele pete de sange din februarie, sunt relativ invadata, adica tot pete sunt, dar macar au aparut la timp. Am decis sa aman laparo pt toamna si intre timp sa mai incerc ceva stimulari si monitorizari ca poate vrea DD sa iasa ceva fara sa ma operez. De dimineata mi-am dat demisia si am primit o palma din partea sefului care in loc sa imi multumeasca pt ca de 3 ani sunt sclava lui a spus lucruri aiurea. Oricum de pe 2 aprilie sper sa incep o viata noua mult mai buna si sa apara si bb meu. Acum sa vedem ce planuri are DD pt noi.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aurel_cris spune:
Buna fetelor mi-am facut programarea in sfirsit,joi la 12 sunt la echo sa vedem ce mai urmeaza,sincer am ceva emotii.Ma simt destul de rau psihic si fizic,obosita parca ar cara greutatea intregii lumi pe umerii mei,sesiunea,esecurile si ultima bomba cu fibromul m-au pus bine.Am o tristete imensa in suflet,nu stiu si escul vostru ma dezamagit,vad cit de greu este la noi sa obti o sarcina.
CATTY draga mea asa se intimpla,am patit-o si eu,poate si alte fete,aici iti dai seama ca nu contezi ca persoana deloc esti doar o masina de facut bani pt altii si atit.Uni oameni sunt foarte mizerabilii,sentimentele omenesti au disparut incet incet,sper din tot sufletul sa-ti fie mai bine.
MARRYAN,LORELEI,LARA imi pare rau ce sa zic,capul sus odata si odata vom reusi noi.
MICKY cum te mai simti???
LARA ai sunat aici 0213161277,cezi ca uneori cred ca asistentele il scot din priza dar insista ca pina la urma reusesti,uneori am reusit cam pe la 2,30 sa dau de ele.Nu am nr. de la cabinetul ei privat,iar in privinta la pregnyl eu l-am facut si asa si asa dar tot degeaba.
COPILUTZU ce mai faci???
BEBEKOM pe unde umbli,chiar nu mai zici nimic
ALI,BRUNETAETA,CORINUK si la toata gasca