Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

lorelai, eu zic ca e semn bun.poate e de la implantare.
tinem pumnii! oricum era cam devreme pt greturi.

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Off, numai pete pe aici...si eu am avut, le am iar lunar,inainte erau de la fibroame acum nu stiu ce sa mai zic...in ziua 9,10,11...putin sange curat si 2 zile pete maro.

Danotino, intrasem sa-ti urez succes pentru maine,eu sper totusi sa fie bine...

Aurel,La multi ani!, numai bine, multa sanatate si mic cat mai repede,eu fac 40peste 4 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimi!
eu tot la fel sunt cu scurgeri maronii inchis, dureri de mijloc si la fel de trista. asta e, macar stiu ca s-a prins la inceput, deci minunea s-a intamplat si o sa se mai poata.
aurel_cris LA MULTI ANI! sa fii iubita, fericita si sa dea DD sa vina cat mai curand BB.

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Aurel, la multi ani, sa dea DD sa vi se implineasca toate, toate dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DONATINO va fi bine,ma rog pt asta,merci pentru urari dar eu imi astept si cadoul deci sa vi cu vesti bune.
ARRINA multumesc,eu ce sa zic imi pare rau de scurgerile tale,sunt curioasa ce imi va spune dr mea si de fibromul meu.Eu nu am scurgeri ca tine si nici dureri asa,saptamina viitoare ma duc la doctor.
NUCUTZA merci sa ne indeplinim toate visele.
LORELEI pata rozalie si eu cred ca este de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
DONATINO, lasa mama ca azi va fi bine la control. Vei vedea.
Eu nu am mai intrat pt ca imi tot bat creierii sa vad daca merita sa imi schimb jobul sau nu. Inclin sa risc si sa plec de la actualul job.
Azi noaptea mi-a fost f rau. Am adomit bine mersi si m-am trezit cu stari de voma, ameteala mare de nu puteam nici sa ma ridic din pat. Oricum am o stare de cacao azi. E ziua tatalui meu si ar fi facut 50 de ani daca mai traia. O sa merg la cimitir sa imi mai alin dorul, dar nu cred ca o sa ma simt cu mult mai bine.
Pupici tuturor si o zi buna va doresc

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ali si noi te pupam ca si tu ne esti tare draga.
corinuk noroc cu tine ca mai imi calculez si eu in ce zi sunt de la IA. Azi sunt Z7, cand ar trebui sa se implanteze bebele. Sincera sa fiu am foarte multa treaba si numai am timp sa ma gandesc. Semne nu prea am, decat cateva dureri usoare si intepaturi.
Catty, brunetaeta, arinna, nucuza
aurel_cris imi pare rau ca esti trista, dar ma bucur ca nu te lasi si ai puterea sa mergi mai departe.
danotino of cand se vor termina toate problemele astea si vei putea sta si tu linistita si fericita ca bebe este bine cuibarit la tine in burtica?. Te pup si iti tin pumnii azi la eco. Vreau sa fie bine ca asa mult imi place semnul acela (stii tu care). Eu sunt bine.
lorelai poate este de bine acea pata, eu nu stiu, dar iti doresc din tot sufletul sa fie de la implantare si sa fie un bebic acolo la locul lui. Maine faci testul?
cris.do te asteptam cu testul. Il faci azi. Nu prea ai mai scris si sper sa nu ne lasi fara sa stim si noi daca a reusit aceasta IA. Pupici si multa bafta.
dia dida si tu trebuie sa faci testul maine. Te asteptam cu vesti bune. Pupici
Va doresc o zi minunata.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Danotino, sper ca esti acasa si in pat! Eu zic ca va fi bine, o sa vezi ca ai un bebe puternic! Prea tare ti-l doresti, ca sa fie altfel!
Micky, am o intrebare: Dr. Bucur face histeroscopie la cabinet? In Giulesti nu vreau...mai ales cu internare...
Iti tin pumnii si tie, sa fie bine de data asta! Eu mai am cateva zile pana la CM si asa ma tenteaza sa fac luna viitoare prima IA din viata mea...Spuneti-mi, va rog, unde sa citesc pentru mai multe informatii? De exemplu, cam care sunt sansele comparativ cu metoda naturala?...

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Fetelor, va pup pe toate.
Adelamaria, in mod normal histeroscopia se face la spitale, pt. ca nu cred ca un medic are la cabinetul individual aparatura necesara. In afara de asta, daca e nevoie de anestezie, are nevoie de anestezist si anesteziile nu se fac la cab. part. Se fac in spitale, unde exista si sectie de reanimare, pentru orice eventualitate. Asa ca ia-ti inima in dinti si pregateste-te sa te cheme la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

LA MULTI ANI, Aurel_cris!

Sanatate, succes si implinire, sa ai parte anul acesta de cel mai frumos cadou, un test pozitiv si un bebe!

Mergi la inceput