Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata fetele dragutele! unde tot pleaca toata lumea?

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

quote:
Originally posted by break_fast9

quote:
Originally posted by machus

Va multumesc pentru primire. Multumesc KoraPop ca m-ai adaugat si pe mine in listuta Tutunicilor. (am uitat sa specific varsta - anul acesta implinesc 29 ani). Sper ca si povestea mea (care-mi doresc sa aiba final fericit ) sa incurajeze si sa ajute si alte fete care traiesc aceeasi experienta. Si in acelasi timp, voi apela la sfaturile voastre pe care stiu ca le impartasiti cu drag.
As avea si eu o rugaminte pentru fetele care au fost laparoscopiate. Puteti sa-mi trimiteti si mie detalii ? In afara de adeverinta de salariat ce alte acte mai sunt necesare la internare. Fiind din provincie voi ajunge luni pe la ora 10.30 la spital (marti - operatia). Din cate stiti este vreo problema?
Mi-am activat PM-ul.
Va multumesc mult !

nue ste activat PM asa ca...
Buna!
ma numesc Cristina!
in principiu sunt si eu programata pt Laparo si histerescopie la sfarsitul lunii, tot la dr. T, imi poti trimite si mie, ce informatii ai primit despre asta de la celelalte fete?
tu ce probleme ai? eu am niste noduli fibromatosi...si infertilitate secundara.
daca stii cumva si ce acte trebuie pt internare, ma intereseaza daca adeverinta de la servici trebuie sa fie vizata sau asa ceva de oficiul de munca?ai auzit de asa ceva?
bafta pt tine...astept vesti!

break

break_fast9 Ti-am redirectionat mesajele despre laparo pe care le-am primit si eu de la Bonitta ( careia ii multumesc foarte mult). Eu nu am probleme identificate pana acum. Am CM regulat, ovulez, nu am ramas niciodata pana acum, deci nici pierderi de sarcina. Dr T nu mi-a dat sa fac analize.M-am dus cu ce am facut eu in GL: urocultura, analiza secretie, spermograma, ecografie transvaginala. A zis ca si niste aderente pe trompe, pot sta in calea fericirii mele. Si a mai spus ca dupa laparo se va elucida ce se intampla si atunci va fi in masura sa decida ce facem mai departe. Eu sunt f. nerabdatoare sa fac aceasta interventie, pentru a indeparta incertitudinea asta. Macar sa stiu ce e de facut. Sunt programata pe 24 aprilie. Si sunt foarte optimista. Si acest forum a contribuit la optimismul meu.

p.s. In Meniul formului ->Mesaje private -> Optiuni -> Activeaza mesaje personale. Eu am facut forward pe id-ul tau break_fast9, dar sincer nu stiu daca le-ai primit ca nu am vazut PM-ul activat. Si eu bajbai ca sunt noua pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Maria215ro imi pare rau ,dar trebuie sa fi in continuare optimista.
toate fetele si sa aveti o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

SOLEILA FELICITARI si sarcina usoara,la termen si un asa cum iti doresti!Sa inteleg ca esti pacienta dr. T?Daca raspunsul e da, bine ai venit in grupul tutunicilor si cu cea mai mare placere te trec pe listuta -dutelor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Draga maria215ro, ti-am trimis mesaj. Sper sa-l fi primit.
Nicole, si tie ti-am trimis un PM.

Pup toate fetele, mai vechi si mai noi!

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt f. incantata...capitolul se apropie de final,dar am reusit sa trec 4 -ute ceea ce inseamna ca am purtat si eu putin noroc,nu?Si parca mai erau fete in asteptare.....
-ici tuturor!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

O buna dimineata va doresc si eu, fete frumoase si optimiste!!
Kora, fii pe faza sa deschizi urmatorul capitol ca ai mana buna, si poate mai apar neste fete cucuiete cu burtici.
M-am trezit tare vesela si optimista, nu stiu de ce, dar oricum va doresc o zi superba si insorita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Bravo, Kora! Hai ca ai mana buna. Pana la sfarsitul cap. poate se mai inmulteste numarul de Pupici!

Mergi la inceput

Bonitta tu cum te simti?Incepi cu diphereline de cand iti va veni CM?Ti-a zis dr. T pe unde era localizata endomterioza?Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

MARIA 215 rO.- imi imaginez cit esti de dezamagita,dar speranza nu moare niciodata....bafta in continuare....
Kora - spune-mi si mie ce este AC si care e perioada care se ia,mi se pare sau iei de mult,daca stii in care zona o sa fie centrul fiv,ma intereseaza sa stiu...in caz ca nu imi reuseste aici,vin acolo...si daca mai stii la cit timp se poate incerca al doilea fiv,multumesc anticipat
O ZI BUNA TUTUROR......SA AUZIM NUMAI DE BINE

Mergi la inceput