Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor,
Am si eu o rugaminte la voi, merge cineva la dna dr Miciner la Sabyc pt inseminare?
M-am programat la dansa dar nu stiu f multe despre ea, vroiam sa stiu daca stiti de vreo reusita ?

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Am uitat sa-ti spun, adela, sansele la IA sint de 10-15% (teoretic). Sint foarte multi factori de care depinde reusita, majoritatea necunoscuti sau asupra carora nu se poate interveni. Tot ce poate face un medic bun este sa identifice exact momentul ovulatiei si sa prepare bine gigeii. Restul depinde de DD, ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Nucutza, multumesc mult de raspuns!
Doamne, ce procente mici ! Si cat de multa vointa, speranta, incredere si incapatanare ne trebuie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Adelamaria asa este iti trebuie vointa,incapatinare,incredere,iti doresc multa bafta
Avalon merci mult sa dea DD sa reusim toate sa avem ce ne dorim

Mergi la inceput

Micky este mai bine ca esti ocupata ca nu te mai gindesti,iti tin pumnii
Multa bafta la fetele care fac testu zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Poate va mai aduceti aminte de mine, am facut 5 IA si apoi ne-am orientat spre FIV. Desi n-am mai scris, va urmaresc in continuare si va tin pumnii sa aveti numai reusite!
Aurel Crisiti doresc La multi ani! si sa rezolvi repede problema pe care o ai ca pana la urmatoarea aniversare a ta de la anul sa ai un bebe mic! Nu fii suparata de ziua ta, ca Dumnezeu o sa te ajute pana la urma si-ti va indeplini visul!
Danotino m-am bucurat mult pentru reusita ta si iti doresc sa fie totul bine in continuare si sa duci sarcina fara probleme la termen. Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Micki, Catty, Ali cate un special pt voi, nu va uit ca ati fost alaturi de mine cand asteptam si eu rezulatul!
Micki te rog pe listuta in dreptul meu sa treci si ca urmeaza sa fac FIV in Ungaria (dupa calculele mele, daca totul e OK, in luna mai)

Tuturor fetelor care sunt in asteptari va doresc sa reusiti si sa deveniti toate
Va pup si va doresc numai bine!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AUREL CRIS, LA MULTI ANI IUBITA!!!!! SA TE AJUTE DD CA ANUL ASTA SA ITI INDELINEASCA DORINTA DE A AVEA UN BB.
IOANA, sa te ajuta DD sa faci FIV in mai si sa iasa din prima. Ma bucur fffffffff mult ca ai mai intrat pe la noi.
ADELA, este adevarat ca sansele de reusita sunt mici la IA, dar daca exista si o sansa de 1 la mie merita sa incercam, nu?
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Fetelor am dat o raita pe la FIV, asa m-am intristat Marrina colega noastra de IA nu a reusit FIV-ul.Ma gindesc cit suferi pt o IA nereusita,pe un FIV este cutremurator pt ca sunt prea multe lucruri implicate.Marrina noi suntem alaturi de tine
Catty merci mult si nu fi trista de acolo de sus tatal tau este linga tine
Ioana iti tin pumnii si sa sti ca eu trec mereu sa vad ce faci la unguroaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Aurel_cris LA MUUULTI ANI!!! ITI DORESC DIN TOOOATA INIMA SA ITI IMPINNESTI VISUL!!!
Donatino ce faci puiule??? Cum te simti???
Un special ptr.Carmen_e
Pup tooata gashca!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Catty, Aurel va multumesc pentru gandurile bune! Nu va uit, va citesc mereu si nu intru prea des, dar sunt alaturi de voi cu pumnii stransi!
Am citit ce a postat Marrina la FIV ..
Marrina iti doresc sa gasesti multa putere sa poti trece peste acest esec si putere sa incercati din nou, chiar daca va va fi foarte greu.
Sunt si eu alaturi de tine

Va pup fetelor si ma trec eu pe la voi, numai ca sper sa nu va mai gasesc aici, ci sa fiti la odisee!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput