Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Iyoana, o sa incerca eu sa-ti explic.
Venind dinspre Piata Victorie, undeva pe dreapta cum intri pe Ion Mihalache este un muzeu, Muzeul Taranului sau asa ceva si cred ca mai mergi 20-30 de metri si pe stanga vezi clinica.Este pana in intersectia cu Banu Manta si este o cladire care are un panou cu niste bebei grasuni pe ea.Sper sa nu aberez, dar ultima data cand am trecut eu prin zona acolo era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Kora, multam pt orarul d-nei Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Va pe toate.
Maria215ro fac galerie sa fie cu ochisori.
Si pentru toate fetele care asteapta sa faca teste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Mamitzu, ai dreptate: la sabyc e in continuare panoil acela urias cu bebei si albi si negri, e pe aceeasi parte cu Filantropia, mai faci cca 100 m dupa ce treci de spital...

Aylin, si eu dunt de aceeasi parere cu tine despre recoltarea spermei...la spermograma sotul meu a recoltat la clinica, in schimb, cand am facut IA am venit cu ea de acasa, si desi nu au trecut 30 min, nu s-a orins la noi atunci....si ma gandesc ca si calitatea spermei o fi avut de suferit din cauza ca ne-am trambalat de acasa cu ea, si toto asa, tinuta la kiloti, ssa fie la temperatura corpului

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

quote:
Originally posted by machus

Va multumesc pentru primire. Multumesc KoraPop ca m-ai adaugat si pe mine in listuta Tutunicilor. (am uitat sa specific varsta - anul acesta implinesc 29 ani). Sper ca si povestea mea (care-mi doresc sa aiba final fericit ) sa incurajeze si sa ajute si alte fete care traiesc aceeasi experienta. Si in acelasi timp, voi apela la sfaturile voastre pe care stiu ca le impartasiti cu drag.
As avea si eu o rugaminte pentru fetele care au fost laparoscopiate. Puteti sa-mi trimiteti si mie detalii ? In afara de adeverinta de salariat ce alte acte mai sunt necesare la internare. Fiind din provincie voi ajunge luni pe la ora 10.30 la spital (marti - operatia). Din cate stiti este vreo problema?
Mi-am activat PM-ul.
Va multumesc mult !

nue ste activat PM asa ca...
Buna!
ma numesc Cristina!
in principiu sunt si eu programata pt Laparo si histerescopie la sfarsitul lunii, tot la dr. T, imi poti trimite si mie, ce informatii ai primit despre asta de la celelalte fete?
tu ce probleme ai? eu am niste noduli fibromatosi...si infertilitate secundara.
daca stii cumva si ce acte trebuie pt internare, ma intereseaza daca adeverinta de la servici trebuie sa fie vizata sau asa ceva de oficiul de munca?ai auzit de asa ceva?
bafta pt tine...astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Bonitta draga, din pacate vestea este proasta.Nu a fost sa fie nici luna asta, asa ca ma pregatesc temeinic de IA(de proba, caci deja nu mai am nici o speranta nici aici).Te rog trimite-mi daca poti amanunte despre IA.Mail maria215ro@yahoo.it
Multumesc Ysei si la toate fetele care m-au sustinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soleila spune:

buna!sunt si eu o viitoare mamica.am aflat pe 1 martie ca sunt insarcinata si sunt foarte fericita.citesc tot felul de informatii in legatura cu sarcina si tot mi se pare ca nu am aflat nimic.sper sa ma mai ajutati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
break fast9 bine ai veit in grupul tutunicilor!Mult succes la laparo+histero,sa vii cu verdict cat mai bun!Te-am trecut pe listuta!Adeverinta de servici trebuie sa fie doar stampilata si semnata de catre director sau cineva de la personal,nu trebuie sa mergi in alte parti.
ana_id astept vesti de la tine si tin pumnii sa fii bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Bonitta, si chiar o sa faci Diphereline? Cate trebuie? Am inteles ca da efecte secundare foarte nasoale.
Tutunicile mele dragi (va stiti voi care, nu va mai enumar...) mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc! Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by mamitzuD2

Iyoana, o sa incerca eu sa-ti explic.
Venind dinspre Piata Victorie, undeva pe dreapta cum intri pe Ion Mihalache este un muzeu, Muzeul Taranului sau asa ceva si cred ca mai mergi 20-30 de metri si pe stanga vezi clinica.Este pana in intersectia cu Banu Manta si este o cladire care are un panou cu niste bebei grasuni pe ea.Sper sa nu aberez, dar ultima data cand am trecut eu prin zona acolo era.

Multumesc foarte mult de indicatii, este clar!

o zi buna tuturor!

iyoana

Mergi la inceput